علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آبزی‌پروری تحلیل عملکرد استان‌های شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 239-242]
  • آبکافت شیمیایی تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
  • آرتمیا بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
  • آرتمیا فرانسیسکانا بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
  • آرد ماهی اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
  • آنزیم پروتئاز تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
ا
  • اراموندی اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
  • ارجحیت غذایی رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • اسانس شوید ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 125-133]
  • اسانس فلفل سیاه تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
  • اسانس مرزنجوش بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • استرلیاد تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 199-204]
  • اسید آراشیدونیک اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
  • اسیدآمینه تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • اسیدهای چرب امگا 3 بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
  • اکسیداسیون ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 125-133]
  • اکسیداسیون چربی ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
  • اکسید روی ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • ال- کارنیتین تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
  • انجماد ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 125-133]
  • ایران اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 305-310]
  • ایمنی غیراختصاصی تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
ب
  • باسیلوس سابتیلیس بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
  • بافت بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • بسته‌بندی خلاء تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
  • بیوپلیمر بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
پ
  • پاسخ‌های ایمنی بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
  • پپتون تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
  • پروتئاز اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
  • پروتئین تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
  • پروتئین آبکافت‌شده تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
  • پروتئین استخراج‌شده از ماهی خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • پروتئین هیدرولیزشده فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • پروتئین هیدرولیزشده ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
  • پودر گیاه سیر بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
  • پوشش خوراکی کیتوزان بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
ت
  • تاسماهی سیبری رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 175-184]
  • تخم ماهی کپور معمولی ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
  • ترکیبات بدن تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
  • ترکیبات فرار تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 157-165]
  • ترکیبات لاشه اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
  • ترکیب لاشه تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
  • تغییرات آسیب‌شناسی بافتی بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
  • تولیدمثل زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
  • تیروئید اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
ج
  • جلبک آنابنا فلوس- آکوا اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
  • جنیستئین و بتاسیتوسترول‌ها متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
خ
  • خصوصیات عملکردی پروتئین خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • خلیج‌‌فارس رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • خلیج فارس ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
  • خون‌شناسی تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 199-204]
د
  • دارچین ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • دانه کنجد تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
  • درجه حرارت اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
  • درجه هیدرولیز فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • دریای خزر مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
  • دی‌ان- بوتیل‌فتالات تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 249-254]
  • دیورون اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
ر
  • رژیم غذایی ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • رشد تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • رشد اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
  • رشد اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
  • رشد تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
  • رشد مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
  • رشد بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
  • رشدونمو ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • رفتار جنسی زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
  • رنگ بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • روتیلوس کاسپیکوس تاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچه‌ماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
  • روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • روش‌های استخراج تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 157-165]
  • روش‌های پخت ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 125-133]
  • روغن ماهی تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
  • روغن هسته انگور تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
  • ریزپوشانی بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی‌های کیفی نانوکپسول‌های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
ژ
  • ژن سیتوکروم‌اکسیداز زیر واحد 1 مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
س
  • سارم دهان‌بزرگ رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • ساکارومایسس سرویزیه بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
  • سرامیک متخلخل کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
  • سر ماهی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • سس‌ماهی بزرگ‌سر ویژگی‌های رشد و استراتژی تغذیه‌ای سس‌ماهی بزرگ‌سر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
  • سلامتی مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
  • سن زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
  • سودوموناس آئروژینوز تولید پروتئین آبکافت‌شده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقره‌ای و استفاده از آن به‌عنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
  • سوریمی تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
  • سولفات‌منگنز مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
  • سویای فرآوری‌شده اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
  • سیچلاید بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
  • سیستم بیوفلوک شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
ش
  • شاخص خطر (THQ) ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
  • شاخص رشد بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
  • شاخص شیمیایی تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • شاخص‌های خونی تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
  • شاخص‌های خونی تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
  • شاخص‌های رشد تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
  • شاخص‌های رشد تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
  • شاخص‌های غذایی رژیم غذایی ماهی سارم دهان‌بزرگ در آب‌های ساحلی هرمزگان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 65-69]
  • شاخص‌های فساد تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
  • شناساگر برموفنول آبی ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
  • شیلات تحلیل عملکرد استان‌های شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 239-242]
  • شیلات اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 305-310]
ض
  • ضایعات تن‌ماهیان تاثیر روش‌های گوناگون استخراج بر ترکیبات شیمیایی روغن به‌دست‎‌آمده از ضایعات کارخانجات کنسرو تن‌ماهیان [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 157-165]
  • ضدانعقاد تاثیر هپارین و Na2EDTA به‌عنوان مواد متداول ضد‌انعقاد خون بر شاخص‌های خون‌شناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 199-204]
غ
  • غذا تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
  • غلظت کشندگی میانی (LC50) تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 249-254]
ف
  • فاکتور سلامتی بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
  • فعالیت ضدمیکروبی ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • فلزات سمی ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
  • فیل‌ماهی تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
  • فیلم کیتوزان ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
ق
  • قدرت آنتی‌اکسیدانی ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
  • قدرت ضدباکتریایی ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
  • قدرت مهارکنندگی ACE ترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتی‌اکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخص‌های رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان ارزیابی پایداری اکسایشی فیله پیش‌پخته ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تیمارشده با اسانس شوید [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 125-133]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تعیین میزان غلظت کشندگی میانی (LC50) دی‌ان- بوتیل‌فتالات (DnBP) در بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 249-254]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
ک
  • کارآیی اجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 305-310]
  • کاراس معمولی خصوصیات عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
  • کپور علف‌خوار تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
  • کپور ماهیان زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
  • کپور معمولی شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • کفال‌ماهیان مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفال‌ماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفال‌طلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
  • کلروفیلa اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
  • کلسیم اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
  • کوتر دم‌زرد تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • کوتر ساده تجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دم‌زرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
  • کورتیزول اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
  • کولین تاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیل‌ماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
  • کیتوزان تاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علف‌خوار در بسته‌بندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
  • کیفیت گوشت شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
گ
  • گرسنگی رشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 175-184]
  • گورامی آبی اثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمون‌های تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زرده‌سازی و رسیدگی نهایی مولدین ماده‌ماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
ل
  • لارو بررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
  • لوامیزول بررسی آسیب‌شناسی بافتی و ایمنی‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تغذیه‌شده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
م
  • ماکروجلبک‌های دریایی تاثیر ماکروجلبک‌های دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
  • ماندگاری تاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
  • ماهی ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آب‌های خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
  • ماهی سفید متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
  • ماهی قزل‌آلا بررسی ویژگی‌های بافتی و رنگ فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
  • ماهی کپور معمولی تاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشت‌قد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
  • ماهیگیری تحلیل عملکرد استان‌های شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 239-242]
  • متابولیت‌های خون اثرات درجه حرارت‌های مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخص‌های خونی ماهی سی‌باس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
  • متیلاسیون DNA متیلاسیون DNA در بافت‌های کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
  • منابع کربنی شاخص‌های شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورش‌یافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
  • مواد معدنی مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
  • میکروبیوتا بررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیه‌شده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
  • میگوی سفید غربی بررسی شاخص‌های رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
  • میگوی سفید غربی کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
  • مینس ماهی ارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری‌شده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
ن
  • نانوذرات ارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
  • نانوذرات نقره کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
  • نانوذره مکمل غذایی نانوذرات سولفات‌منگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
  • نرخ رشد اثر غلطت‌های مختلف علف‌کش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
و
  • ویبریو هاروی کاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوشش‌یافته با نانو‌ذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پست‌لارو میگوی سفید غربی به‌منظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
ه
  • هماوری زیست‌شناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
  • هوور مسقطی فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]