آ
  • آق، ناصر بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
ا
  • ابراهیم زاده، مجید ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • ابراهیم‌زاده اله‌آباد، اسحاق تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • ابراهیمی، یوسف اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 305-310]
  • اجاق، سید مهدی ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • اجاق، سیدمهدی تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 157-165]
  • احمدی‌فرد، نصراله بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
  • اسمعیلی خاریکی، مینا فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • اصغرنیا، ماریا تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
  • امیری‌مجازی، باقر متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
  • اوجی‌فرد، امین اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
  • ایراجیان، غلامرضا ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
ب
  • بابایی، سیده‌صدیقه رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
  • باقری‌توانی، مصطفی ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 263-270]
  • بخشی، فریده شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • بهادری، رعنا مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
  • بهرامی‌فر، نادر ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
پ
  • پاک‌نژاد، حامد تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 249-254]
  • پذیر، محمدخلیل بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 287-293]
  • پروانه‌مقدم، داریوش تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
  • پریشانی حیدرپور، لاله رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • پورعاشوری، پرستو ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 145-155]
  • پورعلی، حمیدرضا تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
  • پیکان‌حیرتی، فاطمه تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
  • پیله‌رام، سمیه تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 167-174]
ت
  • تدینی، مهرنوش تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 167-174]
  • تهرانی، علی‌اصغر بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
  • توریان، فهیمه ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 125-133]
  • توکمه‌چی، امیر بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
  • توکمه چی، امیر شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
ج
  • جدی، سمیرا بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • جعفرپور، سید علی بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • جعفرپور، سید علی بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
  • جعفرپور، سیدعلی تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
  • جمالی، هادی بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 279-286]
  • جوادزاده‌‌پورشالکوهی، نرگس بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 287-293]
  • جوهری، سیدعلی کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
ح
  • حاجی مرادلو، عبدالمجید اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
  • حبیبی، حسن مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
  • حسین‌پوردلاور، فاطمه کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
  • حسین نجدگرامی، ابراهیم شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • حسینی، محمد هاشم بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
  • حسینی، هدایت ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • حلاجیان، علی تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
خ
  • خدابنده، صابر فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
د
  • درافشان، سالار تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
ر
  • ربیعی، رضا تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • رحمانی فرح، کاوه شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • رحیمی‌میانجی، قدرت‌الله اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • رضایی، مسعود فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • رضایی، مسعود ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
  • رضایی‌امینلویی، وحید بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 185-189]
  • رهبری، شورا اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
  • روحانی، علی بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 287-293]
  • روحی، ابوالقاسم ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • رومیانی، لاله تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 167-174]
  • رومیانی، لاله تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 295-303]
  • ریحانی، محمد ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 125-133]
ز
  • زارعی، ثاراله تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
  • زاهدی، میر مهدی تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • زکی‌پور رحیم آبادی، اسحق خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • زمانی، عباس تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
  • زمانی، عباس اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
س
  • سبزی، الهام تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
  • ستوده، ابراهیم اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
  • ستوده، ابراهیم مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
  • سلاطی، امیرپرویز تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
  • سیدحسنی، میرحامد تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
ش
  • شریفی، الهه بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 205-213]
  • شعبان‌پور، بهاره ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 145-155]
  • شعبان‌پور، بهاره تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 157-165]
  • شعبانی، علی تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 249-254]
  • شمسایی، مهدی اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
ص
  • صفار شرق، آذین خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • صفری، رضا تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]
  • صلواتیان، سیدمحمد تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
ط
  • طاعتی‌کلی، محمدمهدی تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 157-165]
  • طافی، علی‌اکبر بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
  • طالبی‌حقیقی، داود تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
  • طاهری، علی تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
ع
  • عابدیان‌کناری، عبدالمحمد اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • عابدیان‌کناری، عبدالمحمد رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
  • عابدیان کناری، عبدالمحمد تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • عبداله زاده، اسماعیل ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • عربشاهی کریزی، احمد تحلیل عملکرد استان‌های شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 239-242]
  • عزیزخانی، مریم ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 125-133]
  • علوی‌یگانه، محمدصادق مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
  • علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
غ
  • غیبی، فرزاد خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
ف
  • فرهادیان، امیدوار زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
  • فرهنگ‌پژوه، فرهاد بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
  • فلاحی‌کپورچالی، مریم اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 95-100]
ق
  • قائمی، عزت الله ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • قاسم‌زاده، جواد مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
  • قربانی، صاحبعلی تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
  • قلیچی، سخی ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 145-155]
ک
  • کاظمی، رضوان‌اله تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
  • کاظمی، مهدی تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • کاویانی، ایلدا تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 295-303]
  • کریمی، سجاد تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 199-204]
  • کلباسی مسجدشاهی، محمدرضا تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 249-254]
  • کلنگی، حامد اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
  • کمالی، عیسی رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • کمالی، مرتضی تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 249-254]
  • کوهی، ساناز مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 231-237]
  • کیوانی، یزدان زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
م
  • محسنی، محمود تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 191-197]
  • محمدرضائی، داود متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
  • محمدی‌آذرم، حمید تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 81-86]
  • محمدی‌باغملائی، عصمت کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
  • مرتضوی، سمانه‌السادات زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 135-143]
  • مرشدی، وحید اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
  • مسعودی اصیل، شیما اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • مشکینی، سعید بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 87-93]
  • مشکینی، سعید بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 279-286]
  • معافی، ابوذر تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
  • معتمدزادگان، علی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • مقصودیه‌کهن، حسن تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 255-261]
  • مناف فر، رامین شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • مهرگان، نادر اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 305-310]
  • موحدراد، فاطمه اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 215-222]
  • میربخش، مریم کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
ن
  • نادری جلودار، مهدی ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • ناصری، محمود بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • ناصری‌فرد، ایمان اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 117-123]
  • ناصری‌فرد، ایمان مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 271-277]
  • نعمت اللهی، محمدعلی متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 223-229]
  • نفیسی‌بهابادی، محمود کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
  • نقدی، شهاب ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 243-248]
  • نوروزی، مهرنوش ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 263-270]
  • نیکنام، خدابخش کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 311-319]
و
  • ون در کرک، گلن اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
ه
  • هدایتی، مهدی رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
ی
  • یحیوی، مازیار رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • یزدانی‌ساداتی، محمدعلی رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 175-184]
  • یگانه، سکینه بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • یگانه، سکینه تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 101-107]