آبفراوانی میکروپلاستیک در آب پرورشی ماهی قزلآلای در سیستم آبزیپروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
آبزیپروریاثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
آبزیپروریجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
آکواریومجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
آلودگیارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
آنتوسیانینپایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
استان گلستانتجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
اسیدآمینهمقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
انحلال قلیاییاستخراج گلوکزآمینگلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
پ
پاتوژنبررسی اثر مهاری پروبیوتیک های منتخب بر رشد پاتوژنهای باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
پاستاتولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوهای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگیهای شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
پاسخ ایمنیاثر میزان آب برگشتی بر شاخصهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیلماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
پایش تازگیپایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
پروبیوتیکبررسی اثر مهاری پروبیوتیک های منتخب بر رشد پاتوژنهای باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
پروتئیناثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
پساب آبزی پروریاستفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
پلیمرفراوانی میکروپلاستیک در آب پرورشی ماهی قزلآلای در سیستم آبزیپروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
پودر پروتئینمقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
ت
تغییر pHمقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
تولیدات ثانویهبررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آنها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستمهای مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
تیمار حرارتیمقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
ج
جامعهشناسیجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
چ
چرخه کربنبررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آنها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستمهای مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
ح
حداقل غلظت مهارکنندگیبررسی اثر مهاری پروبیوتیک های منتخب بر رشد پاتوژنهای باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
حرابررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آنها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستمهای مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
خلیج فارسبررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آنها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستمهای مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
خلیج فارسارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
خواص تغذیهای ماهیمقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
خواص ضد اکسیدانیاستخراج گلوکزآمینگلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
خوناثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
د
درصد مهار رشدبررسی اثر مهاری پروبیوتیک های منتخب بر رشد پاتوژنهای باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
دستمزدتجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
دوره نگهداریپایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
ر
رسوبات ساحلیارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
رشداثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
رشد سلولی جلبکاستفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
رنگدانه ها و پلی ساکاریدتاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
ز
زیست پالاییاستفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
س
سامانههای آبزیپروری مداربسته (RAS)فراوانی میکروپلاستیک در آب پرورشی ماهی قزلآلای در سیستم آبزیپروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
سرگرمیجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
سوپرناتانتبررسی اثر مهاری پروبیوتیک های منتخب بر رشد پاتوژنهای باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
سیانوباکتریتاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
سیستم آب برگشتیاثر میزان آب برگشتی بر شاخصهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیلماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
ش
شاخصهای بیوشیمیاییاثر میزان آب برگشتی بر شاخصهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیلماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
شستشومقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روشهای شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
شناساگر pHپایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
ص
صید پرهتجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
ض
ضایعات آبزیاناستخراج گلوکزآمینگلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
ضد دیابتیتولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوهای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگیهای شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
ع
عامل ضد تغذیهایاثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
عناصر کمیابارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
غ
غنیسازیتولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوهای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگیهای شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
ف
فرآوری خوراکاثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
فلور میکروبی رودهاثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
فیلماهیاثر میزان آب برگشتی بر شاخصهای بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیلماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
فیلمهای زیست تخریب پذیرپایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
کربوهیدراتاثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
کنجاله پنبه دانهاثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
گ
گلوکزآمین گلیکاناستخراج گلوکزآمینگلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
م
ماهی زینتیجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
محیط کشتتاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
محیط کشت جایگزیناستفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
منطقه جزر و مدیارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
میکروپلاستیکفراوانی میکروپلاستیک در آب پرورشی ماهی قزلآلای در سیستم آبزیپروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
ن
نگهداری ماهیجامعهشناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
ه
هزینه استهلاکتجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
هزینه متغیرتجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
هیستوپاتولوژیاثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]