ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
علوم و فنون شیلات
دوره 6، شماره 2 - ( 1396 )
استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium
ص. 16-1
مهدی طبرسا
*
،
نیلوفر جوکار برازجانی
،
مسعود رضائی
چکیده
(9266 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4234 دریافت)
اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta))
ص. 29-17
مازیار یحیوی
*
،
وحیده جهان جو
،
رضا اکرمی
،
امیر هوشنگ بحری
چکیده
(9018 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3544 دریافت)
اثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور
ص. 40-31
حبیب سرسنگی علی آباد
*
،
محمد محمدی
،
نسرین مشایی
،
فرهاد رجبی پور
،
احمد بیطرف
،
مرتضی علیزاده
،
جلیل معاضدی
چکیده
(7143 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3444 دریافت)
بهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز
ص. 55-41
کیوان علی عسگری رنانی
،
سکینه یگانه
*
،
سید علی جعفرپور
،
رضا صفری
چکیده
(6237 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3387 دریافت)
تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4)
ص. 74-57
بهروز محمدزاده
،
مسعود رضائی
*
،
مرضیه حسینی نژاد
،
محسن برزگر بفروئی
چکیده
(8907 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3298 دریافت)
بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل
ص. 93-75
محمد محمدی
*
،
حبیب سرسنگی علی آباد
،
نسرین مشایی
،
احمد بیطرف
،
فرهاد رجبی پور
،
محمود حافظیه
چکیده
(8101 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4249 دریافت)
ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله
ص. 125-95
سید علی جعفرپور
*
،
حسین نورانی
،
مسعود رضایی
چکیده
(8204 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3379 دریافت)
اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد
ص. 106-95
راحله میرزایی
،
سیده صدیقه بابایی
*
،
عبدالمحمد عابدیان کناری
چکیده
(8078 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3338 دریافت)
تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 138-127
مریم وفایی
،
محمود ناصری
*
،
سارا وفا
چکیده
(9227 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8855 دریافت)
عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف
ص. 144-139
عالی حسینی
،
ابراهیم ستوده
*
،
فریده زنده بودی
،
عباسعلی زنده بودی
چکیده
(4791 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3357 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Total PDF Pages: 144