علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آبشش استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
  • آبشش پاسخ رشد و آسیب‌های بافت آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض سم زیستی نییم آزال (Azadirachtin indica) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 51-64]
  • آبکافت آنزیمی خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
  • آزولا بهینه‌سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 117-130]
  • آلکالاز بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
  • آنتی اکسیدان بهینه‌سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 117-130]
  • آنتی اکسیدان بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
  • آنتی باکتریال بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
  • آنزیم ترانس‌گلوتامیناز تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی سوریمی تهیه‌شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 43-67]
  • آنزیم های کبدی تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخص‌های استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
ا
  • ارزیابی قدرت کاهندگی هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
  • اسانس شوید تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
  • استافیلوکوکوس ارئوس بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
  • استخراج تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگی‌های ضد‌اکسیدانی پلی‌ساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
  • استرپتوکوکوس اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
  • استرس تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخص‌های استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
  • استرلیاد تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخص‌های استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
  • استروئید تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخص‌های استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
  • اسید چرب اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربن‌های چندحلقه‌ای آروماتیک (PAHs)، شاخص‌های کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
  • اسیدهای آمینه اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • القای هورمونی تأثیر هورمون LHRH-A2 بر سطوح استروئیدهای جنسی، شاخص‌های استرس و برخی پارامترهای بیوشیمیایی پلاسما در مولد ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 121-136]
  • الگوی پروتئینی الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئین‌های غشای خارجی و لیپوپلی‌ساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
  • انتروتوکسین بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
  • اندرونه خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
  • انگل سخت پوست گزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 128-133]
  • اولون ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
  • ایران ارزیابی اثرهای شانه‌دار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
  • ایمنی تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخص‌های خونی در بچه فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
  • ایمنی پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
ب
  • بازاریابی اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرف‌کنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
  • بازماندگی تأثیر القای تریپلوییدی بر تخم‌گشایی، بازماندگی، شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • بچه ماهی سفید دریای خزر مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخص‏های رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
  • بنزوپیرن اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربن‌های چندحلقه‌ای آروماتیک (PAHs)، شاخص‌های کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
  • بیان ژنی بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
  • بیوفیلتر ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
پ
  • پارک ملی لار بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزل‌آلای خال‎قرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانه‌های پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
  • پروتئین آب پنیر تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
  • پروتئین ایزوله فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
  • پروتئین موکوس استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
  • پروتئین هیدرولیزشده بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
  • پلی‌ساکارید تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگی‌های ضد‌اکسیدانی پلی‌ساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
  • پوشش خوراکی آرد گندم و ذرت بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
ت
  • تجمع زیستی سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
  • ترکیبات فنولی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 117-130]
  • ترکیب اسید چرب تأثیر القای تریپلوییدی بر تخم‌گشایی، بازماندگی، شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • ترکیب شیمیایی شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
  • تریپلوییدی تأثیر القای تریپلوییدی بر تخم‌گشایی، بازماندگی، شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
  • تست قدرت کاهندگی ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris‌ caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
  • تغذیه شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
  • تغذیه قزل‎آلای خال قرمز بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزل‌آلای خال‎قرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانه‌های پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
  • تنوع زیستی بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
ح
  • حذف پسماند ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • حلال بهینه‌سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 117-130]
خ
  • خاصیت ضداکسیدانی هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
د
  • دایجستروم P.E.P تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخص‌های خونی در بچه فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
