کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
تعداد مقالات: 4

اثر عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات شیمیایی و ارزیابی حسی فیله فیل ماهی(Huso huso)

دوره 10، شماره 1، بهمن 1399، صفحه 60-74

فرشته اورعی؛ مائده طالبی؛ سید محمد جلیل ذریه زهرا؛ رضا صفری؛ سید ابراهیم حسینی

ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 123-131

افشین فهیم؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ سید افشین امیری سندسی