ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره ۶، شماره ۲ - ( ۱۳۹۶ )
استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium
ص. ۱۶-۱
مهدی طبرسا
*
،
نیلوفر جوکار برازجانی
،
مسعود رضائی
چکیده
(۱۰۳۴۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۶۷۵ دریافت)
اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta))
ص. ۲۹-۱۷
مازیار یحیوی
*
،
وحیده جهان جو
،
رضا اکرمی
،
امیر هوشنگ بحری
چکیده
(۱۰۰۸۷ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۰۷۸ دریافت)
اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور
ص. ۴۰-۳۱
حبیب سرسنگی علی آباد
*
،
محمد محمدی
،
نسرین مشایی
،
فرهاد رجبی پور
،
احمد بیطرف
،
مرتضی علیزاده
،
جلیل معاضدی
چکیده
(۸۱۴۴ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۸۳۷ دریافت)
بهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز
ص. ۵۵-۴۱
کیوان علی عسگری رنانی
،
سکینه یگانه
*
،
سید علی جعفرپور
،
رضا صفری
چکیده
(۷۲۳۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۶۱ دریافت)
تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4)
ص. ۷۴-۵۷
بهروز محمدزاده
،
مسعود رضائی
*
،
مرضیه حسینی نژاد
،
محسن برزگر بفروئی
چکیده
(۹۹۷۲ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۵۵ دریافت)
بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل
ص. ۹۳-۷۵
محمد محمدی
*
،
حبیب سرسنگی علی آباد
،
نسرین مشایی
،
احمد بیطرف
،
فرهاد رجبی پور
،
محمود حافظیه
چکیده
(۹۰۹۳ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۵۷۷۴ دریافت)
ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله
ص. ۱۲۵-۹۵
سید علی جعفرپور
*
،
حسین نورانی
،
مسعود رضایی
چکیده
(۹۲۱۶ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۹۸ دریافت)
اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد
ص. ۱۰۶-۹۵
راحله میرزایی
،
سیده صدیقه بابایی
*
،
عبدالمحمد عابدیان کناری
چکیده
(۹۰۴۰ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۵۳۹ دریافت)
تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. ۱۳۸-۱۲۷
مریم وفایی
،
محمود ناصری
*
،
سارا وفا
چکیده
(۱۰۴۶۹ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۱۰۶۱۹ دریافت)
عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف
ص. ۱۴۴-۱۳۹
عالی حسینی
،
ابراهیم ستوده
*
،
فریده زنده بودی
،
عباسعلی زنده بودی
چکیده
(۵۸۶۸ مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(۴۶۰۲ دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 144