علوم و فنون شیلات

علوم و فنون شیلات

آ
  • آب مغناطیسی شده تاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
  • آرسنیک مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
  • آزمون شیمیایی تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
  • آنالیز حسی تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
  • آنالیز خوشه‌ای تنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیت‌های شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانه‌های جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
  • آنالیز خوشه‌ای بررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضه‌های دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
  • آنتی اکسیدان طبیعی عصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
  • آنزیم بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • آنزیم‌های کبدی تاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیم‌های کبدی ماهی جوان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
ا
  • ارزیابی حسی بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
  • اسانس پوست لیموترش تاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیم‌های کبدی ماهی جوان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
  • اسپکتروفتومتری تولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • استان هرمزگان بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
  • استخراج حلالی عصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
  • اسید چرب تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
  • اسیدی کننده اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخص‌های ایمنی مخاطی پوست قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
  • القاگر تولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • امولسیون دوگانه تهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 201-211]
  • انتشار فسفات شبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • انجماد تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
  • انعطاف‌پذیری ریختی بررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضه‌های دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
  • انکوباسیون عملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دما‌های مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • انواع مختلف کیتوزان تاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخص‌های شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
  • اوکادوئیک اسید بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
  • ایمنی مخاطی اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخص‌های ایمنی مخاطی پوست قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
ب
  • بازار بعثت رفتار خرید مصرف‌کنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
  • بازاریابی رفتار خرید مصرف‌کنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
  • بافت شناسی بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • بسته‌بندی بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
پ
  • پاداکسنده طبیعی بررسی ویژگی‌های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
  • پارامترهای خون نقش پر‌بیوتیک‌های تجاری ای‌مکس، سلماناکس و ای‌مکس اولترا بر معیارهای رشد، تغذیه‌ و ترکیبات بیوشیمیایی خون فیل ماهیان جوان (Huso huso Linneaus, 1758) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 13-20]
  • پربیوتیک نقش پر‌بیوتیک‌های تجاری ای‌مکس، سلماناکس و ای‌مکس اولترا بر معیارهای رشد، تغذیه‌ و ترکیبات بیوشیمیایی خون فیل ماهیان جوان (Huso huso Linneaus, 1758) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 13-20]
  • پروتئین تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
  • پروتئین ایزوله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
  • پروفایل اسید چرب تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
  • پلی ساکارید سولفاته بررسی ویژگی‌های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
ت
  • تازگی بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
  • تجزیه همبستگی کانونی تنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیت‌های شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانه‌های جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
  • ترکیبات فنولی عصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
  • ترکیب بدن تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
  • تغییر pH بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
  • توسعه لاروی بررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • تولید اولیه پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
  • تیتانیم دی‌اکساید تولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
ج
  • جذب اتمی مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
  • جزیره لارک برآورد زی‌توده سرپا ماهیان زینتی وصخره‌ای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
  • جلبک قهوه ای عصاره گیری از جلبک قهوه ای Sargassum angustifolium و ارزیابی میزان ترکیبات فلوروتانین و خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 156-169]
  • جنگل‌های حرا بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
  • جنین شناسی بررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • جویبارماهی سفیدرود بررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضه‌های دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
  • جیوه مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
چ
  • چربی تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
ح
  • حداقل غلظت کشندگی (MBC) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • حوضه بوشهر برآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
  • حوضه دجله برآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
خ
  • خاکستر تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
  • خرچنگ شبح بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
  • خرده فروشی ماهی رفتار خرید مصرف‌کنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
  • خصوصیات اندازشی و شمارشی تنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیت‌های شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانه‌های جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
  • خصوصیات بیوشیمیایی خون تاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
  • خلیج‌فارس برآورد زی‌توده سرپا ماهیان زینتی وصخره‌ای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
  • خلیج فارس بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
  • خلیج فارس بررسی ویژگی‌های فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوه‌ای پادینا (.Padina sp) و سارگاسوم (.Sargassum sp) [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 271-284]
  • خلیج فارس و دریای عمان پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
  • خواص کارکردی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
د
  • دریای خزر شبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • دمای آب عملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دما‌های مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • دمای سطحی آب پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
  • دوموئیک اسید بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
ر
  • رابطه طول و وزن برآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
  • رشد تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
  • رشد نسبی بررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • رفتار مصرفی رفتار خرید مصرف‌کنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
