علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آب لب شور اثر تراکم ذخیره‌سازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لب‌شور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
  • آزولا و تیلاپیا بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
  • آستاگزانتین اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • آسکوربیک اسید اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
  • آلکالاز بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
  • آنتی اکسیدان اثر ویتامین‌های C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
  • آنتی اکسیدان استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • آنزیم های گوارشی اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
ا
  • ارزش غذایی تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
  • اسانس دارچین اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
  • اسپیرولینا اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
  • استخراج استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • استخراج چربی تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-138]
  • استخراج روغن ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
  • استخر خاکی اثر تراکم ذخیره‌سازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لب‌شور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
  • استرس اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
  • استرس کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
  • استرلیاد کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
  • اسید اسکوربیک اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • امولسیفایر اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
  • امولسیون ژله ‏ای بهبود ارزش تغذیه‌ای و کیفیت سوسیس کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys moltrix) غنی‌شده با روغن ماهی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 101-117]
  • ایمنی اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
  • اینولین تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
ب
  • بازماندگی اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
  • برگر تلفیقی تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
  • برگر ماهی ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
  • بستر ماسه ای عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
  • بسته‌بندی ضدمیکروبی ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیست‌فعال زئین برای کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
  • بهینه‌یابی بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
  • بیهوشی کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
  • بیوشیمی سرم اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
پ
  • پروبیوتیک Pediococcus acidilactici تأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخص‌های خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
  • پروتئین آبکافت‌شده بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
  • پرورش عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
  • پنبه‌دانه بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
  • پودر دافنی تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
ت
  • تالاب انزلی بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
  • تخمیر تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
  • تراکم اثر تراکم ذخیره‌سازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لب‌شور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
  • ترکیبات شیمیایی لاشه اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
  • ترکیبات فنولی استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
  • ترکیبات فنولی تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 131-145]
  • ترکیب اسید چرب تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-138]
  • ترکیب بدن لاشه اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
  • تزریق وریدی و عضلانی تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
  • تغییرات کیفی ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
  • تیلاپیای نیل اثر تراکم ذخیره‌سازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لب‌شور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
ج
  • جایگزینی بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
  • جلبک قهوه ای استخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضد‌اکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
چ
  • چربی اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی پلاسمای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
  • چربی کل تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-138]
خ
  • خلیج فارس جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
  • خلیج فارس تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 131-145]
  • خمیر جلبکی اثر ویتامین‌های C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
  • خواص کارکردی بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
  • خون تأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخص‌های خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
د
  • دما اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
  • دوره نوری اثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
  • دیواره سلولی مخمر اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
ر
  • رشد اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
  • رشد بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
  • رشد اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی پلاسمای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
  • رشد عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
  • رقابت زیستگاهی جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
  • روش پخت ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
  • روش پوشش‌دهی تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
  • روش حلالی ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
  • روش فراصوت ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
  • روش های پخت تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
  • روغن ماهی تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
  • روغن ماهی بهبود ارزش تغذیه‌ای و کیفیت سوسیس کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys moltrix) غنی‌شده با روغن ماهی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 101-117]
ز
  • زئین ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیست‌فعال زئین برای کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
  • زمان ماندگاری ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
س
  • سن بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
  • سوریمی تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
  • سوسیس ماهی بهبود ارزش تغذیه‌ای و کیفیت سوسیس کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys moltrix) غنی‌شده با روغن ماهی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 101-117]
  • سیال فوق بحرانی تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
  • سینیتیک رهایش ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیست‌فعال زئین برای کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
ض
  • ضریب تبدیل غذایی تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
ع
  • عصاره توتون کارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
  • عمر ماندگاری تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
  • عملکرد رشد اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
غ
  • غذای زنده عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
  • غنی‏ سازی بهبود ارزش تغذیه‌ای و کیفیت سوسیس کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys moltrix) غنی‌شده با روغن ماهی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 101-117]
ف
  • فراسنجه‌های خونی اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی تعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 131-145]
  • فیله تعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
  • فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
ق
  • قابلیت هضم عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
  • قزل‌آلا تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی پلاسمای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خون و ترکیب‌بدن قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر مکمل دیواره سلولی مخمر (Saccharomyces cerevisiae) و اسانس دارچین (Cinnamomum verum) جیره بر شاخص های رشد، بیوشیمی خون و ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-42]
ک
  • کاراگینان بهبود ارزش تغذیه‌ای و کیفیت سوسیس کپور نقره‏ای (Hypophthalmichthys moltrix) غنی‌شده با روغن ماهی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 101-117]
  • کارتنوئید کل و پرورش لارو اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
  • کارواکرول ارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیست‌فعال زئین برای کاربرد در بسته‌بندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
  • کپور ماهی معمولی ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراورده‌های جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روش‌های پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
  • کپور نقره ای ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
  • کرم های پرتار عملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورش‌یافته روی بسترهای ماسه‌ای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
  • کلزا بررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
  • کلمات کلیدی: شاخص کبدی اثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
  • کیلکای معمولی تأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
گ
  • گراسیلاریا عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
  • گرسنگی و غذادهی مجدد اثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی پلاسمای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
  • گورامی کوتوله اثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
ل
  • لارو تأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوس‌های پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
  • لای ماهی بررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
م
  • ماکروجلبک عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
  • ماهی تاثیر روش‌های مختلف پخت بر خواص تغذیه‌ای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
  • ماهی سیم تأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخص‌های خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
  • ماهی قزل آلای رنگین کمان اثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تأثیر شیوه استخراج بر میزان چربی و ترکیب اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 127-138]
  • ماهی مرکب بهینه‌یابی پروتئین آبکافت‌شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
  • مرجان نرم جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
  • میگوی پا سفید غربی عملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
ن
  • ناحیه جزرومدی جایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
  • نگهداری در سردخانه ببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
و
  • ویتامین C اثر ویتامین‌های C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
  • ویتامینNannochloropsis oculata اثر ویتامین‌های C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]