You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماریزای Vibrio campbellii نصراله احمدی فرد
*، امیر توکمه چی، مسعود مهرابی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرنگهداری ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی حدیث امیری
*، بهاره شعبان پور، کاوه رحمانی فرح
چکیده -
متن کامل (PDF)
ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت سیده صدیقه بابایی
*، عبدالمحمد عابدیان کناری، مهدی هدایتی، محمد علی یزدانی ساداتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیمهای سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) عباس زمانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
چرخه زندگی اسکویید دمکوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخمریزی در شرایط آزمایشگاهی حسن ساربان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ساختار ژنتیکی سویههای مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهوارهای سید ایمان فاضل، غلامرضا داشاب
*، مهدی وفای واله
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن صمغهای کربوکسیمتیل سلولز و کتیرا بر ویژگیهای بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده سحر موسوی، سید مهدی اجاق
*، علیرضا عالیشاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر یخ ازندار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری روزیتا میان، مسعود رضائی
*، محمد صدیق مرتضوی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخکردن سریع، نگهداری بهصورت منجمد و سرخکردن نهایی اسحق زکی پور رحیم آبادی
*، خدیجه نورزایی، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیردورههای گرسنگی برشاخصهای خونی استرس درتاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) مهتاب یارمحمدی
*، محمد پورکاظمی، رضوان اله کاظمی، محمد حسن زاده صابر، محمد علی یزدانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue