ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره 6، شماره 3 - ( 1396 )
اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی
ص. 13-1
بتول ادهمی
*
،
عبدالصمد کرامت امیرکلایی
چکیده
(9834 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2707 دریافت)
تاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ
ص. 27-15
سید ولی حسینی
*
،
فاطمه شفائی
،
مرضیه کی شمس
،
سحر مردوخی
چکیده
(10134 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3080 دریافت)
اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 42-29
سیران خانی
،
کورش سروی مغانلو
*
،
احمد ایمانی
،
ناصر آق
،
رضا جلیلی
چکیده
(10524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2865 دریافت)
کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)
ص. 60-43
بهرام فلاحتکار
*
چکیده
(9859 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2841 دریافت)
اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda
ص. 73-61
زهرا شاهینی شمس آبادی
،
امیدوار فرهادیان
*
،
مهدی کدیور
چکیده
(9161 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2444 دریافت)
اثر سطوح مختلف چربی و جایگزینی بخشی از نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت و ماندگاری سوسیس ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys moltrix)
ص. 86-75
سیده زهرا عرب
*
،
بهاره شعبانپور
،
پرستو پورعاشوری
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(9232 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2568 دریافت)
اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
ص. 103-87
سید مهدی اجاق
*
،
شهلا علی زاده
،
علیرضا عالیشاهی
،
سید حجت میرصادقی
چکیده
(8717 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2654 دریافت)
عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea)
ص. 121-105
سکینه غلامی
،
امین اوجی فرد
*
،
ابراهیم ستوده
،
بابک قائدنیا
چکیده
(7994 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3842 دریافت)
ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین
ص. 131-123
افشین فهیم
*
،
علی اصغر خانی پور
،
قربان زارع گشتی
،
سید افشین امیری سندسی
چکیده
(6345 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2774 دریافت)
تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس
ص. 145-131
الهام گرمسیری
*
،
مسعود رضائی
،
پروا سفری
،
آریا باباخانی
چکیده
(5706 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2508 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 139