آق، ناصر بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
احمدیفرد، نصراله بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
اسمعیلی خاریکی، مینا فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
اصغرنیا، ماریا تولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
امیریمجازی، باقر متیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
اوجیفرد، امین اثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
ایراجیان، غلامرضا ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
ب
بابایی، سیدهصدیقه رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
باقریتوانی، مصطفی ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 263-270]
بخشی، فریده شاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
بهادری، رعنا مکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
بهرامیفر، نادر ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداریشده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
توکمهچی، امیر بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
توکمه چی، امیر شاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
ج
جدی، سمیرا بررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
جعفرپور، سید علی بررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
جعفرپور، سید علی بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
جعفرپور، سیدعلی تولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
جمالی، هادی بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 279-286]
جوادزادهپورشالکوهی، نرگس بررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 287-293]
جوهری، سیدعلی کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
ح
حاجی مرادلو، عبدالمجید اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
حبیبی، حسن مکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
حسینپوردلاور، فاطمه کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
حسین نجدگرامی، ابراهیم شاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
حسینی، محمد هاشم بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
حسینی، هدایت ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
حلاجیان، علی تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
خ
خدابنده، صابر فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
د
درافشان، سالار تاثیر هپارین و Na2EDTA بهعنوان مواد متداول ضدانعقاد خون بر شاخصهای خونشناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
رحمانی فرح، کاوه شاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
رحیمیمیانجی، قدرتالله اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
رضایی، مسعود فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
رضایی، مسعود ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداریشده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
رضاییامینلویی، وحید بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
رهبری، شورا اثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
روحانی، علی بررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 287-293]
زارعی، ثاراله تاثیر هپارین و Na2EDTA بهعنوان مواد متداول ضدانعقاد خون بر شاخصهای خونشناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
زاهدی، میر مهدی تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
زکیپور رحیم آبادی، اسحق خصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
زمانی، عباس تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
زمانی، عباس اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
س
سبزی، الهام تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
ستوده، ابراهیم اثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
ستوده، ابراهیم مکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
سلاطی، امیرپرویز تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
سیدحسنی، میرحامد تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
ش
شریفی، الهه بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
شعبانپور، بهاره ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 145-155]
شمسایی، مهدی اثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
ص
صفار شرق، آذین خصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
صفری، رضا تولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
صلواتیان، سیدمحمد تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
طافی، علیاکبر بررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
طالبیحقیقی، داود تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
طاهری، علی تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
ع
عابدیانکناری، عبدالمحمد اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
عابدیانکناری، عبدالمحمد رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
علوییگانه، محمدصادق مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم خصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
غ
غیبی، فرزاد خصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
ف
فرهادیان، امیدوار زیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
فرهنگپژوه، فرهاد بررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
فلاحیکپورچالی، مریم اثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
ق
قائمی، عزت الله ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
قاسمزاده، جواد مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
قربانی، صاحبعلی تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
قلیچی، سخی ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 145-155]
ک
کاظمی، رضواناله تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
کلنگی، حامد اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
کوهی، ساناز مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
کیوانی، یزدان زیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
م
محسنی، محمود تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
محمدرضائی، داود متیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
محمدیآذرم، حمید تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
محمدیباغملائی، عصمت کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
مرتضوی، سمانهالسادات زیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
مرشدی، وحید اثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
مسعودی اصیل، شیما اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
مشکینی، سعید بررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
مشکینی، سعید بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 279-286]
معافی، ابوذر تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
معتمدزادگان، علی فعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
مقصودیهکهن، حسن تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
مناف فر، رامین شاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
مهرگان، نادر اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 305-310]
موحدراد، فاطمه اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
میربخش، مریم کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
ناصری، محمود بررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
ناصریفرد، ایمان اثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
ناصریفرد، ایمان مکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
نعمت اللهی، محمدعلی متیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
نفیسیبهابادی، محمود کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
نقدی، شهاب ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداریشده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
نوروزی، مهرنوش ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 263-270]
نیکنام، خدابخش کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
و
ون در کرک، گلن اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
ه
هدایتی، مهدی رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
یزدانیساداتی، محمدعلی رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
یگانه، سکینه بررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
یگانه، سکینه تولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]