آبکافتهاثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
آبکافته آنزیمیتاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
آسکوربیکاسیداثرات متقابل آسکوربیکاسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
آنالیز چندمتغیرهقابلیت دستیابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
آنزیمهای گوارشیاستفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
ا
اسپیرولیناتأثیر دانهای غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
استان هرمزگانقابلیت دستیابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
استراتژی غذاییاستراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
استرستأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
استرس فیزیولوژیکاثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
استروییدهای جنسیاثرات متقابل آسکوربیکاسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
اسیدآسکوربیکاثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
اسید چربتاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
اسیدهای آمینهقابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
اکوسیستم ساحلیشناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
الگوی مکانیشناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
ایراناستراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
ایزوتوپهای پایدارتعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه Thryssa setirostris در بومسازگان مانگروی ذخیرهگاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپهای پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
پارامترهای رشداستفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
پارامترهای رشدبررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
پپتید های ضد اکسایشیاثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
پختتاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
پروبیوتیکتأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
پروتئینقابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
تغذیهبهینهسازی تراکم ذخیرهسازی در پرورش فیلماهی (Huso huso) و تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
تولیدمثلاثرات متقابل آسکوربیکاسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
تیلاپیااثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ج
جزیره قشمقابلیت دستیابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
حملونقلتأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
خ
خلیج فارستعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه Thryssa setirostris در بومسازگان مانگروی ذخیرهگاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپهای پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
خونشناختیتأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
د
درجه حرارتاثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
دریای خزراستراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
دریای خزرشناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
دریای عمانبررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
دستگاه گوارشاثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
دستیابی زیستیقابلیت دستیابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
ر
رشدبهینهسازی تراکم ذخیرهسازی در پرورش فیلماهی (Huso huso) و تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
روند رشدتأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و آنزیمهای کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
ز
زیستتودهبررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
ژ
ژلاتیناثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
ژلاتین ماهیارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 241-249]
س
سرخ کردنتاثیر کیتوزان، روشهای پخت و مدت زمان نگهداری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
سرخو معمولیبررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
سنگسر معمولیبررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
سوریمیبررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
ش
شاخصهای ایمنیشناسیتأثیر دانهای غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
شاخصهای خونشناسیتأثیر دانهای غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
شبکه غذاییتعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه Thryssa setirostris در بومسازگان مانگروی ذخیرهگاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپهای پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
شلاتهکنندگیتاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
شیلاتارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوبکننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
ع
عصاره چویرارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
عصاره نعناعبررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
علف چایارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
عناصر سمیقابلیت دستیابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
فلزات سنگینتاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
فیلم خوراکیارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
فیلم زیست تخریبپذیرارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 241-249]
فیله فیلماهیتاثیر کیتوزان، روشهای پخت و مدت زمان نگهداری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
ق
قابلیت هضم ظاهریقابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
قزلآلای رنگینکماناثرات متقابل آسکوربیکاسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
قزلآلای رنگینکمانمطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
قزل آلای رنگین کماناستراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
ک
کاروتنوئیدهاتأثیر دانهای غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
کبدبررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
کپور علفخوارتأثیر دانهای غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخصهای خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
کپور معمولیتأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
کتیراارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
کرم میلورماستفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
کولین کلرایدتأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و آنزیمهای کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
کیتوزانتاثیر کیتوزان، روشهای پخت و مدت زمان نگهداری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
کیفیت آبشناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
کیفیت فیلهمطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
کیلکای معمولیبررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
گ
گلوکزبررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
م
مازندرانشناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
ماکروویوتاثیر کیتوزان، روشهای پخت و مدت زمان نگهداری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
مالاتیوناثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمهای هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ماهیبررسی باکتریهای عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضهشده در فروشگاههای مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
ماهی آزاد دریای خزرتأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و آنزیمهای کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
ماهیان خاویاریبهینهسازی تراکم ذخیرهسازی در پرورش فیلماهی (Huso huso) و تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
نمکتأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خونشناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حملونقلهای طولانیمدت در کیسههای پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
و
ویتامین Cارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]