دوره 4، شماره 2 - ( 1394 )                   جلد 4 شماره 2 صفحات 113-103 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

H. Najdegerami E. Effect of poly-β-hydroxybutyrate on growth performance, body composition, digestive enzymes activity, gut microbial community of the hatchling Persian sturgeon (Acipenserpersicus). JFST 2015; 4 (2) :103-113
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11751-fa.html
حسین نجدگرامی ابراهیم، جعفری اشکان، بخشی فریده، مناف فر رامین، کاظمی رضوان الله، یزدانی ساداتی محمد علی. تأثیر پلی بتا هیدروکسی‌بوتیرات (Poly-β-hydroxybutyrate) بر پارامترهای رشد، بقاء، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus). علوم و فنون شیلات. 1394; 4 (2) :103-113

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-11751-fa.html


1- عضو هیئت علمی دانشگاه ارومیه
2- دانشجوی کارشناسی ارشد
3- دانشجوی دکتری
4- عضو هیئت علمی
5- مربی پژوهشی
6- عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات تاسماهیان دریای خزر
چکیده:   (6965 مشاهده)
تاثیر ناپلی غنی شده با پلی‌بتا‌هیدروکسی بوتیرات (PHB) در غلظت‌های صفر (کنترل)، 1/0، 3/0 و 1 گرم در لیتر بر پارامترهای رشد، ترکیب بدن، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و فلور میکروبی روده در لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) بررسی شد. نتایج بیانگر کاهش معنی‌دار میزان پارامترهای رشد (05/0P<) لارو تغذیه شده با PHB بود. همچنین PHB منجر به افزایش میزان کل اسیدهای چرب اشباع و n6  و کاهش اسیدهای چرب تک غیر اشباع، C18:3n3، n3 و n3/n6 بدن لاروها گردید.PHB فعالیت آنزیم‌های گوارشی را نیز تغییر داد، به‌طوریکه پایین‌ترین میزان فعالیت آنزیم‌های گوارشی، توتال پروتئاز، آمیلاز و لیپاز در تیمارهای PHB ثبت گردید. بررسی فلور میکروبی انتهای روده لاروها از طریق PCR-DGGE نشان داد که تعدادی از باندها در تیمار با پایین ترین رشد، دارای غالبیت کمتری نسبت به سایر تیمارها هستند. نتایج کلی نشان داد که PHB دارای تاثیرات منفی در این مرحله از تکامل تاسماهی ایرانی است و یرای یافتن غلظت بهینه PHB در محیط غنی سازی، مطالعات بیشتری باید انجام شود.
متن کامل [PDF 386 kb]   (3209 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: تغذیه آبزیان
دریافت: 1393/4/22 | انتشار: 1394/6/30

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.