آب مغناطیسی شدهتاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
آرسنیکمقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
آزمون شیمیاییتغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
آنالیز حسیتغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
آنالیز خوشهایتنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیتهای شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانههای جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
آنالیز خوشهایبررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضههای دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
آنتی اکسیدان طبیعیعصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
آنزیمبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
آنزیمهای کبدیتاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای کبدی ماهی جوان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
ا
ارزیابی حسیبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
اسانس پوست لیموترشتاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای کبدی ماهی جوان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
اسپکتروفتومتریتولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
استان هرمزگانبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
استخراج حلالیعصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
اسید چربتغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
اسیدی کنندهاثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخصهای ایمنی مخاطی پوست قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
القاگرتولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
امولسیون دوگانهتهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 201-211]
انتشار فسفاتشبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
انجمادتغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
انعطافپذیری ریختیبررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضههای دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
انکوباسیونعملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دماهای مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
انواع مختلف کیتوزانتاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخصهای شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
اوکادوئیک اسیدبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
ایمنی مخاطیاثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخصهای ایمنی مخاطی پوست قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
ب
بازار بعثترفتار خرید مصرفکنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
بازاریابیرفتار خرید مصرفکنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
بافت شناسیبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
بستهبندیبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
پ
پاداکسنده طبیعیبررسی ویژگیهای فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
پروتئین ایزولهبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
پروفایل اسید چربتأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
پلی ساکارید سولفاتهبررسی ویژگیهای فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
ت
تازگیبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
تجزیه همبستگی کانونیتنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیتهای شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانههای جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
ترکیبات فنولیعصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
ترکیب بدنتأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
تغییر pHبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
توسعه لارویبررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
تولید اولیهپایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
تیتانیم دیاکسایدتولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
ج
جذب اتمیمقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
جزیره لارکبرآورد زیتوده سرپا ماهیان زینتی وصخرهای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
جلبک قهوه ایعصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
جنگلهای حرابررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگلهای حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
جنین شناسیبررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
جویبارماهی سفیدرودبررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضههای دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
جیوهمقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
حداقل غلظت کشندگی (MBC)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
حوضه بوشهربرآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
حوضه دجلهبرآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
خرچنگ شبحبررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگلهای حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
خرده فروشی ماهیرفتار خرید مصرفکنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
خصوصیات اندازشی و شمارشیتنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیتهای شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانههای جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
خصوصیات بیوشیمیایی خونتاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
خلیجفارسبرآورد زیتوده سرپا ماهیان زینتی وصخرهای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
خلیج فارسبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
خلیج فارسبررسی ویژگیهای فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
خلیج فارس و دریای عمانپایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
خواص کارکردیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
د
دریای خزرشبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
دمای آبعملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دماهای مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
دمای سطحی آبپایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
دوموئیک اسیدبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
ر
رابطه طول و وزنبرآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
رشدتأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
رشد نسبیبررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
رفتار مصرفیرفتار خرید مصرفکنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
ریختسنجیبررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضههای دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
ز
زیتوده سرپابرآورد زیتوده سرپا ماهیان زینتی وصخرهای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
زیستبومهای مرجانی نیمه نورگیربرآورد زیتوده سرپا ماهیان زینتی وصخرهای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
س
سد ارسمقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
سولفات مسبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
سیچلاید الکتریک بلوبررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
سیلکون دیاکسایدتولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
ش
شاخص کیفیتبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
شاخصهای شیمیاییتاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخصهای شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
شاهکولی خزریتنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیتهای شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانههای جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
شاه میگومقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
شکوفایی مضر جلبکیپایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
شیلاترفتار خرید مصرفکنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
ض
ضایعات ماهیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
ضریب چاقیبرآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیتهای سبیلماهی بینالنهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
ف
فراسنجههای سرمیتاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای کبدی ماهی جوان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
فلزات سنگینبررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگلهای حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
فوکوییدانتأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
فیتوپلانکتونبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
قزلآلای رنگینکمانتاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیمهای کبدی ماهی جوان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
قزل آلای رنگین کمانتأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخصهای ایمنی مخاطی پوست قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
قفس پرورش ماهیشبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
ک
کادمیوممقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
کبدبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
کلروفیلaپایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
کیفیتبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
ل
لقاحعملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دماهای مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
مانسونبررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگلهای حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
ماهیان زینتی و صخرهایبرآورد زیتوده سرپا ماهیان زینتی وصخرهای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
ماهی تیلاپیای نیل سیاه و قرمزبررسی ویژگیهای شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بستهبندی شده به روشهای هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
ماهی شیرتغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
ماهی قرمز (Carassius auratus)بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
ماهی قزلآلای رنگینکمانتاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
متالوتیونینبررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگلهای حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
محرک ایمنیاثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخصهای ایمنی مخاطی پوست قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
مدل عددیشبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
مسبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
میانه غلظت کشنده (LC50)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
میکرو پارتیکلتهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 201-211]
ن
نانو اکسید روی (ZnO)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
نانو اکسید مس (CuO)بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
نانوذراتبررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
نرم تنبررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرمتنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
نگهداریتاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخصهای شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
نیکلمقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافتهای مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]