آ
  • آب فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
  • آبزی‌پروری اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • آبزی‌پروری جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
  • آکواریوم جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
  • آلودگی ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
  • آنتوسیانین پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
  • آنتی‌اکسیدان ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
ا
  • استان گلستان تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
  • اسیدآمینه مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • انحلال قلیایی استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
پ
  • پاتوژن‌ بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
  • پاستا تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
  • پاسخ ایمنی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
  • پایش تازگی پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
  • پروبیوتیک بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
  • پروتئین اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • پساب آبزی پروری استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
  • پلیمر فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
  • پودر پروتئین مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
ت
  • تغییر pH مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • تولیدات ثانویه بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
  • تیمار حرارتی مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
ج
  • جامعه‌شناسی جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
چ
  • چرخه کربن بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
ح
  • حداقل غلظت مهارکنندگی بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
  • حرا بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
  • حلالیت ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
خ
  • خلیج فارس بررسی الگوی عمقی و مکانی کربن آلی، نیتروژن کل و نسبت کربن به نیتروژن در رسوبات و نقش آن‌ها در پشتیبانی از تولیدات ثانویه در اکوسیستم‌های مانگروی خلیج فارس [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 100-114]
  • خلیج فارس ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
  • خواص تغذیه‌ای ماهی مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • خواص ضد اکسیدانی استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • خون اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
د
  • درصد مهار رشد بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
  • دستمزد تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
  • دوره نگهداری پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
ر
  • رسوبات ساحلی ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
  • رشد اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • رشد سلولی جلبک استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
  • رنگدانه آستازانتین ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
  • رنگدانه ها و پلی ساکارید تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
ز
  • زیست پالایی استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
س
  • سامانه‌های آبزی‌پروری مداربسته (RAS) فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
  • سرگرمی جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
  • سوپرناتانت بررسی اثر مهاری پروبیوتیک ‌های منتخب بر رشد پاتوژن‌های باکتریایی دریایی در محیط آزمایشگاهی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 169-180]
  • سیانوباکتری تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
  • سیستم آب برگشتی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
ش
  • شاخص‌های بیوشیمیایی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
  • شستشو مقایسه ترکیب اسیدآمینه پودر پروتئین گوشت ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) با استفاده از روش‌های شستشو، حرارتی و تغییر pH [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 47-59]
  • شناساگر pH پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
ص
  • صید پره تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
ض
  • ضایعات آبزیان استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
  • ضد دیابتی تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
ع
  • عامل ضد تغذیه‌ای اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • عناصر کمیاب ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
غ
  • غنی‌سازی تولید پاستای غنی از فوکوئیدان هیدرولیز شده جلبک قهوه‌ای Nizamuddinia zanardinii و بررسی ویژگی‌های شیمیایی، فیزیکی و حسی [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 85-99]
ف
  • فرآوری خوراک اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • فلور میکروبی روده اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
  • فیل‌ماهی اثر میزان آب برگشتی بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ایمنی سرم فیل‌ماهی (Huso huso) در سیستم پرورش بازگردشی [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 197-206]
  • فیلم‌های زیست تخریب پذیر پایش تازگی/فساد فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss ) با استفاده از فیلم شناساگر حساس به pH بر پایه صمغ عربی-کربوکسی متیل سلولز و آنتوسیانین ریحان بنفش (Ocimum basilicum. L) [دوره 14، شماره 3، 1403، صفحه 181-196]
ک
  • کاروتنوئید ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
  • کربوهیدرات اثرات خیساندن میوه بلوط در آب و تخمیر آن توسط مخمر نانوایی بر آنالیز بیوشیمیایی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) در شرایط برون تنی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 28-36]
  • کنجاله پنبه دانه اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]
گ
  • گلوکزآمین گلیکان استخراج گلوکزآمین‌گلیکان از مخلوط زائدات سر و استخوان ستون فقرات حاصل از فرآوری ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با روش انحلال قلیایی [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 1-12]
م
  • ماهی زینتی جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
  • محصولات جانبی میگو ارزیابی ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﻮع ﺣﻼل ﺑﺮ بازده اﺳﺘﺨﺮاج، حلالیت و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آنتی‌اکسیدانی عصاره کاروتنوئیدی محصولات جانبی میگو [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 37-46]
  • محیط کشت تاثیر منابع مختلف نیتروژن و کربن بر روند رشد، تولید رنگدانه و محتوی پلی ساکارید سیانوباکتری نمک دوست Cyanothece sp. [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 60-72]
  • محیط کشت جایگزین استفاده از پساب مزارع سایت پرورش میگوی شور اول بندرعباس در کشت ریزجلبک دریایی Nannochloropsis oculata [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 73-84]
  • منطقه جزر و مدی ارزیابی آلودگی فلزات سنگین در رسوبات سواحل مناطق بندر عباس و تیاب در استان هرمزگان [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 115-127]
  • میکروپلاستیک‌ فراوانی میکروپلاستیک‌ در آب پرورشی ماهی قزل‌آلای در سیستم آبزی‌پروری مدار بسته (RAS) [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 157-168]
ن
  • نگهداری ماهی جامعه‌شناسی علاقمندان به نگهداری ماهیان زینتی در ایران [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 142-156]
ه
  • هزینه استهلاک تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
  • هزینه متغیر تجزیه و تحلیل ساختار هزینه ای تعاونی های صید پره استان گلستان در فصل صید ۱۴۰۰-۱۳۹۹ [دوره 14، شماره 2، 1403، صفحه 128-141]
  • هیستوپاتولوژی اثر افزودن کنجاله پنبه دانه به همراه مخمر (Saccharomyces cerevisiae PTCC5052) و مخمر غنی شده با آهن به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده [دوره 14، شماره 1، 1403، صفحه 13-27]