آق، ناصر اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
ا
اجاق، سید مهدی تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
اجاق، سید مهدی اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
احمدی فگجور، حجت بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
ادهمی، بتول اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
اسدی خمامی، سارا تأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
اکرمی، رضا اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
امیری سندسی، سید افشین ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
اوجی فرد، امین عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
ایمانی، احمد اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
بابایی، سیده صدیقه اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
بحری، امیر هوشنگ اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
برزگر بفروئی، محسن تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
بهرامی فر، نادر تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
بهمنی، غزاله جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
بیابانی اسرمی، منیژه اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
بیطرف، احمد اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
بیطرف، احمد بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
پورعاشوری، پرستو اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 75-86]
ت
توکلی، محمود بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
توکلی کلور، پرویز جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
ج
جعفرپور، سید علی بهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
جعفرپور، سید علی ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
جعفریان، حجت الله تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
جلیلی، رضا اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
جهان جو، وحیده اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
جوکار برازجانی، نیلوفر استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ح
حافظیه، محمود بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
حسینی، سید ولی تاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
حسینی، عالی عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
حسینی نژاد، مرضیه تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
حق پرست، سارا بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
خ
خانی، سیران اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
خانی پور، علی اصغر ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
ر
رجبی پور، فرهاد اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
رجبی پور، فرهاد بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
رحمانی فرح، کاوه اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 75-86]
رضائی، مسعود اثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
رضائی، مسعود تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
رضائی، مسعود استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
رضائی، مسعود تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
رضایی، مسعود ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
ز
زارع گشتی، قربان ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
زنده بودی، عباسعلی عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
زنده بودی، فریده عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
س
ستاری، مسعود بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
ستوده، ابراهیم عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
ستوده، ابراهیم عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
سرسنگی علی آباد، حبیب اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
سرسنگی علی آباد، حبیب بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
سروی مغانلو، کورش اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
سلطانی، مهدی تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
سهندی، جواد تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
سوداگر، محمد اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
سوری، کوثر تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
سیف آبادی، سید جعفر جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
ش
شاهینی شمس آبادی، زهرا اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
شعبانپور، بهاره اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 75-86]
شفائی، فاطمه تاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
ص
صفری، رضا بهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
ط
طبرسا، مهدی استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
ع
عابدیان کناری، عبدالمحمد اثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
عابدیان کناری، عبدالمحمد اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
عالیشاهی، علیرضا اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
عرب، سیده زهرا اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 75-86]
علوی یگانه، محمدصادق جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
علی زاده، شهلا اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
علیزاده، مرتضی اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
علی عسگری رنانی، کیوان بهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
عموزاد خلیلی، معصومه اثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
غ
غلامی، سکینه عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
ف
فرهادیان، امیدوار اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
فلاحتکار، بهرام کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
فهیم، افشین ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
ق
قائدنیا، بابک عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
قاسمی، علی بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
قلی پور کنعانی، حسنی تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
ک
کامرانی، احسان بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
کدیور، مهدی اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
کرامت امیرکلایی، عبدالصمد اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
کردجزی، معظمه تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
کریم، بهروز تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
کشیری، محبوبه ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
کی شمس، مرضیه تاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
مازندرانی، محمد اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
محمدزاده، بهروز تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
محمدی، محمد اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
محمدی، محمد بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
مرادی، پریسا تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
مرادی نسب، امیرعلی بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
مردوخی، سحر تاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
مشایی، نسرین اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
مشایی، نسرین بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
معاضدی، جلیل اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
مقصودلو، یحیی ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
مورکی، نرگس تأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
میرزایی، راحله اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
میرصادقی، سید حجت تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
میرصادقی، سید حجت اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
ن
ناصری، محمود تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-138]
نورانی، حسین ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]