جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای ولیپور

سارا اسدی خمامی، نرگس مورکی، علیرضا ولیپور،
دوره ۶، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۶ )
چکیده

اثر پروبیوتیک (CNCM- MA ۱۸/۵ M, Lallemand, France) Pediococcus acidilactici در مقادیر۱۰۹×۱T۱=، ۱۰۹× ۲ T۲= و ۱۰۹× ۳ cfu T۳= در هر کیلوگرم جیره بر تغییرات برخی شاخص‌های خونی بچه ماهی سیم (Abramis brama orientalis Berg ۱۹۴۹) در مقایسه با غذای شاهد C (فاقد پروبیوتیک) در مدت ۶۰ روز بررسی شد. تعداد ۱۸۰ عدد ماهی  با وزن اولیه ۲۲/۰±۶۹/۲ گرم در ۱۲ عدد وان فایبرگلاس ۱۱۰ لیتری به طور تصادفی توزیع شدند. غذادهی روزانه بین ۵-۳ درصد وزن توده زنده انجام شد و هر ۱۵ روز عملیات زیست سنجی صورت می‌گرفت. در انتهای دوره، میزان افزایش وزن و طول بچه ماهیان محاسبه شد و  پس از خون‌گیری، پارامترهای خونی اندازه‌گیری شد. تعداد کل گلبول‌های قرمز (RBC)، میزان هماتوکریت(Ht) ، هموگلوبین  (Hb)و تعداد گلبول‌های سفید(WBC)  در تیمار تغذیه شده با سطح ۱۰۹× ۲cfu ، افزایش معنی‌داری را نشان دادP<۰/۰۵) ). ماهی تغذیه شده با میزان۱۰۹× ۲cfu  از افزایش وزن و طول خوبی نسبت به گروه شاهد برخوردار بودند (P<۰,۰۵). همچنین افزودن این پروبیوتیک به جیره غذایی بچه ماهی سیم باعث بهبود شاخص‌های خونی و در نتیجه مقاوم‌سازی ماهی در مواجه با تغییرات محیطی و همچنین بهبود عملکرد ایمنی غیر اختصاصی در ماهیان شد که در این میان T۲ و  T۳اختلاف معنی‌داری را با گروه شاهد نشان دادندP<۰/۰۵) ).

دوره ۹، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۸ )
چکیده

براساس آمار منتشر شده در حوزه کسبوکارهای اینترنتی، شرکت اینترنتی علیبابا با ۶۹۳ میلیون کاربر فعال در سال ۲۰۱۹، ازجمله موفقترین شرکتهای این حوزه در سطح جهان معرفی شده است. پژوهش حاضر با رویکردی ترکیبی شامل دو بخش کیفی و کمّی است. در آغاز با مرور مبانی نظری درزمینه عوامل موفقیت کسبوکارهای اینترنتی، چهار بعد اصلی بازاریابی، فناوری اطلاعات، عوامل زیرساختی و فرهنگی در این نوع کسبوکارها شناسایی شدند. سپس در مرحله کیفی با تحلیل محتوای مستندات از سال ۱۹۹۹ درمورد شرکت علیبابا، ۱۷ فعالیت این شرکت در ذیل این چهار بعد اصلی استخراج شد. در مرحله کمّی با بهرهگیری از نظرات خبرگان تجارت الکترونیک و بازاریابی، این عوامل با استفاده از تکنیک دیمتل فازی اولویتبندی شدند. پایایی ابزار پژوهش با استفاده از سازگاری درونی تأیید شده و روایی آن از نوع روایی محتوایی است. باتوجه‌به یافتههای پژوهش در بین ابعاد، فناوری اطلاعات بیشترین اهمیت را در موفقیت کسبوکار اینترنتی شرکت علیبابا دارد و بعد از آن بهترتیب ابعاد بازاریابی، زیرساختی و فرهنگی قرار گرفتند. برمبنای فعالیتهای شناسایی شده در موفقیت شرکت علیبابا، سایر مدیران کسبو کارهای اینترنتی نیز میتوانند با الگوبرداری مناسب در راستای تعالی کسبوکار خود گام بردارند. 

امیر حسین ولیپور، عبدالمحمد عابدیان کناری، مهدی طبرسا،
دوره ۱۱، شماره ۳ - ( ۵-۱۴۰۱ )
چکیده

در این تحقیق تأثیر پلی‌ساکاریدهای حاصل از میکروجلبک‌ اسپیرولینا  Spirulina platensis بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و پاسخ ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بررسی شد.. در این راستا ۱۸۰ قطعه بچه ماهی (میانگین وزنی ۵/۰±۲۲/ ۱۷گرم) در پنج تیمار آزمایشی ( با سه تکرار) توزیع شدند. تیمارها شامل سطوح مختلف پلی ساکارید در مقادیر صفر (شاهد) ، ۵۰۰ ، ۱۰۰۰،۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ میلی‌گرم در کیلوگرم غذا بود. در شاخص های رشد (وزن نهایی ، افزایش وزن بدن، ضریب رشد ویژه ، کارایی پروتئین ،ضریب تبدیل غذایی و فاکتور وضعیت) هیچ تفاوت معنی داری در بین تیمارهای مختلف مشاهده نشد.  بیشترین و کمترین میزان پروتئین لاشه به ترتیب در تیمار غذایی حاوی ۵۰۰ میلی‌گرم پلی‌ساکارید و شاهد مشاهده شد که با هم اختلاف معناداری داشتند. میزان اسید چرب عضله بدن ماهیان تفاوت معنی داری را در بین تیمارها نشان نداد. بیشترین و کمترین میزان فعالیت لیزوزیم سرم به ترتیب در تیمارهای ۲۰۰۰ میلی‌گرم پلی‌ساکاریدو شاهد، و بیشترین و کمترین میزان فعالیت همولیتیک کمپلمان سرم به ترتیب در تیمارهای حاوی ۳۰۰۰ میلی‌گرم پلی‌ساکارید ‌و شاهد مشاهده گردید. در مجموع استفاده از پلی‌ساکارید استخراج شده از میکرو جلبک در جیره غذایی به طور معناداری منجر به بهبود رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان نگردید اما بهبود جزیی در تیمار ۵۰۰ میلی گرم پلی ساکارید در کیلو گرم غذا مشاهد شد. از نظر شاخص های ایمنی تیمارهای ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ میلی گرم پلی ساکارید در کیلو گرم غذا عملکرد مناسبی داشتند و می توان در مواقع لزوم استفاده نمود.   
 

صفحه ۱ از ۱