  • درجه آبکافت خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
  • دریاچه مهارلو گزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 128-133]
  • دریای خزر بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
  • دریای خزر ارزیابی اثرهای شانه‌دار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
  • دودی کردن سرد اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربن‌های چندحلقه‌ای آروماتیک (PAHs)، شاخص‌های کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
ر
  • رشد تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخص‌های خونی در بچه فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
  • رشد اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
  • رشد اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
  • رشد پاسخ رشد و آسیب‌های بافت آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض سم زیستی نییم آزال (Azadirachtin indica) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 51-64]
  • رشد شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
  • رشد مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخص‏های رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
  • رشد و بازماندگی تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
  • رفتار مصرف کننده اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرف‌کنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
  • رنگدانه تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
  • روتیفر اثر جلبک Chlorella vulgaris و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر رشد، پروتئین و ترکیب اسیدهای آمینه کل و آزاد روتیفر Brachionus calyciflorus [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
  • روغن ضروری مرزنجوش ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ز
  • زئولیت تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
  • زمان ماندگاری تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
  • زنده اما غیرقابل کشت (VBNC) مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
  • زنیان بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
ژ
  • ژلاتین هیدرولیز شده هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 29-44]
س
  • ساختار شیمیایی ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
  • ساری اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرف‌کنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
  • سم زیستی پاسخ رشد و آسیب‌های بافت آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض سم زیستی نییم آزال (Azadirachtin indica) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 51-64]
  • سوریمی تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی سوریمی تهیه‌شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 43-67]
  • سوریمی بررسی تأثیر اسانس زنیان ( Carum Copticum) بر رشد و بیان ژنی انتروتوکسین‌های A و C Staphylococcus aureus در سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 141-152]
  • سی باس (Lates calcarifer) اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
  • سیستم مدار بسته ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • سینبیوسیس مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخص‏های رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
ش
  • شاخص‌های رشد و خونی تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
  • شانه دار مهاجم ارزیابی اثرهای شانه‌دار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
  • شوری اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
  • شوری تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
ض
  • ضداکسیدانی فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
ط
  • طرح مرکب مرکزی بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
ظ
  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی سوریمی تهیه‌شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 43-67]
ع
  • عصاره پوست انار اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 63-76]
  • عصاره گیاهی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
  • عملکرد اکوسیستم ارزیابی اثرهای شانه‌دار Mnemiopsis leidyi بر ساختار صید ماهیان در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 111-127]
  • عملکرد تولید مثل تاثیر متقابل زئولیت و سطوح شوری بر رشد و پارامترهای تولیدمثلی آرتمیا فرانسیسکانا (Artemia franciscana) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 31-50]
غ
  • غذاهای عملکردی ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
  • غشای خارجی الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئین‌های غشای خارجی و لیپوپلی‌ساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
ف
  • فاکتورهای ایمنی مقایسه تاثیر پروبیوتیک‌های Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
  • فاکتور‌های بیوشیمیایی سرم خون اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 63-76]
  • فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
  • فاکتور‌های خونی اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 63-76]
  • فعالیت بیولوژیک ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
  • فعالیت ضد اکسیدانی تأثیر شرایط استخراج به کمک امواج فراصوت بر ویژگی‌های ضد‌اکسیدانی پلی‌ساکاریدهای سولفاته محلول در آب جلبک سبز Enteromorpha intestinalis [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 85-98]
  • فعالیت ضداکسیدانی ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris‌ caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
  • فعالیت ضد‌میکروبی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
  • فعالیت لیزوزیمی اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 63-76]
  • فلور باکتریایی روده اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
  • فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ق
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان خواص کارکردی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولیدشده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 13-28]
  • قزل آلای رنگین کمان الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئین‌های غشای خارجی و لیپوپلی‌ساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی(Kelussia odoratissima) و کاسنی (Cichorium intybus L) بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 65-72]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تأثیر القای تریپلوییدی بر تخم‌گشایی، بازماندگی، شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و پروفایل اسیدهای چرب قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-41]
ک
  • کاروتنوئید تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
  • کپور اثر فرآیند دودی سرد بر روی تولید هیدروکربن‌های چندحلقه‌ای آروماتیک (PAHs)، شاخص‌های کیفی، میکروبی و تغییرات اسیدهای چرب امگا-3 ماهی کپورCyprinus carpio [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 73-93]
  • کپوردندان فارس گزارش آلودگی کپوردندان فارس Aphanius farsicus به انگل(Le Sueur, 1824) Lernaea cruciata [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 128-133]
  • کپور سرگنده تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی سوریمی تهیه‌شده از ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 43-67]
  • کپور معمولی ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
  • کپور معمولی اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 63-76]
  • کپور نقره‌ای تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 87-98]
  • کپور نقره ای بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
  • کلمات کلیدی: آزادماهیان بررسی استراتژی غذایی تابستانه ماهی قزل‌آلای خال‎قرمز(Salmo trutta) در دریاچه و رودخانه‌های پارک ملی لار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-17]
  • کلوئید نانوذرات نقره سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
  • کلید واژگان: جلبک های دریایی ساختار شیمیایی و خواص بیولوژیک پلی ساکارید های سولفاته استخراج شده از جلبک های دریایی سبز [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 97-116]
  • کورتیزول اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
  • کیلکای معمولی ارزیابی فعالیت ضداکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris‌ caspia) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 95-108]
گ
  • گلوکز اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 99-112]
  • گونه های شاخص بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
ل
  • لاشه اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 111-124]
  • لیپوپلی‌ساکارید الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئین‌های غشای خارجی و لیپوپلی‌ساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]
م
  • ماندگاری بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 17-27]
  • ماهی پاسخ رشد و آسیب‌های بافت آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در معرض سم زیستی نییم آزال (Azadirachtin indica) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 51-64]
  • ماهی اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر رفتار مصرف‌کنندگان ماهی (مطالعه موردی: شهر ساری) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 99-110]
  • ماهیان استخوانی بررسی تغییرات مکانی و زمانی فراوانی و تنوع زیستی ماهیان استخوانی در پره های صیادی در سواحل ایرانی دریای خزر [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 109-120]
  • ماهیان خاویاری سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
  • ماهی خاویاری تأثیر دایجستروم P.E.Pبر رشد و برخی شاخص‌های خونی در بچه فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 83-95]
  • ماهی شور مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
  • ماهی قرمز پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 45-58]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تأثیر رنگدانه‌های طبیعی (هویج و لبو) و رنگدانه مصنوعی (آستاگزانتین) جیره بر شاخص‌های رشد، فاکتورهای خونی و تغییرات رنگ پوست، بافت و خون قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
  • ماهی مرکب ببری بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیج‌فارس به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 69-82]
  • میکروبیوتای روده مطالعه تأثیر سینبیوسیس فروکتوالیگوساکارید با پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی(Pediococcus acidilactici) و لاکتوکوکوس لاکتیس (Lactococcus lactis) بر برخی شاخص‏های رشد، هماتولوژی و فلور باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamenskii 1901) دریای خزر [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 71-83]
  • میگوی سفید غربی شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
  • میگوی وانامی مقایسه تاثیر پروبیوتیک‌های Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
ن
  • نانو زیست سم‌‌شناسی سمیت نانوذرات نقره در مراحل ابتدایی تکامل تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) و ازون‌برون (Acipenser stellatus) [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
  • نرخ بازماندگی مقایسه تاثیر پروبیوتیک‌های Pediococcus acidilactici و Lactococcus lactis بر نرخ بازماندگی و برخی فاکتورهای ایمنی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 19-30]
  • نمک مطالعه امکان ورود باکتری Listeria monocytogenes به حالت زنده اما غیرقابل کشت در آب نمک، در فرایند تولید ماهی شور [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 29-41]
و
  • ویژگی‌های فیزیکی- مکانیکی ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 123-135]
ه
  • همبند شاخص‌های تغذیه‌ای، رشد و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با جیره‌های حاوی همبندهای مختلف [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 57-70]
  • هیدرولیز آنزیمی فعالیت ضداکسیدانی پپتید حاصل از هیدرولیز پروتئین ایزوله عضله کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از عصاره آنزیمی ضمائم پیلوریک [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 43-56]
  • هیستوپاتولوژیک استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 77-86]
ی
  • یرسینیا راکری(Yersinai ruckeri) الگوی الکتروفورزی پروتئین کل، پروتئین‌های غشای خارجی و لیپوپلی‌ساکاریدی باکتری Yersinia rukeri جدا شده از قزل‌آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchys mykiss) از چند مزرعه کشور [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 131-140]