biabani asrami M, sudagar M, mazandarani M, yousefi S. The effect of Spirulina on growth, survival, carotenoids pre-broodstock and larviculture in dwarf gourami (Trichogaster lalius). JFST 2017; 6 (1) :21-35
URL:
http://jfst.modares.ac.ir/article-6-966-fa.html
بیابانی اسرمی منیژه، سوداگر محمد، مازندرانی محمد، یوسفی سیامک. اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius). علوم و فنون شیلات. 1396; 6 (1) :21-35
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-966-fa.html
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- موسسه تحقیقات شیلات ایران-تهران
چکیده: (7957 مشاهده)
تأثیر پودر جلبک اسپیرولینا در سطوح 0 (شاهد)، 3، 7 و 10 درصد جیره غذایی بر شاخصهای رشد، بازماندگی و کارتنوئید کل بچه ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) با میانگین وزن 6/3 گرم و همچنین پرورش لاروی ماهی بهمدت 8 هفته بررسی گردید. کاروتنوئید با افزایش پودر اسپیرولینا تا سطح 7درصد افزایش معنیدار یافت (05/0>p)، ولی در سطح 10 درصد با سطح 7درصد اختلاف معنیداری نداشت (05/0<p). بازماندگی تفاوت معنیداری را نشان نداد (05/0<p). در لاروها، بازماندگی، کاروتنوئیدکل و طول کل با افزایش پودر اسپیرولینا بهصورت معنیداری افزایش یافت (05/0>p). بهطورکلی، تیمار 3 درصد پودر جلبک بهدلیل بهبود شاخصهای رشد و کاروتنوئید کل در مرحله پیشمولدی و تیمار 10درصد برای دوران لاروی بهعنوان بهترین تیمارهای این مطالعه معرفی میشوند.
دریافت: 1395/3/30 | انتشار: 1396/12/10