• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری

    • بر اساس شماره‌های نشریه

    • بر اساس نویسندگان

    • بر اساس موضوعات

    • نمایه نویسندگان

    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه

    • اهداف و چشم انداز

    • اعضای هیات تحریریه

    • اصول اخلاقی انتشار مقاله

    • بانک ها و نمایه نامه ها

    • پیوندهای مفید

    • پرسش‌های متداول

    • فرایند پذیرش مقالات

    • اطلاعات آماری نشریه

    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه

    • ثبت نام
  • English
موضوعات = کیفیت، میکروبیولوژی و ایمنی غذاهای دریایی
تعداد مقالات: 2

بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی

دوره 14، شماره 2، خرداد 1404، صفحه 169-180

10.48311/jfst.2025.27589

مریم نصری؛ سید مهدی اجاق؛ امین غلام حسینی؛ مریم منتصری؛ معظمه کردجزی؛ علیرضا عالیشاهی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 2.42 M

ساخت حسگر H2S بر پایه آهن (III) کلرید/سلولزاستات برای تشخیص فساد میکروبی در بسته‌بندی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان

دوره 13، شماره 1، بهمن 1402، صفحه 488-501

تارا زارعی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 578.59 K
علوم و فنون شیلات
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 14 (1403)

دوره 13 (1402)

دوره 12 (1401)

دوره 11 (1400)

دوره 10 (1399)

دوره 9 (1398)

دوره 8 (1397)

دوره 7 (1396)

دوره 6 (1396)

دوره 5 (1395)

دوره 4 (1394)

دوره 3 (1393)

دوره 2 (1392)

دوره 1 (1391)
دسترسی سریع
  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت
آخرین اخبار
این نشریه ی دارای دسترسی باز، تحت قوانین گواهینامه بین‌المللی Creative Commons Attribution 4.0 International License منتشر می‌شود که اجازه اشتراک (تکثیر و بازآرایی محتوا به هر شکل) و انطباق (بازترکیب، تغییر شکل و بازسازی بر اساس محتوا) را می‌دهد.
cc-by-nc
اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب