آب لب شوراثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
آزولا و تیلاپیابررسی سطوح جایگزینی کنجاله کلزا، پنبه دانه و آزولا در جیره غذایی تیلاپیای نیل [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-93]
آستاگزانتیناثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
آسکوربیک اسیداثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
آلکالازبهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
آنتی اکسیداناثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
آنتی اکسیداناستخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
آنزیم های گوارشیاثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
ا
ارزش غذاییتاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
استخراج روغنارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
استخر خاکیاثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
استرساثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
استرسکارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
استرلیادکارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
اسید اسکوربیکاثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
امولسیفایراثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
اینولینتعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
ب
بازماندگیاثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
برگر تلفیقیتاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
برگر ماهیببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
بستر ماسه ایعملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
بستهبندی ضدمیکروبیارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
بهینهیابیبهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
بیهوشیکارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
پروبیوتیک Pediococcus acidilacticiتأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
پروتئین آبکافتشدهبهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
پرورشعملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
ترکیب بدن لاشهاثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
تزریق وریدی و عضلانیتأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
تغییرات کیفیببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
تیلاپیای نیلاثر تراکم ذخیرهسازی بر رشد و بازماندگی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) در استخر خاکی در شرایط آب لبشور [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 31-40]
جلبک قهوه ایاستخراج اتانولی و جداسازی حلالی ترکیبات ضداکسیدانی از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-16]
چ
چربیاثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
خمیر جلبکیاثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
خواص کارکردیبهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
خونتأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
د
دمااثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
دوره نوریاثر ترکیبی دما و دوره نوری برمیزان آسکوربیک اسید در جلبک سبز Scenedesmus quadricauda [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 61-73]
رشداثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
رشدبررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
رشداثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
رشدعملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
رقابت زیستگاهیجایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
روش پختارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
روش پوششدهیتعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
روش حلالیارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
روش فراصوتارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
روش های پختتاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
روغن ماهیتأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
زئینارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
زمان ماندگاریببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
س
سنبررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
سوریمیتاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
سیال فوق بحرانیتأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
سینیتیک رهایشارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
ض
ضریب تبدیل غذاییتأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
ع
عصاره توتونکارایی دو ماده بیهوشی ترکائین متان سولفانات (MS-222) و عصاره توتون و اثر بر تغییرات فیزیولوژیک بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-60]
عمر ماندگاریتعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
عملکرد رشداثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
غ
غذای زندهعملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
فراسنجههای خونیاثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
فعالیت آنتی اکسیدانیتعیین ویژگیهای ضد اکسیدانی عصاره جلبکهای قرمز گونه Hypnea hamulosa وGracilaria corticata خلیج فارس [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 131-145]
فیلهتعیین عمر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) پوشش داده شده با آلژینات سدیم حاوی اینولین طی نگهداری در شرایط یخچال (0c2±4) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 57-74]
فیله ماهی قزلآلای رنگینکمانتأثیر استفاده از روش تزریق اسیدآسکوربیک در رگ های خونی و عضلات بر زمان ماندگاری فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال (1± 4 درجه سانتی گراد) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 37-48]
ق
قابلیت هضمعملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
قزلآلاتأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
قزلآلای رنگینکماناثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
قزلآلای رنگینکماناثر امولسیفایر بر عملکرد رشد، فراسنجههای خون و ترکیببدن قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیهشده با جیره حاوی پودر چربی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-13]
کارتنوئید کل و پرورش لارواثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
کارواکرولارزیابی خواص ضدمیکروبی و نفوذپذیری کارواکرول از فیلم زیستفعال زئین برای کاربرد در بستهبندی مواد غذایی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-88]
کپور ماهی معمولیارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از فراوردههای جنبی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از روشهای پخت، حلالی، فراصوت و سوکسله [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-125]
کپور نقره ایببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
کرم های پرتارعملکرد رشد و بازماندگی کرم پرتار Perinereis nuntia پرورشیافته روی بسترهای ماسهای مختلف [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 139-144]
کلمات کلیدی: شاخص کبدیاثرات مجزا و توأم پودر سیر و زنجبیل بر شاخص کبدی، ترکیب شیمیایی لاشه، فعالیت آنزیمهای گوارشی و میزان مقاومت بچه ماهی صبیتی Sparidentex hasta)) [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 17-29]
کیلکای معمولیتأثیر حلال اصلاحگر اتانول بر بازدهی، کیفیت و ترکیب اسیدهای چرب روغن استخراج شده از ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با روش سیال فوق بحرانی 2CO [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 61-72]
گ
گراسیلاریاعملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
گرسنگی و غذادهی مجدداثر دو سطح چربی جیره بر روی رشد، ترکیب بدن و برخی شاخصهای بیوشیمیایی پلاسمای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 95-106]
گورامی کوتولهاثر پودر اسپیرولینا بر رشد، بازماندگی، کاروتنوئید کل ماهیان پیش مولدو پرورش در مرحله لاروی ماهی گورامی کوتوله (Trichogasterlalius) [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 21-35]
ل
لاروتأثیر پودر دافنی تخمیر شده با باسیلوسهای پروبیوتیکی در جیره غذایی لاروهای قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) بر عملکرد رشد و ترکیبات لاشه [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-100]
لای ماهیبررسی سن، رشد و نسبت جنسی لای ماهی (Linnaeus, 1758) Tinca tinca در تالاب انزلی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 119-126]
م
ماکروجلبکعملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
ماهیتاثیر روشهای مختلف پخت بر خواص تغذیهای و ارگانولپتیک برگرهای تلفیقی تولیدی از سوریمی ماهی کیلکای معمولی و گوشت چرخ شده مرغ [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 15-27]
ماهی سیمتأثیر پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر رشد و شاخصهای خونی بچه ماهی سیم Abramis brama orientalis [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
ماهی قزل آلای رنگین کماناثرجیره غذایی حاوی آستاگزانتین و اسیدآسکوربیک بر فساد اکسیداسیونی و ویژگی های حسی گوشت ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 87-103]
ماهی مرکببهینهیابی پروتئین آبکافتشده سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) با استفاده از آنزیم آلکالاز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 41-55]
مرجان نرمجایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
میگوی پا سفید غربیعملکرد رشد، تغذیه، پایداری غذا و قابلیت هضم ظاهری در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamii) تغذیه شده با سطوح مختلف ماکروجلبک گراسیلاریا (Gracilaria pygmaea) [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 105-121]
ن
ناحیه جزرومدیجایگیری رقابتی جلبک قهوه ای، Iyengaria stellata، و مرجان نرم، Zoanthus sansibaricus، در بسترهای جزرومدی گلی و گلی- قلوه سنگی جزیره هرمز [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-20]
نگهداری در سردخانهببهبود ویژگیهای حسی وماندگاری برگر تهیه شده از ماهی کپور نقره ای Hypophthalmicthys molitrix)) با استفاده از پکتین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 123-131]
و
ویتامین Cاثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]
ویتامینNannochloropsis oculataاثر ویتامینهای C و E در افزایش ماندگاری خمیر جلبکی نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata ) در طول دوره نگهداری در شرایط سرد [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 49-60]