علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آراملی، محمد صادق تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی رشد و تغذیه لارو کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور سرگنده تغذیه شده از گونه‌های مختلف ناپلی آرتمیا [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 27-43]
  • آقاجانی، سعیده اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 91-101]
ا
  • اجاق، سید مهدی تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 47-59]
  • اجاق، سید مهدی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 133-147]
  • اجاق، سید مهدی تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 91-107]
  • اجاق، سیسد مهدی بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 83-92]
  • احمدوند، شراره تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 89-99]
  • احمدوند، شیدا تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 89-99]
  • احمدی فرد، نصراله اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماری‌زای Vibrio campbellii [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-17]
  • اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم تاثیر شدت نور بر شاخص های تولیدمثلی آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) طی هفته های متوالی پرورش در سیستم نیمه-متراکم [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
  • اسماعیلی ملا، عباس تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 47-59]
  • امیری، حدیث اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-15]
  • امیری، حدیث اثرنگهداری ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 19-34]
  • انوشه، نرگس اثر تاخیر در سردسازیِ ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولید شده از آن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-9]
  • اوجی فرد، امین تاثیر نوکلئوتید جیره بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب هامور پرورشی (Epinephelus coioides) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 11-25]
  • اورجی، حسین تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • ایگدری، سهیل تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 105-114]
  • ایمان پور، محمدرضا اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 17-28]
ب
  • باباخانی لشکان، آریا بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 83-92]
  • باباعلیان امیری، علیرضا اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 91-101]
  • بابایی، سیده صدیقه ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 35-50]
  • بخشی، فریده تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • بیک زاده، آذر اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 17-28]
  • بینایی، محمد اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 91-101]
پ
  • پورباقر، هادی تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 105-114]
  • پورعاشوری، پرستو بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 117-131]
  • پورغلام، رضا اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 91-101]
  • پورکاظمی، محمد تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 135-147]
ت
  • توکمه چی، امیر اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماری‌زای Vibrio campbellii [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-17]
ج
  • جانی خلیلی، خسرو تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
  • جعفرپور، سید علی تأثیر روش‌های پخت بر روی ویژگی‌های فیزیکی و آنالیز حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 19-31]
  • جعفرپور، سید علی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 29-45]
  • جعفرپور خزاقی، علی ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 101-116]
  • جعفری، اشکان تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • جعفری، عبد العباس سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-67]
  • جعفری، ولی اله تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 33-41]
  • جعفریان، حجت الله تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی رشد و تغذیه لارو کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور سرگنده تغذیه شده از گونه‌های مختلف ناپلی آرتمیا [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 27-43]
  • جعفری تراجی، رقیه تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 47-59]
  • جمالی، هادی تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی رشد و تغذیه لارو کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور سرگنده تغذیه شده از گونه‌های مختلف ناپلی آرتمیا [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 27-43]
ح
  • حاجی مرادلو، عبدالمجید تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 33-41]
  • حامدی شهرکی، مریم اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 43-54]
  • حسن زاده صابر، محمد تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 135-147]
  • حسین پور، محمد تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 33-41]
  • حسین نجدگرامی، ابراهیم تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • حسینی، سید عباس فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 65-77]
  • حسینی، سید ولی اثر تاخیر در سردسازیِ ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولید شده از آن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-9]
خ
  • خانی، فاطمه فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 65-77]
  • خانی پور، علی اصغر بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 69-82]
