جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای همبند
عالی حسینی، محمود نفیسی بهابادی، ابراهیم ستوده، یاسر همت، رضا قربانی واقعی،
دوره ۵، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۳۹۵ )
چکیده
در این مطالعه تأثیر استفاده از سه ماده همبند شامل نشاسته ذرت، کربوکسیمتیلسلولز (CMC)و اورهفرمالدهید (UFA) (حاوی ۴۲ درصد کنجاله سویا) در مقایسه با یک جیره غذایی تجاری بر عملکرد رشد، پایداری پلت و ترکیب شیمیایی بدن میگوی سفید غربی بررسی شد. میگوهای وانامی با میانگین وزن اولیه ۷۳/۰ گرم در ۱۲ عدد مخزن مدور ۳۰۰ لیتری ذخیره و بهمدت ۵۲ روز با جیرههای آزمایشی تغذیه شدند. این آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار در هر تیمار انجام شد. زیستسنجی میگوها در دو دوره ۱۵ و یک دوره ۲۱ روزه انجام شد. در پایان آزمایش نتایج نشان داد میانگین وزن نهایی میگوهای تغذیه شده با همبند اورهفرمالدهید (UFA) بهطور معناداری کمتر از سایر تیمارها است (۰۱/۰(p<. ضریب رشد ویژه SGR)) در هر سه دوره (۰۵/۰(p< و در کل دوره (۰۱/۰(p< بهطور معناداری تحت تأثیر نوع بایندرها قرار گرفت و در کل دوره آزمایش، کمترین ضریب رشد ویژه (SGR) در تیمار UFA و بیشترین آن در میگوهای تغذیه شده با تیمار شاهد مشاهده شد. مقایسه آماری نتایج سنجش ترکیبات شیمیایی بدن میگوهای آزمایش شده نشان داد تیمارهای آزمایشی تأثیر معناداری بر درصد پروتئین و چربی خام لاشههای میگوها ندارد. در مجموع با توجه به نتایج پایداری جیرهها، عملکرد رشد و تغذیهای و همچنین ترکیبات شیمیایی میگوهای تغذیه شده با همبندهای مختلف میتوان گفت نشاسته ذرت همبند مناسبی برای ساخت جیره این میگو میباشد.
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۲-۱۳۹۲ )
چکیده
چکیده- در این مقاله، اثر ویژگیهای مقطع تیر بر رفتار قابهای مهاربندی شده هشتی(شورون) با پیکربندیهای متفاوت بررسی شده است. بنابراین شش نوع قاب مهاربندی شده هشتی در نظر گرفته شده است. که فقط در ویژگیهای مقطع تیر با هم تفاوت دارد. از این شش نوع سازه، پنج نوع سازه به ضربدری بزرگ، شش نوع به سامانه هشتی با ستون همبند و یک نوع به سامانه معلق هشتی با ستون همبند تغییر یافته است. عملکرد این سازهها در برابر بار جانبی تحلیل استاتیکی غیرخطی ارزیابی شده است. با بررسی عملکرد اعضای مختلف سامانه هشتی، مشخص شد که قوی کردن تیر به اندازهای که نیروی نامتعادل را به صورت خطی تحمل کند، به بهبود رفتار قاب می انجامد؛ در غیر اینصورت قوی کردن تیر نه تنها کمکی به بهبود رفتار سازه نمی کند، ممکن است به بدتر شدن رفتار آن نیز منجر میشود. همچنین مشخص شد با تغییر چیدمان سامانه هشتی به ضربدری بزرگ، رفتار اینگونه قابها به میزان چشم گیری بهبود مییابد. تحلیلهای غیرخطی نشان میدهد که اضافه کردن ستونهای همبند به عنوان راه کاری برای بهبود رفتار قابهای هشتی، زمانی میتواند مفید باشد که این قاب با ستون همبند سامانه معلق هشتی تشکیل دهد.
دوره ۱۸، شماره ۶ - ( ۹-۱۳۹۷ )
چکیده
استفاده از تیرهای همبند فولادی در دیوارهای برشی بتن مسلح به علت عملکرد لرزه ای و انعطاف پذیری بهتر و همچنین اجرای راحت تر و ابعاد کوچکتر آن نسبت به تیرهای بتنی رو به گسترش می باشد. جهت اجتناب از خرابی ماندگار اتصال تیر فولادی به دیوار بتنی، می توان از تیر فولادی دارای المان تعویض پذیر استفاده نمود. در این مقاله یک تیر همبند فولادی طراحی شده بر اساس استاندارد ۲۸۰۰ و مبحث دهم مقررات ملی ساختمان طراحی و ساخته شده است. همچنین المان تعویض پذیر و بخش های کناری آن بر اساس ضوابط تیر پیوند مبحث دهم مقررات ملی ساختمان طراحی و ساخته شده است. مجموعه دو دیوار طرفین تیر و تیرهمبند تعویض پذیر با مقیاس ۱ به ۳ ساخته شده و با تاریخچه جابجایی چرخه ای بر اساس تغییر شکل نسبی طبقات مورد آزمایش قرار گرفته است. با توجه به نتایج بدست آمده، رفتار غیر خطی تیر همبند به المان تعویض پذیر محدود شده است اما با توجه به مقاطع استفاده شده و نیروهای موجود در تیرها، رابطه استفاده شده از مبحث دهم جهت طراحی تیرهای کناری نیاز به اصلاح دارد. همچنین بر اساس سختی محاسباتی و سختی اندازه گیری شده سیستم و بر مینای طول مهاری تیر فولادی در دیوار بتن مسلح، روشی برای محاسبه سختی واقعی این مجموعه برای طراحی سازه ها و محاسبه جابجایی طبقات پیشنهاد شده است.