Journal archive for Google Scholar Robot!

Fisheries Science and Technology

علوم و فنون شیلات



Volume 5, Number 2 (2016-9)


Physical-mechanical and antimicrobial properties of fish gelatin-alginate films incorporated with oregano (Origanum vulgare L.) essential oil
ویژگی‌های فیزیکی، مکانیکی و ضد‌میکروبی فیلم ژلاتین ماهی- آلژینات حاوی روغن ضروری مرزنجوش (Origanum vulgare L.)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of Lactobacillus plantarum (KC426951) bacteria isolated from the intestine of rainbow trout Guilan on growth factors, carcass composition and the intestinal bacterial flora of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerling
اثر باکتری Lactobacillus plantarum (KC426951) جداسازی شده از روده قزل آلای رنگین کمان استان گیلان بر فاکتورهای رشد، فلور باکتریایی روده و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

The effects of different levels of water salinity on growth, feeding performance, body composition and physiologica responses in Asian sea bass (Lates calcarifer)
اثرات سطوح مختلف شوری آب بر میزان رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیکی در ماهی سی باس آسیایی (Lates calcarifer)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effects of edible whey protein coating and essential oil of Anethum graveolens on the quality of Hypophthalmichthys molitrix fillet during refrigerated storage
تأثیر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر و اسانس شوید بر کیفیت فیله کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Extraction of protein from sea anemone, Stichodactyla haddoni mucus and assessing their histopathological effects on the gills of rainbow trout, Oncorhynchus mykiss
استخراج پروتئین از موکوس شقایق دریایی Stichodactyla haddoni و بررسی ویژگی هیستوپاتولوژیک آن روی آبشش ماهی قزل آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of alcoholic extract of pomegranate peel (Punica granatum L.) on blood parameters of common carp (Cyprinus carpio) fingerling
اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Immune response and changes in serum biochemical and enzymes of goldfish broodstock (Carassius auratus gibelio) injected with human chorionic gonadotropin (hCG)
پاسخ ایمنی و تغییر فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیمی سرم خون مولدین ماهی قرمز (Carassius auratus gibelio) تحت تزریق هورمون گنادوتروپین جفتی انسانی (hCG)
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Enzymatic hydrolysis of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) skin gelatin and evaluation of its antioxidant properties
هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضدا‌کسیدانی آن
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Effect of edible coating containing pomegranate (Punica granatum) peel extract on the quality and shelf life of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fillet during refrigerated storage
بررسی تاثیر پوشش خوراکی محتوی عصاره پوست انار (Punica granatum) بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقره ا‌ی molitrix) (Hypophthalmichthys هنگام نگهداری در یخچال
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |

Performance evaluation of barley straw, wood chip, sponge and PVC pure pipe based biofilters in Common carp recirculating aquaculture system
ارزیابی عملکرد بیوفیلترهای با بستر کاه جو، پوشال چوب، اسفنج و لوله‌های مشبک پی‌وی‌سی در سیستم مدار بسته پرورش کپور معمولی
| [Abstract-FA] | [Abstract-EN] | [PDF-FA] | [XML] |


Home | All volumes | All issues | All articles