علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آبکافته اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
  • آبکافته آنزیمی تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
  • آسکوربیک‌اسید اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • آنالیز چندمتغیره قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • آنزیم‌های گوارشی استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
ا
  • اسپیرولینا تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
  • استان هرمزگان قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • استراتژی غذایی استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
  • استرس تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
  • استرس فیزیولوژیک اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • استروییدهای جنسی اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • اسیدآسکوربیک اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • اسید چرب تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
  • اسیدهای آمینه قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
  • اکوسیستم ساحلی شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • الگوی مکانی شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • ایران استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
  • ایزوتوپ‌های پایدار تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
  • ایمنووال شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
ب
  • بازاریابی ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
  • بازدارندگی آنزیم آلفاآمیلاز تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
  • باکتری بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
  • باکتری‌های پروبیوتیکی مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
  • بوم‌سازگان مانگرو تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
  • بیماری‌های غذازاد بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
پ
  • پارامترهای خونی شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • پارامترهای رشد استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
  • پارامترهای رشد بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
  • پپتید های ضد اکسایشی اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
  • پخت تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
  • پروبیوتیک تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
  • پروتئین قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
  • پری‌بیوتیک شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • پوشش خوراکی مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
ت
  • تاسماهی سیبری قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
  • تاسماهی سیبری ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 241-249]
  • تحلیل چند متغیره شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • تراکم اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • تراکم ذخیره‌سازی بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • ترکیبات شیمیایی بدن استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
  • ترکیبات شیمیایی بدن و آنزیم‌های گوارشی استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
  • ترکیب اسید آمینه اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
  • ترکیب بدن تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
  • ترکیب لاشه شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • تغذیه بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • تولیدمثل اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • تیلاپیا اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ج
  • جزیره قشم قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • جلبک سارگاسوم ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
ح
  • حداقل محصول پذیرفتنی(MVP) ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
  • حمل‌ونقل تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
خ
  • خلیج فارس تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
  • خونشناختی تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
د
  • درجه حرارت اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
  • دریای خزر استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
  • دریای خزر شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • دریای عمان بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
  • دستگاه گوارش اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • دست‌یابی زیستی قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
ر
  • رشد بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • رشد بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • رهنمودهای کیفیت رسوب قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
  • روده بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 91-97]
  • روند رشد تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
ز
  • زیست‌توده بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
ژ
  • ژلاتین اثر درجه حرارت استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی (Huso huso) بر وزن مولکولی پپتید ها، ترکیب اسید آمینه و فعالیت ضد اکسایشی آبکافته ها [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 155-163]
  • ژلاتین ماهی ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 241-249]
س
  • سرخ کردن تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
  • سرخو معمولی بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
  • سنگسر معمولی بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
  • سوریمی بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
ش
  • شاخص‌های ایمنی‌شناسی تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
  • شاخص‌های خون‌شناسی تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
  • شبکه غذایی تعیین نقش تولیدات اولیه گیاه حرا (Avicenia marina) در تغذیه گونه‌ Thryssa setirostris در بوم‌سازگان مانگروی ذخیره‌گاه زیست کره حرا به کمک ایزوتوپ‌های پایدار کربن (δ13C) و نیتروژن (δ15N) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 175-181]
  • شلاته‌کنندگی تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
  • شیلات ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
ع
