ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
انتشارات دانشگاه تربیت مدرس
علوم و فنون شیلات
دوره 4، شماره 4 - ( 1394 )
اثر سه گونه باکتری پروبیوتیکی بر رشد و بقای ناپلی آرتمیا، Artemia fransiscana، در مواجهه با باکتری بیماریزای Vibrio campbellii
ص. 17-1
نصراله احمدی فرد
،
امیر توکمه چی
،
مسعود مهرابی
چکیده
(8344 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2314 دریافت)
اثرنگهداری ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی
ص. 34-19
حدیث امیری
،
بهاره شعبان پور
،
کاوه رحمانی فرح
چکیده
(7462 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5166 دریافت)
ترکیب اسیدهای چرب، محتوای چربی بدن و فعالیت آنزیم لیپاز در بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکرونوترینت
ص. 50-35
سیده صدیقه بابایی
،
عبدالمحمد عابدیان کناری
،
مهدی هدایتی
،
محمد علی یزدانی ساداتی
چکیده
(9329 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2261 دریافت)
تأثیر برخی از عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیمهای سرینوپروتئیناز تریپسین و کیموتریپسین در بچه ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
ص. 63-51
عباس زمانی
چکیده
(9326 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4411 دریافت)
چرخه زندگی اسکویید دمکوتاه ((EuprymnahyllebergiNateewathana, 1997 از تفریخ تخم تا تخمریزی در شرایط آزمایشگاهی
ص. 73-65
حسن ساربان
چکیده
(7372 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1903 دریافت)
ساختار ژنتیکی سویههای مختلف گونه تایگر بارب (Puntius tetrazona) با استفاده از نشانگرهای ریزماهوارهای
ص. 90-75
سید ایمان فاضل
،
غلامرضا داشاب
،
مهدی وفای واله
چکیده
(8882 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1855 دریافت)
تأثیر افزودن صمغهای کربوکسیمتیل سلولز و کتیرا بر ویژگیهای بافتی و حسی کوفته ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) سرخ شده
ص. 107-91
سحر موسوی
،
سید مهدی اجاق
،
علیرضا عالیشاهی
چکیده
(8309 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2433 دریافت)
تأثیر یخ ازندار برکیفیت شیمیایی و میکروبی عضله ماهی طلال (Rastrelligerkanagurta) طی دوره کوتاه مدت نگهداری
ص. 120-109
روزیتا میان
،
مسعود رضائی
،
محمد صدیق مرتضوی
چکیده
(6813 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2162 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله کپور نقرهای (Hypophthalmicththys molitrix) پس از سرخکردن سریع، نگهداری بهصورت منجمد و سرخکردن نهایی
ص. 133-121
اسحق زکی پور رحیم آبادی
،
خدیجه نورزایی
،
ابراهیم علیزاده دوغیکلایی
چکیده
(8371 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1924 دریافت)
تأثیردورههای گرسنگی برشاخصهای خونی استرس درتاسماهی ایرانی (Acipenser persicus)
ص. 147-135
مهتاب یارمحمدی
،
محمد پورکاظمی
،
رضوان اله کاظمی
،
محمد حسن زاده صابر
،
محمد علی یزدانی
چکیده
(7444 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2176 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 144