آبکافت آنزیمیخواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
آنزیم های کبدیتأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
ا
ارزیابی قدرت کاهندگیهیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضداکسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
اسانس شویدتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
استافیلوکوکوس ارئوسبررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
استخراجتأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
استرپتوکوکوساثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
استرستأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
استرلیادتأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
استروئیدتأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
اسید چرباثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
اسیدهای آمینهاثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
القای هورمونیتأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخصهای استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
الگوی پروتئینیالگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
انتروتوکسینبررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
اندرونهخواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
بچه ماهی سفید دریای خزرمطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
بنزوپیرناثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
بیان ژنیبررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
بیوفیلترارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
پ
پارک ملی لاربررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
پروتئین آب پنیرتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
پروتئین ایزولهفعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
پروتئین موکوساستخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
پروتئین هیدرولیزشدهبهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
پلیساکاریدتأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
پوشش خوراکی آرد گندم و ذرتبررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
ت
تجمع زیستیسمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
ترکیب شیمیاییشاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
تست قدرت کاهندگیارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
تغذیهشاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
تغذیه قزلآلای خال قرمزبررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
تنوع زیستیبررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
ح
حذف پسماندارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
دایجستروم P.E.Pتأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
درجه آبکافتخواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
دریاچه مهارلوگزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 128-133]
دریای خزربررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
دریای خزرارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
دودی کردن سرداثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
ر
رشدتأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
رشداثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
رشداثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
رشدشاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
رشدمطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
رشد و بازماندگیتاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
رفتار مصرف کنندهاولویتبندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرفکنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
رنگدانهتأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
روتیفراثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
روش سطح پاسخبهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
روغن ضروری مرزنجوشویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ز
زئولیتتاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
زمان ماندگاریتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
زنده اما غیرقابل کشت (VBNC)مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
زنیانبررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
سوریمیبررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسینهای A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
سی باس (Lates calcarifer)اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
سیستم مدار بستهارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لولههای مشبک پیویسی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
سینبیوسیسمطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
ش
شاخصهای رشد و خونیتأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
شانه دار مهاجمارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
شوریاثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
شوریتاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
ض
ضداکسیدانیفعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
ط
طرح مرکب مرکزیبهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
عصاره گیاهیاثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
عملکرد اکوسیستمارزیابی اثرهای شانهدار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
عملکرد تولید مثلتاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
غ
غذاهای عملکردیساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
غشای خارجیالگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
ف
فاکتورهای ایمنیمقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
فعالیت بیولوژیکساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
فعالیت ضد اکسیدانیتأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگیهای ضداکسیدانی پلیساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
فعالیت ضداکسیدانیارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
فعالیت ضدمیکروبیویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
فلور باکتریایی رودهاثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
فیلم ژلاتین ماهی- آلژیناتویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ق
قزلآلای رنگینکمانخواص کارکردی و آنتیاکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
قزل آلای رنگین کمانالگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
قزل آلای رنگین کماناثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
قزل آلای رنگین کماناثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
کاروتنوئیدتأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
کپوراثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربنهای چندحلقهای آروماتیک (PAHs)، شاخصهای کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
کپوردندان فارسگزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 128-133]
کپور نقرهایتأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
کپور نقره ایبررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
کلمات کلیدی: آزادماهیانبررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزلآلای خالقرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانههای پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
کلوئید نانوذرات نقرهسمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
کلید واژگان: جلبک های دریاییساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
کورتیزولاثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
کیلکای معمولیارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
گ
گلوکزاثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
گونه های شاخصبررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
ل
لاشهاثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
لیپوپلیساکاریدالگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
م
ماندگاریبررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ای molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
ماهیاولویتبندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرفکنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
ماهیان استخوانیبررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
ماهیان خاویاریسمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
ماهی خاویاریتأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخصهای خونی در بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
ماهی شورمطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
ماهی قرمزپاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
ماهی قزلآلای رنگینکمانتأثیر رنگدانههای طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخصهای رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
ماهی مرکب ببریبهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
میکروبیوتای رودهمطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیکهای پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخصهای رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
میگوی سفید غربیشاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
میگوی وانامیمقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
ن
نانو زیست سمشناسیسمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازونبرون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
نرخ بازماندگیمقایسه تاثیر پروبیوتیکهای Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
نمکمطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
و
ویژگیهای فیزیکی- مکانیکیویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ه
همبندشاخصهای تغذیهای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیرههای حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
هیدرولیز آنزیمیفعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
هیستوپاتولوژیکاستخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
ی
یرسینیا راکری(Yersinai ruckeri)الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئینهای غشای خارجی و لیپوپلیساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزلآلای رنگینکمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]