  • عصاره چویر ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • عصاره نعناع بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
  • علف چای ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • عناصر سمی قابلیت دست‌یابی زیستی عناصر سمی از مقدار کل در رسوبات سطحی خلیج فارس [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 39-49]
ف
  • فاکتورهای رشد شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • فلزات سنگین تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
  • فیلم خوراکی ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • فیلم زیست تخریب‌پذیر ارزیابی ژلاتین استخراج شده از پوست تاسماهی سیبری (Acipenser baerii, Brandt, 1869) و تولید فیلم زیست تخریب پذیر [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 241-249]
  • فیله فیل‌ماهی تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
ق
  • قابلیت هضم ظاهری قابلیت هضم ظاهری پروتئین و اسیدهای آمینه برخی اقلام غذایی جانوری و گیاهی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt 1869) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 83-89]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان شاخص‌های رشد، پارامترهای خون‌شناسی و ترکیب لاشه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با پری‌بیوتیک ایمنووال [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 31-37]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان اثرات متقابل آسکوربیک‌اسید و تراکم بر عملکرد تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 51-58]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
  • قزل آلای رنگین کمان استراتژی غذایی قزل آلای رنگین کمان فرار کرده از قفس های دریایی در سواحل مازندران [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 117-125]
ک
  • کاروتنوئیدها تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
  • کبد بررسی اثرات آلودگی محیطی بر بافت کبد ماهیان سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) و سرخو معمولی johnii) (Lutjanus در دریای عمان [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 221-228]
  • کپور علفخوار تأثیر دان‌های غذایی دارای Spirulina platensis بر رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های خون شناسی و ایمنی شناسی ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 199-208]
  • کپور معمولی تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
  • کتیرا ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
  • کرم میل‌ورم استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
  • کلید واژه گان: Litopenaeus vannamei بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 91-97]
  • کولین کلراید تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
  • کیتوزان تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
  • کیفیت آب شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • کیفیت فیله مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 145-154]
  • کیلکای معمولی بررسی اثر عصاره نعناع (Mentha spicata L.) بر کیفیت شیمیایی و باکتریایی سوریمی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 99-108]
گ
  • گلوکز بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
م
  • مازندران شناسایی عوامل محیطی موثر بر الگوی مکانی کیفیت آب سواحل مازندران در فصل زمستان [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 165-173]
  • ماکروویو تاثیر کیتوزان، روش‌های پخت و مدت زمان نگه‌داری بر فاکتورهای حسی، رنگ سنجی وتغییرات وزنی فیله فیل ماهی (Huso huso) در شرایط انجماد [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 193-198]
  • مالاتیون اثرات سطوح مختلف ویتامین C در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیم‌های هضمی و برخی فاکتورهای استرسی خون ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) تحت سمیت کشنده مالاتیون [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • ماهی بررسی باکتری‌های عامل مسمویت غذایی در ماهیان باارزش تجاری عرضه‌شده در فروشگاه‌های مازندران [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 1-6]
  • ماهی آزاد دریای خزر تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر شاخص‌های رشد، ترکیب لاشه و آنزیم‌های کبدی خون ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 183-192]
  • ماهیان خاویاری بهینه‌‌سازی تراکم ذخیره‌سازی در پرورش فیل‌ماهی (Huso huso) و تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 15-22]
  • ماهیان خاویاری بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • ماهی ساردین تاثیر وزن مولکولی آبکافته ایزوله پروتئین عضله ماهی Sardinella sindensis حاصل از آنزیم پانکراتین روی خواص ضداکسایشی و ضددیابتی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 59-63]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان استفاده از میل ورم زنده (Tenebrio molitor) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: تاثیر بر عملکرد رشد و بازماندگی، بهره وری تغذیه ای، ترکیبات لاشه و آنزیم های هضمی روده [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 137-143]
  • ماهی کلمه تاثیر روش های مختلف پخت بر غلظت فلزات سنگین، ترکیب شیمیایی و محتوای اسیدهای چرب فیله ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) [دوره 8، شماره 3، 1397، صفحه 127-135]
  • مرطوب‌کننده دست ارزیابی بازارپسندی نمونه اولیه کرم و ژل مرطوب‌کننده تولیدی از جلبک Sargassum boveanum [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 209-219]
  • مکان‌یابی پمپ سدیم-پتاسیم بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 91-97]
  • ملاس بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
  • منبع کربنی بررسی تاثیر منابع کربنی جایگزین متعدد بر پارامترهای رشد ریزجلبک Spirulina maxima [دوره 8، شماره 4، 1397، صفحه 229-240]
ن
  • نرخ غذادهی بهینه‌سازی نرخ‌های غذادهی برای فیل‌ماهی (Huso huso) [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 109-116]
  • نمک تأثیر پروبیوتیک پروتکسین بر برخی از پارامترهای خون‌شناسی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در شرایط قبل و بعد از حمل‌ونقل‌های طولانی‌مدت در کیسه‌های پلاستیکی [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 75-81]
و
  • ویتامین C ارزیابی تاثیر عصاره علف چای، چویر و ویتامین C بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا [دوره 8، شماره 1، 1397، صفحه 7-14]
ه
  • هماتوکسیلین ائوزین بافت شناسی و مکان یابی پمپ سدیم – پتاسیم در روده میگوی وانامی Litopenaeus vannamei [دوره 8، شماره 2، 1397، صفحه 91-97]