آ
  • آبیار، نور محمد تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 128-141]
  • آریا نسب، فضه مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • آژنگ، بیژن تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
  • آقایی مقدم، عباسعلی اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • آل بوفتیله، مهدی پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1404، صفحه 181-196]
ا
  • ابراهیم زاده موسوی، حسینعلی فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 157-168]
  • اجاق، سید مهدی بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
  • امینی خوئی، زهرا تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
  • امینی خویی، زهرا استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
ب
  • باباخانی، آریا تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 85-99]
  • برخورداری احمدی، زهره ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 115-127]
پ
  • پقه، اسمعیل اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
ت
  • تاقانی، طاهره جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 142-156]
ح
  • حسین پور زلتی، علی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1404، صفحه 197-206]
  • حسینی، سید عباس تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 128-141]
  • حسینی، سید فخرالدین ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
  • حسینی، سید مرتضی اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • حسینی، سید ولی مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • حکیمی، هدیه تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 85-99]
  • حیدری، رقیه تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
د
  • دریانبرد، غلامرضا تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 128-141]
ر
  • رضائی، امیر پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1404، صفحه 181-196]
  • رضائی، مسعود استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • رضائی، مسعود پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1404، صفحه 181-196]
  • ریحانی پول، سهیل جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 142-156]
ش
  • شایسته، فاطمه ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 115-127]
  • شمسایی، محمد استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
ط
  • طاهری زاده، محمد رضا ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 115-127]
  • طاهری میرقائد، علی فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 157-168]
  • طاهری میرقائد، علی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1404، صفحه 197-206]
  • طبرسا، مهدی استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • طبرسا، مهدی تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 85-99]
ع
  • عادلی، افشین جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 142-156]
  • عالیشاهی، علیرضا بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
  • عبدالهی، مهدی استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • عرفانی فر، المیرا تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
  • علمداری، حجت اله اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • علیزاده، محدثه مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
غ
  • غلام حسینی، امین بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
ق
  • قاسمی، زهرا استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
  • قدرتی شجاعی، مهدی بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 100-114]
  • قره وی، بهروز اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • قلیچ پور، ملیکا اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • قلی زاده، محمد فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 157-168]
  • قندهاری یزدی، امیر پویا تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 85-99]
ک
  • کردجزی، معظمه بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
گ
  • گذری، محسن ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 115-127]
ل
  • لاریجانی، محمد تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 128-141]
م
  • محمودی، فاطمه بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 100-114]
  • منتصری، مریم بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
  • موسوی، زهرا ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
  • موسوی، نفیسه سادات تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 85-99]
  • میرزرگر، سید سعید فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 157-168]
ن
  • نارویی، مهدیه اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • ندرلو، رضا بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 100-114]
  • نصراللهی، علی بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 100-114]
  • نصری، مریم بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 169-180]
  • نعمت اللهی، محمدعلی مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • نقدی، شهاب استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
و
  • وحدتی راد، سینا فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 157-168]
ی
  • یحیایی، محسن تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 128-141]
  • ینریان، تیم بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1404، صفحه 100-114]