آبزیپروریتحلیل عملکرد استانهای شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 239-242]
آبکافت شیمیاییتولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
آرتمیابررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
آرتمیا فرانسیسکانابررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
آرد ماهیاثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
آنزیم پروتئازتاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
ا
اراموندیاثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
اسانس فلفل سیاهتاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علفخوار در بستهبندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
اسانس مرزنجوشبررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
استرلیادتاثیر هپارین و Na2EDTA بهعنوان مواد متداول ضدانعقاد خون بر شاخصهای خونشناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 199-204]
اسید آراشیدونیکاثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
اسیدآمینهتجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
اسیدهای چرب امگا 3بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
ایراناجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 305-310]
ایمنی غیراختصاصیتاثیر ماکروجلبکهای دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
ب
باسیلوس سابتیلیسبررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
بافتبررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
بستهبندی خلاءتاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
بیوپلیمربررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
پ
پاسخهای ایمنیبررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
پپتونتولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
پروتئازاثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
پروتئینتاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
پروتئین آبکافتشدهتولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
پروتئین استخراجشده از ماهیخصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
پروتئین هیدرولیزشدهترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
پودر گیاه سیربررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
پوشش خوراکی کیتوزانبررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
ت
تاسماهی سیبریرشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 175-184]
تخم ماهی کپور معمولیترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
ترکیبات بدنتاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
ترکیبات لاشهاثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
ترکیب لاشهتاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
تغییرات آسیبشناسی بافتیبررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
تولیدمثلزیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
تیروئیداثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
ج
جلبک آنابنا فلوس- آکوااثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
جنیستئین و بتاسیتوسترولهامتیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
خ
خصوصیات عملکردی پروتئینخصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
خلیج فارسارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
خونشناسیتاثیر هپارین و Na2EDTA بهعنوان مواد متداول ضدانعقاد خون بر شاخصهای خونشناسی ماهی استرلیاد [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 199-204]
د
دارچینارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
دانه کنجدتاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
درجه حرارتاثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
درجه هیدرولیزفعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
دریای خزرمقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
رشدتاثیر ماکروجلبکهای دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
رشداثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
رشداثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
رشدتاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
رشدمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
رشدبررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
رشدونموویژگیهای رشد و استراتژی تغذیهای سسماهی بزرگسر در مخزن پشت سد شهیدرجایی ساری [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 1-7]
رفتار جنسیزیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
رنگبررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
روتیلوس کاسپیکوستاثیر سطوح پروتئین جیره روی عملکرد رشد و ترکیبات بدن بچهماهی کلمه دریای خزر [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 255-261]
روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریکخصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
روغن ماهیتاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
روغن هسته انگورتاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
ریزپوشانیبررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگیهای کیفی نانوکپسولهای روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 205-213]
ژ
ژن سیتوکروماکسیداز زیر واحد 1مقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
ساکارومایسس سرویزیهبررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
سرامیک متخلخلکاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
سر ماهیفعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
سلامتیمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
سنزیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
سودوموناس آئروژینوزتولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 101-107]
سوریمیتاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
سولفاتمنگنزمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
سویای فرآوریشدهاثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
سیچلایدبررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
سیستم بیوفلوکشاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
ش
شاخص خطر (THQ)ارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
شاخص رشدبررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
شاخص شیمیاییتجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
شاخصهای خونیتاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
شاخصهای خونیتاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
شاخصهای رشدتاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
شاخصهای رشدتاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
فاکتور سلامتیبررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
فعالیت آنتیاکسیدانیفعالیت آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده سر ماهی هوور مسقطی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 57-64]
فعالیت ضدمیکروبیارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
فلزات سمیارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
فیلماهیتاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
فیلم کیتوزانارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداریشده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
ق
قدرت آنتیاکسیدانیترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
قدرت ضدباکتریاییترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
