دوره 3، شماره 4 - ( 1393 )                   جلد 3 شماره 4 صفحات 79-69 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mohammadian A, kamrani E, Dabbagh A, Rameshi H. The effect of Salinity on feeding activities and daily burrow cycle of sea cucumber Holothuria parva. JFST 2015; 3 (4) :69-79
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-2588-fa.html
محمدیان آسیه، کامرانی احسان، دباغ عبدالرضا، رامشی حسین. تأثیر شوری بر روی فعالیت‌های تغذیه‌ای و سیکل نقب زدن روزانه خیار دریایی Holothuria parva. علوم و فنون شیلات. 1393; 3 (4) :69-79

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-2588-fa.html


1- شیلات
2- معاونت پژوهشی دانشگاه هرمزگان
3- کارشناس ایستگاه تحقیقاتی شیلاتی نرمتنان بندر لنگه
چکیده:   (9239 مشاهده)
تأثیر دو غلظت شوری 35 و 40 واحد در هزار بر پارامترهای تغذیه­ای (شاخص روده­ای، مواد آلی و بازده جذب) و رفتار نقب زدن روزانه خیار دریایی، Holothuria parva، بررسی شد. برآیند کلی نتایج، اختلاف معنی­داری را بین شاخص روده­ای در بخش­های ابتدایی و انتهایی روده خیار دریایی در دو شوری نشان نداد، اما بیشترین میانگین­ میزان شاخص روده­ای ، مواد آلی و بازده جذب برای شوری 40 در هزار محاسبه شد. بنابراین به‌نظر می‌رسد این خیار دریایی در وضعیت شوری 40 در هزار  نسبت به وضعیت شوری 35 در هزار دارای فعالیت تغذیه­ای بهتری باشد. 
متن کامل [PDF 654 kb]   (2608 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: تکثیر و پرورش آبزیان
دریافت: 1393/3/17 | انتشار: 1393/12/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.