%0 Journal Article %A Ghaljaei fard, Afshin %T Effect of Lactobacillus plantarum (KC426951) bacteria isolated from the intestine of rainbow trout Guilan on growth factors, carcass composition and the intestinal bacterial flora of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerling %J Journal of Fisheries Science and Technology %V 5 %N 2 %U http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11827-fa.html %R %D 2016 %K Lactobacillus plantarum, Oncorhynchus mykiss, Lactobacillus plantarum, Growth, intestinal bacterial flora, Carcass composition, Lactic acid bacterial, %X تحقیق حاضر به منظور ارزیابی تاثیر باکتری اسید لاکتیک Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد ، فلور باکتریایی روده ،ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 24/2±56/3 گرم به مدت 2 هفته با شرایط پرورشی محیطی سازگار شدند. پنج گروه از ماهیان با جیره حاوی 106 (تیمار1) ، 107 (تیمار2) ، 108 (تیمار3) ، 109 (تیمار4) و1010 (تیمار5) cfu g-1 لاکتو باسیلوس پلانتاروم و گروه کنترل (شاهد) بدون جیره حاوی پروبیوتیک به مدت 60 روز تغذیه شدند . نتایج نشان داد که میزان وزن نهایی ، طول نهایی، ضریب رشد ، درصد افزایش وزن در تیمار 2 بیشترین و در تیمار 5 کمترین مقدار و میزان ضریب تبدیل غذایی در تیمار 2 کمترین و در تیمار 5 بیشترین را به خود اختصاص داده بودند(05/0> P). بالاترین تعداد باکتری های اسید لاکتیک روده ماهیان قزل آلا در تیمار4 و در حالیکه کمترین مقدار مربوط به تیمار شاهد (05/0> P)بدست آمد. حداکثر پروتئین لاشه در تیمار 4 و حداقل چربی لاشه در تیمار شاهد مشاهده شد (05/0> P) . باتوجه به نتایج بدست آمده در خصوص بکارگیری Lactobacillus plantarum می توان از آن به عنوان یک فاکتور مثبت جهت بهبود فلور باکتریایی روده ، عملکرد رشد و ترکیب لاشه استفاده نمود. %> http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11827-fa.pdf %P 111-124 %& 111 %! Effect of Lactobacillus plantarum on rainbow trout fingerlings %9 %L A-6-1000-9136 %+ %G eng %@ 2322-5513 %[ 2016