دوره 5، شماره 1 - ( 1395 )                   جلد 5 شماره 1 صفحات 140-131 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- استاد گروه بهداشت و بیماری‌های آبزیان، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه تهران
2- دانشجوی دکترای بهداشت و بیماری های آبزیان، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه تهران
3- دانشجوی دکترای بهداشت و بیماری‌های آبزیان، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه تهران
4- کارشناس آزمایشگاه مرکزی تحقیقات رستگار، دانشکدۀ دامپزشکی، دانشگاه تهران
چکیده:   (8111 مشاهده)
ویژگی­های مولکولی باکتریYersinia ruckeri شامل پروتئین سلول کامل، پروتئین­های غشای خارجی و لیپوپلی­ساکاریدی تعداد 34 ایزوله باکتری از مزارع قزل­آلای استان­های تهران، مازندران و زنجان با روش SDS-PAGEانجام شد. الگوی باندها برای پروتئین کل، پروتئین غشای خارجی و لیپوپلی­ساکارید تمامی جدایه­ها مشابه بود، به‌طوری که وزن مولکولی پروتئین­ کل برای تمام جدایه­ها اغلب کمتر از 100 کیلو دالتون و تراکم باندها در دامنه وزنی 100- 28 کیلو دالتون بود. بعلاوه، الگوی پروتئین­های اصلی غشای خارجی تمام جدایه­ها شامل دو باند با فاصله 35-28 کیلو دالتون و یک باند با فاصله 17–10 کیلودالتون بود ونیز باندهای فرعی با 75-48 و 28-17 کیلو دالتون بود. همچنین الگوی لیپوپلی­ساکاریدی برای همه جدایه ها از وزن مولکولی کمتر از 130 کیلو دالتون با بیشترین تراکم باندی در دامنه 100–28 کیلو دالتون قرار داشت. بر اساس این مطالعه، جدایه‌های ایرانی از کمترین تنوع هتروژنیسیتی برخوردارند که زمینه را برای ساخت واکسن تک ظرفیتی مورد نیاز فراهم می­آورد.
متن کامل [PDF 620 kb]   (3280 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: بهداشت و بیماریهای آبزیان
دریافت: 1394/3/4 | انتشار: 1395/3/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.