علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آدینه، حسین استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 137-143]
  • آرمنده، مصطفی شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • آق، ناصر بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • آق، ناصر بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 109-116]
  • آیت‌اللهی، فاطمه شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
ا
  • اجاق، سید مهدی تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 193-198]
  • احمدنصراللهی، سامان احمد ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
  • احمدی، محمدرضا شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • احمدی‌گاولیقی، حسن تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 59-63]
  • اسد، صدیقه قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • اسدی، مهدی استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 137-143]
  • اسماعیل نیا، راحله تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 183-192]
  • اکرمی، رضا تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • ایرانی، عبدالجبار بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • ایرانی، عبدالجبار بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 109-116]
ب
  • بابانژاد، منوچهر شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • بابایی، صدیقه ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 241-249]
  • بهرام، سمیه ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • بیدی، محسن تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 199-208]
  • بیواره، محمدرضا تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 75-81]
پ
  • پاپی زاده، ناهید شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • پیرعلی‌زفره‌ئی، احمدرضا شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
ت
  • توتونی، محمدمنصور بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 221-228]
  • توریان، فهیمه بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
  • توکلی، امید بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 229-240]
ج
  • جعفرپور، سید علی مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 145-154]
  • جعفریان، حجت الله تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 75-81]
  • جعفریان، حجت الله استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 137-143]
  • جعفریان، سمیرا تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 75-81]
  • جوادیان، سیدروح‌الله ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • جوانمردی، سینا اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
چ
  • چاری علی آباد، صدیقه تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
ح
  • حسن‌زاده، نسرین قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • حلاج ثانی، احمد بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 229-240]
خ
  • خدابنده، صابر بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 91-97]
د
  • دانشور، مریم تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 193-198]
  • داورنژاد، رضا بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 229-240]
  • درزی حیدری، جمشید شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • دلفان، نسترن تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 175-181]
ر
  • راهداری، عبدالعلی اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • رضایی‌توابع، کامران اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • روحی، ابوالقاسم شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
ز
  • زارع، مهیار بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 91-97]
  • زمانی، عباس بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 99-108]
س
  • سحری، محمدعلی تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 59-63]
  • سعیدی فر، فاطمه تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
  • سلمرودی، عرفان اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • سیف آبادی، جعفر شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
ش
  • شعبانپور، بهاره ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
  • شهره، پولین بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
ص
  • صادقی، پروین بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 221-228]
  • صحرایی، حسن شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • صفری، رضا مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 145-154]
ط
  • طاهری میرقائد، علی تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 175-181]
ظ
  • ظهیری، فاضل شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
ع
  • عابدیان‌کناری، عبدالمحمد قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 83-89]
  • عادلی، افشین ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
  • عالیشاهی، علیرضا تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 193-198]
  • عبداللهی، مهدی ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • عزیزخانی، مریم بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
  • علاف‌نویریان، حمید اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • علیزاده، سحر مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 145-154]
ف
  • فتان، بهاره تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 59-63]
  • فلاحتکار، بهرام اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
ق
  • قادری‌فهلیانی، زهره اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • قدرتی شجاعی، مهدی تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 175-181]
  • قره خان، رضوان ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
ک
  • کردجزی، معظمه ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
  • کنویوروپا، ادگار بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 229-240]
گ
  • گلپورحسنعلیده، آنیتا شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
م
  • محسنی، محمود تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 183-192]
  • محمودی، نعمت الله شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 165-173]
  • مرتضوی، ثمر قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • مشکینی، سعید تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 199-208]
  • مشهدی فراهانی، ملیکا تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 175-181]
  • معتمدزادگان، علی قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 83-89]
  • ملک نژاد، رسول استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 137-143]
  • منصف، فریال بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 91-97]
  • موذن زاده، کادوسا تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 183-192]
  • موسوی، زهرا ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 241-249]
  • مولایی، سیما بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 221-228]
  • میرحجازی، عارفه سادات استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 117-125]
  • میرحسینی، ندا بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 229-240]
  • میرزاخانی، محمد کاظم قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 83-89]
  • میرصادقی، حجت تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 193-198]
ن
  • نادری جلودار، مهدی استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 117-125]
  • ناصری، محمود ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 241-249]
  • نجار لشگری، سلطنت تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 183-192]
  • نظری، کاووس تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 199-208]
  • نعیمی فر، عاطفه ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 209-219]
  • نوروزی‌فرد، پریسا قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • نیکو، مهدی اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 155-163]
و
  • وردی زاده، فرزانه ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 241-249]
  • وشتانی، سید سعید بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 91-97]
  • ویجت، مریم تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 175-181]
ه
  • هدایتی، علی‌اکبر شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • هرسیج، محمد استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 137-143]
ی
  • یگانه، سکینه مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 145-154]