دوره 4، شماره 4 - ( 1394 )                   جلد 4 شماره 4 صفحات 34-19 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Amiri H, shabanpour B, rahmanifarah K. Effects of frozen storage of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of surimi powder. JFST 2016; 4 (4) :19-34
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11989-fa.html
امیری حدیث، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه. اثرنگهداری ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی. علوم و فنون شیلات. 1394; 4 (4) :19-34

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11989-fa.html


1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- دانشگاه ارومیه
چکیده:   (8465 مشاهده)
اثر نگه‌داری ماهی کپور نقره­ای منجمددر دمای C°20- در فواصل زمانی 0، 2، 4، 6 ماه بر خواص کیفی پودرسوریمی تولیدی بررسی شد. ویژگی­های کیفی پودر سوریمی تهیه شده با سنجش ترکیب شیمیایی، تغییر رنگ، ارزشیابی حسی، چگالی، ظرفیت جذب روغن، ظرفیت نگه‌داری آب،درصد حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، ظرفیت و پایداری کف، توانایی تشکیل ژل و میزان تیوباربیوتیک اسید آنالیز گردید. بررسی. نتایج بیانگرکاهش معنادار (05/0p<)اکثر شاخص‌ها در تیمارها نسبت به شاهد بود، به‎طوریکه ظرفیت نگه‌داری آب و درصد حلالیت پروتئین تیمارها طی دوره نگه‌داری تا ماه ششم به ترتیب از 4/13 به 46/10 میلی­لیتر بر گرمو از 42/7 درصد به 82/4 درصدکاهش یافت.همچنین تیمارها به لحاظ ثبات کف پایدار نبودند. میزان چگالی و تیوباربیتوریک اسیدTBA))در تیمارها با گذشت زمان روند افزایشی معنا­داری داشتند(05/0p<). با توجه به نتایج به‌دست آمده و از دیدگاه ارزیابان حسی، تولید پودر سوریمی با کیفیت مطلوب از ماهی کپور نقره­ای منجمد، تا ماه چهارم نگهداری ماهی در دمایC°20- درجه می­باشد.
متن کامل [PDF 373 kb]   (5671 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فرآوری محصولات شیلاتی
دریافت: 1394/4/9 | انتشار: 1394/12/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.