  • خدابنده، صابر اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 43-54]
  • خوش سیما، سمیه تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-88]
د
  • داشاب، غلامرضا ساختار ژنتیکی سویه‌های مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 75-90]
  • داودی پور، عبدالرحمان اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 17-28]
  • دقوقی، بهنام ساختار رادولا در دو گونه شکم‌پای خلیج‌فارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 115-118]
  • دهقان، الهام تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
ر
  • رئیسی، سارا قابلیت بازیافت پروتئین از پساب کارخانجات پودر ماهی با استفاده از کیتوزان، نانوذرات کیتوزان و ترکیب کیتوزان-سولفات آلومینیوم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 55-63]
  • رحمانی فرح، کاوه اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-15]
  • رحمانی فرح، کاوه اثرنگهداری ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 19-34]
  • رضائی، مسعود ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 101-116]
  • رضائی، مسعود تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 109-120]
  • روحی، زهرا اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 17-28]
ز
  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 69-82]
  • زکی پور رحیم آبادی، اسحق بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 121-133]
  • زمانی، عباس تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم‌های سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 51-63]
  • زنده بودی، عباسعلی تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 33-41]
س
  • ساربان، حسن چرخه زندگی اسکویید دم‌کوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخم‌ریزی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 65-73]
  • ستوده، ابراهیم تاثیر نوکلئوتید جیره بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب هامور پرورشی (Epinephelus coioides) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 11-25]
  • سلاقی، زلیخا اثر پروبیوتیک پریمالاک بر شاخص‌های رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری بچه ماهی کپور معمولی دریایی (Cyprinus carpio) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 17-28]
  • سوداگر، محمد فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 65-77]
  • سیف آبادی، سید جعفر ساختار رادولا در دو گونه شکم‌پای خلیج‌فارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 115-118]
  • سیف آبادی، سید جعفر اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 43-54]
ش
  • شعبان پور، بهاره اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-15]
  • شعبان پور، بهاره اثرنگهداری ماهی کپور نقره‌ای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 19-34]
  • شعبانپور، بهاره اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-104]
  • شعبانپور، بهاره قابلیت بازیافت پروتئین از پساب کارخانجات پودر ماهی با استفاده از کیتوزان، نانوذرات کیتوزان و ترکیب کیتوزان-سولفات آلومینیوم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 55-63]
  • شعبانپور، بهاره بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 117-131]
  • شعبانی پنبه چوله، سحر اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 43-54]
ص
  • صفری، رضا اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-104]
  • صفری، رضا تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 89-99]
  • صفی یاری، حسن سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-67]
ط
  • طاعتی، رضا تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-88]
ظ
  • ظریف فرد، اسماعیل تاثیر نوکلئوتید جیره بر رشد و ترکیب اسیدهای چرب هامور پرورشی (Epinephelus coioides) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 11-25]
ع
  • عابدیان کناری، عبدالمحمد ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 35-50]
  • عادل، میلاد تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 89-99]
  • عادلی، افشین ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 133-147]
  • عالیشاهی، علیرضا اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-104]
  • عالیشاهی، علیرضا قابلیت بازیافت پروتئین از پساب کارخانجات پودر ماهی با استفاده از کیتوزان، نانوذرات کیتوزان و ترکیب کیتوزان-سولفات آلومینیوم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 55-63]
  • عالیشاهی، علیرضا تولید پروتئین هیدرولیز شده از امعاء واحشاء تاسماهی سیبری پرورشی (Acipenser baerii) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت باکتری Salmonella typhi [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 47-59]
  • عالیشاهی، علیرضا تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 91-107]
  • عبداللهی خزاقی، مهدی ارزیابی خصوصیات فیزویکوشیمیایی و قابلیت تشکیل ژل پروتئین ایزوله بازیافتی از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) کامل و تخلیه شکمی شده به روش تغییر pH [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 101-116]
  • عبدالهی، مهدی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 133-147]
  • علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 121-133]
  • عیسی پور، مینا ساختار رادولا در دو گونه شکم‌پای خلیج‌فارس، Conomurex persicus (Strombidae) و Mauritia grayana (Cypraeidae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 115-118]
ف
  • فاضل، سید ایمان ساختار ژنتیکی سویه‌های مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 75-90]
