ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره 10، شماره 1 - ( 1399 )
نگهداری و ماندگاری مواد غذایی
بررسی تاثیر غلظتهای تحت حاد نانو ذرات اکسید مس بر بافت آبشش و برخی از فاکتورهای خونشناسی ماهی کلمه (Rutilus rutilus)
ص. 10-1
حسن صحرایی
*
،
ساناز عالیه
،
حامد رائیجی
،
سیدعلی اکبر هدایتی
چکیده
(2299 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1178 دریافت)
نگهداری و ماندگاری مواد غذایی
بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی برگرهای تلفیقی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) فیله مرغ حاوی پوشش فعال خوراکی آلژینات سدیم و عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis)
ص. 20-11
فاطمه السادات طاهرین
،
داریوش خادمی شورمستی
*
چکیده
(1873 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1226 دریافت)
مديريت و بازاريابي
مقادیر خرید میگو در بازار و رابطه میزان مصرف با برخی از ویژگی های جمعیت شناختی
ص. 30-21
سهیل ریحانی پول
،
افشین عادلی
،
علیرضا عالیشاهی
*
چکیده
(2174 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1341 دریافت)
ترکيبات زيست فعال
ارزیابی رابطه وزن مولکولی و ویژگی های ضداکسایشی و مهار کنندگی فعالیت آلفا آمیلازی فوکوئیدان و آلژینات جلبک قهوه ای Padina pavonica در مقایسه با پلی ساکاریدهای خاکشیر و رازیانه
ص. 45-31
سعید خواجوی
،
مهدی طبرسا
*
،
حسن احمدیگاولیقی
،
مسعود رضائی
چکیده
(2594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1448 دریافت)
فناوري غذاهاي دريايي
اثرجایگزینی کلریدسدیم با کلرید پتاسیم بر کیفیت تغذیه ای و ارزیابی حسی در سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)
ص. 59-46
بهروز محمدزاده
*
چکیده
(2172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1207 دریافت)
نگهداری و ماندگاری مواد غذایی
اثر عصاره اتانولی پوست پرتقال بر خصوصیات شیمیایی و ارزیابی حسی فیله فیل ماهی(Huso huso)
ص. 74-60
فرشته اورعی
،
مائده طالبی
،
سید محمد جلیل ذریه زهرا
*
،
رضا صفری
،
سید ابراهیم حسینی
چکیده
(2347 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2288 دریافت)
نگهداری و ماندگاری مواد غذایی
بررسی پوشش خوراکی پروتئین آب پنیرحاوی نایسین بر میزان ماندگاری فیله ماهی سوف
ص. 92-75
سکینه کاظمی
،
احمد قره خانی
*
،
امیر توکمه چی
چکیده
(2683 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1304 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS