Effect of edible coating containing pomegranate (Punica granatum) peel extract on the quality and shelf life of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillet during refrigerated storage. JFST 2016; 5 (2) :17-27
URL:
http://jfst.modares.ac.ir/article-6-3769-fa.html
ترخاصی احمد. بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال. علوم و فنون شیلات. 1395; 5 (2) :17-27
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-3769-fa.html
دانشگاه زابل
چکیده: (7451 مشاهده)
در این مطالعه تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای در مدت زمان نگهداری در یخچال بررسی شد. محتوای فنل کل (262.5 میلی گرم تانیک اسید/گرم نمونه) و DPPH (%87) با استفاده از حلال متانول اندازه گیری شد. پوشش خوراکی با مخلوط (60% آب + 30% آرد گندم + 10% آرد ذرت) تهیه شد. ماهی تازه ی فیله شده به سه تیمار: شاهد (بدون عصاره)، تیمار 1 (فیله با 5% در صد عصاره) و تیمار 2 (فیله با 10% در صد عصاره) تقسیم شد. فیلهها طی نگهداری در یخچال مورد ارزیابیشیمیایی(pH,TBA) و میکروبی (تعداد کل باکتریها(TVC)، باکتری هایسرمادوست(PTC)) قرار گرفتند. بر اساس نتایج، افزودن عصاره به طور قابل ملاحظه ای اکسیداسیون را در تیمار 1 و 2 نسبت به نمونه شاهد به تاخیر انداخت. طبق نتایج آنالیزهای میکروبی تیمار های 1 و 2 در روز نگهداری 12 به بیشینه حد قابل قبول (log10 CFU/g)رسیدند در حالیکه نمونه شاهد در روز 9 نگهداری به بیشینه حد قابل قبول (log10 CFU/g) رسید .
دریافت: 1395/7/4 | انتشار: 1395/7/4