جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای قره وی
دوره ۱۱، شماره ۴ - ( ۱۰- )
چکیده
این مقاله به بررسی کاربرد سیستمهای فازی TSK مرتبه بالا در مدلسازی رفتار سلولهای فوتوولتاییک میپردازد. در این مقاله روشی برای آموزش سیستمهای فازی TSK مرتبه دو با متد یادگیری ANFIS (سیستم استنتاج فازی عصبی مصنوعی) ارائه شده است. واضح است که سیستمهای فازی TSK مرتبه بالا تقریبگرهای دقیقتری هستند زیرا با در نظر گرفتن تعداد قواعد یکسان و تعداد توابع تعلق ورودی یکسان نسبت به سیستمهای مرتبه صفر و یک بهتر میتوانند رفتارهای غیر خطی را پوشش دهند. اما وجود جملات غیر خطی در بخش نتیجه قواعد مانع میشود که بتوان از الگوریتم ANFIS به صورت مستقیم برای سیستمهای TSK مرتبه بالا استفاده نمود. در این مقاله روش سادهای برای بکارگیری ANFIS بر روی انواع ساده شدهای از سیستمهای TSK مرتبه دو پیشنهاد شده و از آن برای حل مسئله غیر خطی مدلسازی سلولهای فوتوولتاییک استفاده شده است. مقایسه خطا نشان میدهد که روش پیشنهادی سیستم TSK مرتبه دو را با کارایی بیشتری آموزش میدهد
دوره ۱۴، شماره ۱ - ( ۳- )
چکیده
سیستم های توزیع از سیستم های سنتی به سمت سیستم های مدرن در حال رشد و تکامل اند. این سیستم ها دارای ساختاری متشکل از ریز شبکه (که از اجزای اصلی تشکیل دهنده سیستم های هوشمند هستند) می باشند. ویژگیهای منحصربهفرد این سیستمها، سبب شده که به توسعه و معرفی شاخص جدید در حوزه مطالعاتی پایداری ولتاژ نیاز باشد. در مقاله حاضر ابتدا، یک شاخص توسعهیافته مبتنی بر دوشاخگی زینی و دوشاخگی ناشی از محدودیتها بر روی یک سیستم دو شینه جزیرهای بر پایه معادلات حاکم بر آن، با در نظر گرفتن مدلهای مختلف بار تحت عنوان cat_VSIIMG ارائه میشود. سپس برای تعمیم شاخص ارائهشده به یک سیستم جزیرهای دارای n شین، به معرفی مفهوم جدیدی تحت عنوان ریز شبکههای جزیرهای کاهشیافته (RIN) میپردازد. اگرچه تمرکز مقاله حاضر بر روی ریز شبکههای جزیرهای است، اما این شاخص میتواند در ارزیابی پایداری ولتاژ در حالتهای عملکردی جزیرهای و متصل به شبکه مورداستفاده قرار بگیرد. این شاخص بهوسیله روش بهبودیافته پخش بار متوالی برای ریز شبکههای جزیرهای صحهگذاری و عملکرد آن بر روی شبکه ۳۳ شینه با در نظر گرفتن مدلهای مختلف بارگذاری مورد ارزیابی قرار میگیرد.
سید مرتضی حسینی، اسمعیل پقه، عباسعلی آقایی مقدم، بهروز قره وی، ملیکا قلیچ پور،
دوره ۱۴، شماره ۱ - ( ۱۲-۱۴۰۳ )
چکیده
هدف از این مطالعه ارزیابی اثر افزودن کنجاله پنبه دانه همراه با مخمر Saccharomyces cerevisiae سویه PTCC۵۰۵۲ –به شکل غنیشده با آهن یا غنی نشده- بر توجیه اقتصادی تولید، خصوصیات بیوشیمیایی خون، فلور میکروبی و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده در قزلآلای رنگینکمان جوان بود. ماهیها با وزن حدود ۳۱ گرم در ۱۶ تانک در قالب چهار تیمار و چهار تکرار توزیع شدند. یک جیره شاهد بدون کنجاله پنبه دانه، یک جیره حاوی ۱۵ درصد کنجاله پنبه دانه و دو جیره حاوی ۱۵ درصد کنجاله پنبه دانه به همراه ۱۰۸ × ۱ cfu/g مخمر یا مخمر غنی شده با آهن به مدت ۸ هفته در اختیار ماهیها قرار گرفتند. نتایج نشان داد احتلاف معنیداری در راندمان تولید ماهی، شاخصهای بیوشیمیایی پلاسما و وضعیت هیستوپاتولوژیک روده بین تیمارها وجود نداشت. قیمت تمام شده خوراک به ازای تولید ماهی در تیمارهای حاوی کنجاله پنبه دانه نسبت به تیمار شاهد به طور معنیداری کاهش یافت و پایینترین قیمت مربوط به تیمار بدون مخمر بود. اختلاف معنیداری در فراوانی میکروبی بین تیمار شاهد و کنجاله پنبه دانه مشاهده نشد ولی افزودن مخمر یا مخمر غنی شده به جیره باعث افزایش تراکم جنس Saccharomyces، کاهش تراکم جنس Aeromonas و Vibrio و کاهش تراکم گونه Yersinia ruckeri در روده ماهی شد. نتایج این تحقیق نشان میدهند که افزودن ۱۵ درصد کنجاله پنبه دانه به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان میتواند توجیه اقتصادی تولید ماهی را افزایش دهد و افزودن مخمر به این جیره باعث بهبود فلور میکروبی روده ماهی میشود.