دوره 4، شماره 1 - ( 1394 )                   جلد 4 شماره 1 صفحات 41-33 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

hosseinpour M, jafari V, Abdolmajid A, Zendebodi A. The effect of probio-enzyme on digestive enzyme activity of whiteleg shrimp, Litopenaeus vannamei (Boone, 1931). JFST 2015; 4 (1) :33-41
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-6669-fa.html
حسین پور محمد، جعفری ولی اله، حاجی مرادلو عبدالمجید، زنده بودی عباسعلی. تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیم‌های هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). علوم و فنون شیلات. 1394; 4 (1) :33-41

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-6669-fa.html


1- دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گرگان
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3- کارشناس تکثیر و پرورش پژوهشکده میگوی کشور
چکیده:   (7771 مشاهده)
 تأثیر یک مکمل پروبیوآنزیمی شامل 6 نوع آنزیم­ هضمی و 4 نوع باکتری پروبیوتیکی در چهار سطح صفر (شاهد)، 25/0، 5/0، و 1گرم در کیلوگرم جیره میگوی جوان وانامی ودر سه تکرار، باهدف سنجش استفاده همزمان باکتری­های پروبیوتیکی و آنزیم­های هضمی جیره بر فعالیت آنزیم­های گوارشی (روده) بررسی شد. در هر آکواریوم 15 قطعه میگو با میانگین وزنی (39/0±04/5) گرم به­طور تصادفی توزیع و به مدت 30 روز تغذیه شدند. نتایج در پایان دوره بیانگر تفاوترشد معنی­دار )05/0(p <میگوی تغذیه‌شده با 5/0گرم مکمل نسبت به سایر تیمارها بود. همچنین، فعالیت آمیلاز و لیپاز بیشتری در تیمار5/0گرم مکمل نسبت به سایر گروه­ها مشاهده شد. از لحاظ فعالیت ویژه پروتئاز، تفاوت معنی­داری )05/0(p < در تیمار 1گرم مکمل نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد. نتایج نشان داد لزوماً با افزایش غلظت باکتری‌های پروبیوتیکی و آنزیم‌های هضمی مکمل­، فعالیت همه آنزیم‌های هضمی افزایش نمی‌یابد. بنابر این، پروبیوتیک و آنزیم در غلظت­های معینی دارای تأثیر مثبت بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم­های هضمی میگو می‌باشد.
متن کامل [PDF 383 kb]   (3493 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فیزیولوژی آبزیان
دریافت: 1393/4/24 | انتشار: 1394/3/18

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.