ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره 5، شماره 2 - ( 1395 )
ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی
ص. 15-1
عبدالجبار ایرانی
*
،
عبدالمجید حاجی مرادلو
،
ناصر آق
،
رسول قربانی
چکیده
(9892 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3831 دریافت)
بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال
ص. 27-17
احمد ترخاصی
*
چکیده
(7667 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3733 دریافت)
هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضداکسیدانی آن
ص. 44-29
لیلا رمضان زاده
،
سید فخرالدین حسینی
*
،
مریم نیکخواه
چکیده
(10837 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4483 دریافت)
پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG)
ص. 58-45
وحید زادمجید
*
،
اسعد وزیری
چکیده
(10118 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3692 دریافت)
اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)
ص. 76-63
fariba shafiei
*
،
نصرالله محبوبی صوفیانی
،
عیسی ابراهیمی درچه
،
امین نعمت اللهی
،
عبدالناصر محبی
چکیده
(8832 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4991 دریافت)
استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss
ص. 86-77
راضیه صالح پور
*
،
صابر خدابنده
چکیده
(10144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4010 دریافت)
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
ص. 98-87
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
*
،
مصطفی صیاد
،
خدیجه نورزائی
چکیده
(9719 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3207 دریافت)
اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
ص. 112-99
مریم عضدی
،
محمود نفیسی بهابادی
*
،
وحید مرشدی
،
هادی ابراهیمی
،
شیرین حامدی
چکیده
(7919 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3340 دریافت)
اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 124-111
افشین قلجایی فرد
*
،
حسین خارا
،
علیرضا شناور ماسوله
چکیده
(16440 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6844 دریافت)
ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.)
ص. 135-123
سیده مرضیه کاظمی
،
مسعود رضائی
*
چکیده
(8985 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3381 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 132