کلیدواژه‌ها = خاصیت ضداکسیدانی
تعداد مقالات: 3

ارزیابی ویژگی های زیست فعالی فراکسیون های پپتیدی حاصل از هیدرولیز آنزیمی ماهی پنجزاری باله نارنجی (Leiognathus bindus)

دوره 11، شماره 2، خرداد 1401، صفحه 106-122

لیلا رمضان زاده؛ سید فخرالدین حسینی؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ رضا حسن ساجدی؛ آنان یامور

هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن

دوره 5، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 29-44

لیلا رمضان زاده؛ سید فخرالدین حسینی؛ مریم نیکخواه