آریایی، پیمان اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
آق، ناصر ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
ا
ابراهیمی، هادی اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
احمدی، احمد اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
احمدی، سارا مقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
احمدی فرد، نصراله اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
ادهمی، بتول تأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
اروجلو، محسن اروجلو تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
اسدی، مهرزاد تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
اسلامی، فرشته ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
بهمنی، محمود سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
پرافکنده حقیقی، فرخ بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
پورنگ، نیما ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
پیغان، رحیم مقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
ترخاصی، احمد بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
توریان، فهیمه بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
ج
جانی خلیلی، خسرو تأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
جعفر پور، سید علی تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای بافتی سوریمی تهیهشده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 43-67]
جعفر پور، سید علی خواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
جعفری کناری، سارا تأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
جوهری، سید علی تأثیر القای تریپلوییدی بر تخمگشایی، بازماندگی، شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
ح
حاجی مرادلو، عبدالمجید ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
حامدی، شیرین اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
حسن زاده کیابی، بهرام بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
حسنی مقدم، احسان اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
حسینی، سید فخرالدین هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضداکسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
حسینی، سید فخرالدین ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
حسینی، سید مهرداد اولویتبندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرفکنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
حسینی، عالی شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
حمزه، علی بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
خ
خارا، حسین اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
خانی پور، علی اصغر اثرات ضد اکسیداسیونی پوشش خوراکی آلژینات سدیم به همراه ویتامینC بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در خلال نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 137-149]
خدابنده، صابر بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
خدابنده، صابر استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
خواجوی، مریم فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
دریانبرد، غلامرضا بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
دفاعی، سمیه تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
ر
رجبی اسلامی، هومن مقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
رحیمی، فاطمه تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
رستمی، زینب ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
رضائی، مسعود ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
رضائی، مسعود مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
رضائی، مسعود تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
رضایی، مسعود بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
رضایی، مسعود ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
رمضان زاده، لیلا هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضداکسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
روحی، ابوالقاسم ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
ریحانی پول، سهیل خواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
ز
زادمجید، وحید پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
زکی پور رحیم آبادی، اسحق اثرات ضد اکسیداسیونی پوشش خوراکی آلژینات سدیم به همراه ویتامینC بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در خلال نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 137-149]
زمانی، عباس فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
س
ستوده، ابراهیم شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
سلطانی، مهدی الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
سلطانی، مهدی مقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
سلطانی، مهدی مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
سلطانی نژاد، زهرا اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
شفیعی، شفیق الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
شمسایی مهرجان، مهدی مقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
شناور ماسوله، علیرضا اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
ص
صالح پور، راضیه استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
صفری، رضا خواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
صیاد، مصطفی تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
ط
طاهری، محمد الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
طبرسا، مهدی ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
طبرسا، مهدی تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
ع
عابدیان کناری، عبدالمحمد اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
عادلی، افشین اولویتبندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرفکنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
عبدلی، اصغر بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
عزیزخانی، مریم بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
عزیزی، زهرا بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
عضدی، مریم اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
عفت پناه، ایرج تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
ف
فرهنگی، مهرداد مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
فضلی، حسن بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
فضلی، حسن ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
فلاحتکار، بهرام تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
فلاحتکار، بهرام تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
ق
قربانی، رسول ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
قربانی واقعی، رضا شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
قلجایی فرد، افشین اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
ک
کاظمی، سیده مرضیه ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
کلباسی مسجدشاهی، محمدرضا سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
کیمرام، فرهاد بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
گلزاریان پور، کیاوش بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
مرشدی، وحید اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
مشهدی احمدی، امیر عباس بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
معتمدزادگان، علی بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
موسوی، شلاله الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
میرزرگر، سید سعید مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
ن
نامی، الناز اثرات ضد اکسیداسیونی پوشش خوراکی آلژینات سدیم به همراه ویتامینC بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در خلال نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 137-149]
نصراله زاده ساروی، حسن ارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
نفیسی بهابادی، محمود اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
نفیسی بهابادی، محمود شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
نورزائی، خدیجه تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
نوروزی نیا، مهرداد بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
نیکوخواه، فرزانه اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
و
وحدت، سعید وحدت تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
وزیری، اسعد پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
ولی پور، علیرضا مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
ه
هدایتی فرد، مسعود اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
همت، یاسر شاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
ی
یزدانی ساداتی، محمدعلی سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]