جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای نعیمی فر

افشین عادلی، رضوان قره خان، معظمه کردجزی، سامان احمد احمدنصراللهی، بهاره شعبانپور، عاطفه نعیمی فر،
دوره ۸، شماره ۴ - ( پاییز ۱۳۹۸ )
چکیده

اهداف: برای بازار‌پسندی و ترجیح مصرف دو نوع محصول مرطوب‌کننده دست (ژل آلژینات و کرم فوکوییدان) تولید شده از جلبک سارگاسوم، این مطالعه صورت پذیرفت و سپس با یک نمونه تجاری رایج به عنوان شاهد مورد ارزیابی قرار گرفت.
روش­ها: ژل و دو نمونه کرم به صورت مجزا در ۳ قوطی ۱۰ گرمی برای ارزیابی توسط۳۰ نفر آماده شد. ارزیابی با مصرف یک هفته‌­ای هر کدام و با فاصله زمانی یک هفته توقف مصرف انجام شد. پرسشنامه طراحی شده شامل سوالات جامعه شناختی و سوالاتی شامل ۱۲ ویژگی‌ از محصولات بود که بر حسب ترجیح با ۳ درجه، رتبه بندی شد. در تحلیل رتبه‌بندی­ها از آزمون فریدمن و برای تشخیص محصول نهایی ترجیح داده شده از روش امتیازدهی استفاده شد.
یافته­ها: از ویژگی­های کرم و ژل تولیدی، رطوبت­رسانی و ماندگاری آن در سطح معنی­داری مورد پسند بود. به‌طوری­که ژل بیشترین رطوبت­رسانی، و کرم بیشترین ماندگاری را داشت. مصرف­کنندگان در انتخاب یک مرطوب‌کننده مناسب برای دست خود به ویژگی تغذیه­کنند­گی و آبرسانی پوست، ارگانیک بودن و نرم بودن بیشتر توجه می‌کردند. آن‌ها قوطی‌های ۲۵۰ گرمی را برای کرم­های مرطوب‌کننده می‌پسندند. در اولویت بندی این ویژگی­ها، تغذیه­کنند­گی، آبرسانی، اثر درمانی و ترمیم­کنند­گی پوست بالاترین رتبه را کسب کردند. در نهایت کرم مرطوب‌کننده فوکوییدان بالاترین بازارپسندی را کسب نمود.
نتیجه­گیری:نمونه کرم تولید شده از فوکوییدان مستخرج از جلبک سارگاسوم در مقایسه با ژل آلژینات تولیدی از همین جلبک، به عنوان یک مرطوب‌کننده با ماندگاری مناسب و داشتن سایر ویژگی­های کرم پوست دست، می­تواند یک محصول پذیرفتنی برای ساخت نمونه تجاری در بازار باشد.
 

دوره ۱۵، شماره ۱ - ( ۲-۱۳۹۴ )
چکیده

امکان ایجاد خط حالت پایدار هم‌ارز در جهت رسیدن به یک چهارچوب واحد برای تفسیر رفتار حالت بحرانی ماسه‌های رسدار بررسی شده است. در این راستا بحث نحوه اندرکنش ماسه و ریزدانه و نحوه مشارکت ریزدانه‌ها در تماسهای بین دانه‌ای برای رسیدن به مقدار نسبت تخلخل هم‌ارز مورد توجه قرار گرفته است. با انجام آزمایشات سه‌محوری سیکلیک روی ترکیبات ماسه با درصد‌های مختلف از ریزدانه خمیری، محاسبه تغییرات مقاومت روانگرایی برای ترکیبات مختلف، بررسی مدل تماس بین دانه‌ها و سپس آنالیز ریاضی نتایج، رابطه کاربردی و مفیدی برای ارزیابی میزان مشارکت ریزدانه ها در تماسهای بین دانه‌ای و در نتیجه مقدار نسبت تخلخل هم‌ارز پیشنهاد شده است. علاوه بر افزایش ناپایداری ترکیبات با افزایش درصد ریزدانه خمیری، نتایج همچنین نشان داده است که با استفاده از رابطه پیشنهادی می‌توان خطوط حالت پایدار ترکیبات مختلف ماسه و رس را به یک خط واحد هم‌ارز تبدیل کرد. به این ترتیب با انجام تعداد محدودی آزمایش روی ماسه تمیز، خطوط حالت پایدار ماسه و ترکیب آن با هر درصد دلخواه از ریزدانه قابل پیشبینی می‌باشد. برای اطمینان از عمومیت رابطه پیشنهادی، صحت آن با استفاده از نتایج تحقیقات دیگر سنجیده و تایید شده است.

دوره ۱۶، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۵ )
چکیده

احتمال خرابی و آسیب به سازه های مجاور محدوده گودبرداری همواره بعنوان یک مسئله چالش برانگیز در طول پایدارسازی دیوار گودبرداری های عمیق با روش "میخکوبی" مطرح بوده است. منشأ این خرابی ها عمدتاً جابجایی های ایجاد شده در دیوارهای گود با پیشرفت گودبرداری است. با این وجود تا کنون ارتباط منطقی بین میزان جابجایی های پیش گفته و میزان خرابی قابل انتظار در سازه های مجاور ارائه نشده است. در این پژوهش سعی گردیده است با تکیه بر۱۰مطالعه موردی و۹۰ تحلیل عددی سه بعدی کالیبره شده و بهره گیری از آنالیزهای احتمالاتی، به ارائه حدود مجاز جابجایی دیوار میخکوبی شده با توجه به احتمال آسیب به سازه های مصالح بنایی واقع در مجاورت گود پرداخته گردد. نتایج این پژوهش ارائه دهنده سطوح خرابی سازه های مجاور گود تحت مقادیر مختلف جابجایی می باشد. سطوح خرابی پیشنهادی دراین مقاله، نشان دهنده "میزان خرابی" محتمل درسازه های مجاور دیوارهای میخکوبی شده، باتوجه به "فاصله سازه" از دیوار گود و حداکثر مقادیر "جابجایی افقی" دیواره گود و با در نظر گرفتن اثرات عمق گود و نوع خاک می باشد.

صفحه ۱ از ۱