دوره 8، شماره 1 - ( 1397 )                   جلد 8 شماره 1 صفحات 14-7 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Bahram S, Javadian S, Abdollahi M. The Effect of Hypericum perforatum extract, Ferulago angulata Extract and Vitamin C on the Physical, and Mechanical Characteristics of Tragacanth Film. JFST 2019; 8 (1) :7-14
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-14653-fa.html
بهرام سمیه، جوادیان سیدروح‌الله، عبداللهی مهدی. ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا. علوم و فنون شیلات. 1397; 8 (1) :7-14

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-14653-fa.html


1- گروه شیلات، واحد قائم‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم‌شهر، ایران ، bahramsomi@gmail.com
2- گروه شیلات، واحد قائم‌شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائم‌شهر، ایران
3- گروه زیست‌شناسی و مهندسی زیستی، دانشکده غذا و علوم غذایی، دانشگاه فنی چالمرس، گوتنبرگ، سوئد
چکیده:   (5848 مشاهده)
در تحقیق حاضر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مختلف شامل عصاره علف چای، عصاره چوبر و ویتامین C در غلظت ۲۵% (وزنی/حجمی) بررسی شد. افزودن عصاره علف چای، چوبر و ویتامین C میزان رطوبت و حلالیت فیلم کتیرا را کاهش داد (۰/۰۵>p). کمترین میزان حلالیت در تیمارهای کتیرا+ویتامین C (%۵۱/۵۹) و کتیرا+عصاره علف چای (%۵۲/۰۵) مشاهده شد (۰/۰۵>p). میزان نفوذپذیری به بخار آب در تیمار حاوی ویتامین C (۷-۱۰×۰/۰۶±۱/۶۸گرم بر ثانیه بر متر بر پاسکال) کاهش و در فیلم‌های حاوی عصاره به‌طور معنی‌داری افزایش یافت (۰/۰۵>p). افزودن هر دو عصاره و ویتامین C مقاومت مکانیکی فیلم کتیرا را کاهش داد. همچنین کمترین مقدار کدورت در فیلم خالص کتیرا (۱/۷۲) و فیلم حاوی ویتامین C (۰/۸۹) مشاهده شد (۰/۰۵>p). کمترین مقادیر عبور نور در فیلم کتیرای حاوی عصاره علف چای و عصاره چویر بود (۰/۰۵>p).
متن کامل [PDF 930 kb]   (1857 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فیزیولوژی آبزیان
دریافت: 1396/10/22 | انتشار: 1397/12/28

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.