قدرت مهارکنندگی ACEترکیب تقریبی و آمینواسیدی، قدرت آنتیاکسیدانی، قدرت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتانسین و قدرت ضدباکتریایی پروتئین هیدرولیزشده تخم ماهی کپور معمولی با آنزیم آلکالاز [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 145-155]
قزلآلای رنگینکمانتاثیر ماکروجلبکهای دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
قزلآلای رنگینکمانتاثیر جایگزینی روغن ماهی با روغن هسته انگور بر شاخصهای رشد و میزان فعالیت پروتئازی در ماهیان قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 71-79]
قزلآلای رنگینکمانبررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
قزلآلای رنگینکمانمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
ک
کارآییاجزای کارآیی در زیربخش ماهیگیری ایران [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 305-310]
کاراس معمولیخصوصیات عملکردی پروتئین استخراجشده از ماهی کاراس معمولی با روش حلالیت/ترسیب ایزوالکتریک اسیدی و بازی [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 17-23]
کپور علفخوارتاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علفخوار در بستهبندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
کپور ماهیانزیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]
کپور معمولیشاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
کفالماهیانمقایسه ریختی و مولکولی دو گونه از کفالماهیان سواحل جنوبی دریای خزر؛ کفالطلایی (Liza aurata; Risso,1810) و کفال پوزه باریک (Liza saliens; Risso,1810) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 231-237]
کلروفیلaاثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
کلسیماثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
کوتر دمزردتجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
کوتر سادهتجزیه تقریبی و محتوای اسیدآمینه در فیله گوشت ماهی کوتر ساده و ماهی کوتر دمزرد دریای عمان در پاییز و بهار [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 25-32]
کورتیزولاثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
کولینتاثیر سطوح مختلف کولین بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون فیلماهی جوان پرورشی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 191-197]
کیتوزانتاثیر پوشش کیتوزان و اسانس فلفل سیاه بر ماندگاری فیله کپور علفخوار در بستهبندی اتمسفر تغییریافته [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 167-174]
کیفیت گوشتشاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
گ
گرسنگیرشد، ترکیب بدن و تغییرات اسیدهای چرب در تاسماهی سیبری در دوره گرسنگی و غذادهی مجدد؛ اثر سطوح مختلف ماکرونوترینت [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 175-184]
گورامی آبیاثر سطوح مختلف اسید آراشیدونیک جیره بر میزان کلسیم، هورمونهای تیروئیدی و کورتیزول در مراحل زردهسازی و رسیدگی نهایی مولدین مادهماهی گورامی آبی (Trichopodus trichopterus, Pallas, 1770) [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 109-116]
ل
لاروبررسی جایگزینی ناگهانی غذای زنده با غذای تجاری روی رشد، نرخ بقا و مقاومت در برابر استرسهای محیطی در لارو ماهی اسکار (Astronotus ocellatus) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 279-286]
لوامیزولبررسی آسیبشناسی بافتی و ایمنیشناسی ماهی قزلآلای رنگینکمان تغذیهشده با لوامیزول [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 87-93]
م
ماکروجلبکهای دریاییتاثیر ماکروجلبکهای دریایی بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی بچهماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 9-16]
ماندگاریتاثیر پودر دانه کنجد بر روی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و ارزیابی حسی ژل سوریمی ماهی کپور نقره ای در بسته بندی خلاء [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 295-303]
ماهیارزیابی تجمع و ریسک خطر مصرف پنج فلز سنگین در یازده گونه ماهی در آبهای خلیج فارس (استان خوزستان- بندر ماهشهر) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 263-270]
ماهی سفیدمتیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
ماهی قزلآلابررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 33-39]
ماهی قزلآلای رنگینکماناثر جایگزینی آرد ماهی با آکوپرو در سطوح مختلف بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و فعالیت آنزیم پروتئاز کل بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 215-222]
ماهی کپور معمولیتاثیر سطوح مختلف ال- کارنیتین بر فاکتورهای رشد، ترکیبات بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی انگشتقد کپور معمولی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 81-86]
ماهیگیریتحلیل عملکرد استانهای شمال و جنوب در بخش شیلات [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 239-242]
متابولیتهای خوناثرات درجه حرارتهای مختلف آب بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای خونی ماهی سیباس آسیایی [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 117-123]
متیلاسیون DNAمتیلاسیون DNA در بافتهای کبد و تخمدان مولدین ماده و جنین ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در معرض جنیستئین و بتاسیتوسترول [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 223-229]
منابع کربنیشاخصهای شیمیایی و کیفی گوشت ماهی کپور معمولی پرورشیافته در سیستم بیوفلوک طی دوره نگهداری در یخچال [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 41-48]
مواد معدنیمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
میکروبیوتابررسی میکروبیوتای بدن آرتمیا فرانسیسکانا تغذیهشده با پروبیوتیک باکتریایی باسیلوس سابتیلیس و مخمر ساکارومایسس سرویزیه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 3، 1396، صفحه 185-189]
میگوی سفید غربیبررسی شاخصهای رشد، بازماندگی و سلامتی میگوهای سفید غربی (Litopenaeus vannamei: Boone, 1931) تغذیه شده با جیره غذایی حاوی سطوح مختلف پودر گیاه سیر (Allium sativum) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 287-293]
میگوی سفید غربیکاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
مینس ماهیارزیابی کیفیت اکسیداسیونی مینس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداریشده در یخچال توسط حسگر برموفنول آبی بر پایه فیلم کیتوزان [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 243-248]
ن
نانوذراتارزیابی کمّی و کیفی فعالیت ضدباکتریایی اسانس دارچین و نانوذرات اکسید روی علیه لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 49-55]
نانوذرات نقرهکاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
نانوذرهمکمل غذایی نانوذرات سولفاتمنگنز و اثرات آن بر عملکرد رشد، خونشناسی و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچهماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum 1792) [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 271-277]
نرخ رشداثر غلطتهای مختلف علفکش دیورون بر میزان کلروفیلa و رشد جلبک سبز- آبی آنابنا فلوس [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 95-100]
و
ویبریو هارویکاربرد بسترهای سرامیک متخلخل پوششیافته با نانوذرات نقره در سیستم فیلتراسیون آب پرورش پستلارو میگوی سفید غربی بهمنظور کنترل عفونت ناشی از باکتری ویبریو هاروی [دوره 7، شماره 4، 1396، صفحه 311-319]
ه
هماوریزیستشناسی تولیدمثلی ماهی نازک در رودخانه بهشتآباد چهارمحال و بختیاری [دوره 7، شماره 2، 1396، صفحه 135-143]