  • فتاحی، سجاد فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 65-77]
  • فرعلیزاده، سپیده بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 69-82]
  • فلاحی کپورچالی، مریم بررسی خاصیت ضدمیکروبی سیانوباکترهای جدا شده از تالاب انزلی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 79-89]
ق
  • قیاسی، مریم اثر عصاره آبی گیاه علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های خونی، سرمی و بازماندگی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در شرایط استرس گرمایی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 91-101]
ک
  • کاظمی، رضوان الله تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • کاظمی، رضوان اله تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 135-147]
  • کاظمی، محسن بررسی خصوصیات فیزیکی فیلم نانوکامپوزیتی حاصل از پروتئین ماهی تقویت شده با نانوفیبر سلولز [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 117-131]
  • کرامت، عبدالصمد پارامتر سازی اثرات میزان وترکیب غذا بر مدل رشد و ذخیره مواد مغذی در ماهی قزل‌آلای رنگین کمان((Oncorhynchusmykiss [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 115-120]
  • کرامت امیر کلائی، عبدالصمد تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم‌پذیری قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 43-52]
گ
  • گرامی، محمد حسن سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-67]
م
  • مازندرانی، محمد فاکتورهای تغذیه‌ای، رشد و اثر تنش شوری بر میزان بقا بچه ماهیان کلمه خزر (Rutilus rutilus caspicus) تغذیه‌شده با سطوح متفاوت بتائین و تریپتوفان [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 65-77]
  • محسنی، محمود تاثیر منابع و سطوح مختلف کربوهیدرات (گلوکز و نشاسته ذرت) بر کارایی تغذیه و ترکیب لاشه بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-88]
  • محمدی، نرگس بررسی پایداری اکسیداتیو روغن ماهی با استفاده از عصاره‌ی هیدروالکلی بیلهر (Dorema aucheri): تحت حرارت مایکروویو [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 83-92]
  • مرادی، یزدان بررسی اثر جایگزینی نسبی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی خصوصیات حسی و میکروبی کلیکای دودی گرم (Clupeonella cultriventris caspia) هنگام نگهداری در یخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 69-82]
  • مرتضوی، محمد صدیق تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 109-120]
  • مسعودی اصیل، شیما تاثیر شدت نور بر شاخص های تولیدمثلی آرتمیای ارومیه (Artemia urmiana) طی هفته های متوالی پرورش در سیستم نیمه-متراکم [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-18]
  • مناف فر، رامین تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • مهرابی، مسعود اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماری‌زای Vibrio campbellii [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-17]
  • موسوی، سحر تأثیر افزودن صمغ‏های کربوکسی‏متیل سلولز و کتیرا بر ویژگی‏های بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 91-107]
  • موسوی نسب، مرضیه سنجش کیفیت ماهی با استفاده از ماشین بینایی (مطالعه‌ی موردی: قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 53-67]
  • میان، روزیتا تأثیر یخ ازن‌دار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 109-120]
  • میرصادقی، حجت اثر نمک و دمای آب عمل آوری بر تغییرات کیفی تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری دریخچال [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-104]
  • میرصادقی، حجت اثر تاخیر در سردسازیِ ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر کیفیت سوریمی تولید شده از آن [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-9]
ن
  • ناظریان، ساره تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی رشد و تغذیه لارو کپور معمولی، کپور علفخوار و کپور سرگنده تغذیه شده از گونه‌های مختلف ناپلی آرتمیا [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 27-43]
  • نصراله پورمقدم، مریم تاثیر دما و شوری بر سمیّت سایپرمترین در بافت کبد ماهی گورخری (Aphanius sophiae) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 105-114]
  • نورزایی، خدیجه بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخ‌کردن سریع، نگه‌داری به‌صورت منجمد و سرخ‌کردن نهایی [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 121-133]
و
  • وجدان، اکبر ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار/ژلاتین ماهی جهت کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 133-147]
  • وفای واله، مهدی ساختار ژنتیکی سویه‌های مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره‌ای [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 75-90]
ه
  • هدایتی، مهدی ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 35-50]
  • همتی، شهلا اثر ترکیبات پروتئینی مخاط شقایق دریایی Stichodactyla haddoni برتکامل جنینی ماهی گورخریDanio rerio [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 43-54]
ی
  • یارمحمدی، مهتاب تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 135-147]
  • یزدانی، محمد علی تأثیردوره‏های گرسنگی برشاخص‏های خونی استرس درتاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 135-147]
  • یزدانی ساداتی، محمد علی تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 103-113]
  • یزدانی ساداتی، محمد علی ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 35-50]
  • یگانه، سکینه تاثیر پریبیوتیک گروبیوتیک بر برخی شاخص های رشد، هماتولوژیک، بیوشیمیایی و ایمنی فیل‌ماهی (Huso huso) جوان [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 89-99]