کلیدواژه‌ها = قزل‌آلای رنگین‌کمان
تعداد مقالات: 20

شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال

دوره 8، شماره 1، اسفند 1397، صفحه 31-37

حسن صحرایی؛ فاطمه آیت‌اللهی؛ آنیتا گلپورحسنعلیده؛ احمدرضا پیرعلی‌زفره‌ئی؛ فاضل ظهیری؛ علی‌اکبر هدایتی

اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 8، شماره 1، اسفند 1397، صفحه 51-58

زهره قادری‌فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید علاف‌نویریان؛ عبدالعلی راهداری

تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 4، آذر 1397، صفحه 249-254

مرتضی کمالی؛ علی شعبانی؛ محمدرضا کلباسی مسجدشاهی؛ حامد پاک‌نژاد

بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول

دوره 7، شماره 2، خرداد 1397، صفحه 87-93

سعید مشکینی؛ علی‌اصغر تهرانی؛ فرهاد فرهنگ‌پژوه؛ علی‌اکبر طافی

ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید

دوره 7، شماره 2، خرداد 1397، صفحه 125-133

فهیمه توریان؛ محمد ریحانی؛ مریم عزیزخانی

تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 7، شماره 1، اسفند 1396، صفحه 9-16

مهدی کاظمی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رضا ربیعی

اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 91-101

مریم قیاسی؛ سعیده آقاجانی؛ محمد بینایی؛ رضا پورغلام؛ علیرضا باباعلیان امیری

اثر جایگزینی آرد باقلا (Vicia faba) با آرد سویا بر رشد، فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 1-13

امینه زارع تبار؛ فرید فیروزبخش؛ حسین رحمانی؛ حسین اورجی؛ خسرو جانی خلیلی