  • ریخت‌سنجی بررسی تنوع ریختی جویبارماهی سفیدرود Oxynoemacheilus bergianus (Derzhavin, 1934) در حوضه‌های دریاچه نمک و دریای خزر با استفاده از روش ریخت سنجی سنتی [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 285-292]
ز
  • زی‌توده سرپا برآورد زی‌توده سرپا ماهیان زینتی وصخره‌ای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
  • زیست‌بوم‌های مرجانی نیمه نورگیر برآورد زی‌توده سرپا ماهیان زینتی وصخره‌ای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
س
  • سد ارس مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
  • سولفات مس بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • سیچلاید الکتریک بلو بررسی آلومتری رشد و توسعه ریختی ماهی سیچلاید الکتریک بلو Konings, 1993 Sciaenochromis fryeri، طی مراحل اولیه تکوین لاروی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
  • سیلکون دی‌اکساید تولید آستاگزانتین و بیان ژنهای مسیر متابولیکی آن، تحت تاثیر اسید لینولئیک و نانوذرات در ریزجلبک هماتوکوکوس لاکوستریس Haematococcus lacustris [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
ش
  • شاخص کیفیت بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
  • شاخص‌های شیمیایی تاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخص‌های شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
  • شاه‌کولی خزری تنوع خصوصیات اندازشی و شمارشی جمعیت‌های شاه کولی خزر Alburnus chalcoides (Güldenstädt, 1772) در رودخانه‌های جنوبی حوضه دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 59-65]
  • شاه میگو مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
  • شکوفایی مضر جلبکی پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
  • شیلات رفتار خرید مصرف‌کنندگان ماهی در بازار بعثت تهران [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 66-78]
ض
  • ضایعات ماهی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پروتئین ایزوله ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به روش تغییر pH [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 180-191]
  • ضریب چاقی برآورد پارامترهای رشد و مرگ و میر و رابطه طول و وزن جمعیت‌های سبیل‌ماهی بین‌النهرین (Barilius mesopotamicus Berg, 1932)در ایران [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 193-200]
ف
  • فراسنجه‌های سرمی تاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیم‌های کبدی ماهی جوان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
  • فلزات سنگین بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
  • فوکوییدان تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
  • فیتوپلانکتون بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
  • فیل ماهی نقش پر‌بیوتیک‌های تجاری ای‌مکس، سلماناکس و ای‌مکس اولترا بر معیارهای رشد، تغذیه‌ و ترکیبات بیوشیمیایی خون فیل ماهیان جوان (Huso huso Linneaus, 1758) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 13-20]
ق
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر استفاده از اسانس پوست لیموترش (Citrus limon) در جیره بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم و آنزیم‌های کبدی ماهی جوان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 51-58]
  • قزل آلای رنگین کمان تأثیر سطوح مختلف فوکوییدان جیره بر رشد و پروفایل اسید چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 170-179]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخص‌های ایمنی مخاطی پوست قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
  • قفس پرورش ماهی شبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
ک
  • کادمیوم مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
  • کارایی رشد نقش پر‌بیوتیک‌های تجاری ای‌مکس، سلماناکس و ای‌مکس اولترا بر معیارهای رشد، تغذیه‌ و ترکیبات بیوشیمیایی خون فیل ماهیان جوان (Huso huso Linneaus, 1758) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 13-20]
  • کبد بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • کلروفیلa پایش سنجش از دوری تغییرپذیری دمای سطحی آب و کلروفیلa در خلیج فارس و دریای عمان: عوامل مؤثر در تولید خالص اولیه [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 305-333]
  • کیفیت بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
ل
  • لقاح عملکرد انکوباسیونی و رشد لارو ماهی قرمز (Carassius auratus Linnaeus, 1758) تحت تاثیر دما‌های مختلف [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
م
  • ماده خشک تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
  • مانسون بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
  • ماهیان زینتی و صخره‌ای برآورد زی‌توده سرپا ماهیان زینتی وصخره‌ای جزیره لارک، خلیج فارس [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 31-37]
  • ماهی تیلاپیای نیل سیاه و قرمز بررسی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی، حسی و تازگی فیله تیلاپیای نیل سیاه و قرمز (Oreochromis niloticus) بسته‌بندی شده به روش‌های هوازی، تحت خلأ و اتمسفر تغییر یافته در یخچال با استفاده ازQuality Index Method [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 102-119]
  • ماهی شیر تغییرات کیفیت و عمر ماندگاری فیله ماهی شیر (Scomberomorus commerson Lacepede, 1800) منجمد شده به روش کند و سریع [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 293-304]
  • ماهی قرمز (Carassius auratus) بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر آب مغناطیسی شده بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 212-221]
  • ماهی کپورپرورشی تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
  • متالوتیونین بررسی تغییرات غلظت متالوتیونین خرچنگ شبح (Ocypode saratan) در جنگل‌های حرای گواتر و چابهار و در دو دوره زمانی پیش مانسون و پس مانسون [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 257-270]
  • محرک ایمنی اثرات مصرف خوراکی سدیم دی فرمات و اسید سیتریک بر برخی شاخص‌های ایمنی مخاطی پوست قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تحت چالش با عامل یرسینیوزیس [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 244-256]
  • مدل عددی شبیه سازی عددی انتشار فسفات منتشر شده از قفس های پرورش ماهی واقع در منطقه ی دریایی سیسنگان در بخش جنوبی دریای خزر [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • مس بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • میانه غلظت کشنده (LC50) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • میکرو پارتیکل تهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 201-211]
ن
  • نانو اکسید روی (ZnO) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • نانو اکسید مس (CuO) بررسی خاصیت ضد باکتریایی نانو اکسید روی و نانو اکسید مس بر برخی عوامل باکتریایی بیماری زا در ماهی و تعیین درجه سمیت آنها برای قزل آلای رنگین کمان [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 21-29]
  • نانوذرات بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus) [دوره 9، شماره 1، 1398، صفحه 39-49]
  • نرم تن بررسی سموم فیتوپلانکتونی دوموئیک اسید و اوکادوئیک اسید در آب و بافت نرم‌تنان استان هرمزگان [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 90-101]
  • نگهداری تاثیر انواع مختلف کیتوزان بر شاخص‌های شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) ماهی نگهداری شده در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1398، صفحه 232-243]
  • نیکل مقایسه میزان فلزات سنگین و برخی از خصوصیات شیمیایی بافت‌های مختلف شاه میگوی (Astacus leptoductylus) سد ارس [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 222-231]
و
  • وزن تاثیر وزن بر تغییرات پروتئین، چربی، خاکستر و ماده خشک گوشت ماهی کپور معمولی [دوره 9، شماره 2، 1398، صفحه 120-129]
ه
  • هیدروژل تهیه و ارزیابی سامانه تحویل دارو بر پایه پلیمر زیست تخریب پذیر (polycaprolactone (PCL و هیدروژل حاصل از غضروف فیل ماهی (Huso huso) [دوره 9، شماره 3، 1398، صفحه 201-211]