دوره 2، شماره 3 - ( 1392 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 15-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ebrahimi Dorche E, Motamedi Tehrani J, Goli S A H G, Akbari P, Nezameslami A. Effect of nauplii of Artemia urmiana enriched with Flaxseed oil on the growth and survival of Cichlasoma severum larvae. JFST 2013; 2 (3) :1-15
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-5991-fa.html
ابراهیمی درچه عیسی، معتمدی تهرانی جواد، گلی امیر حسین، اکبری پریا، نظام الاسلامی علی. اثر ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با روغن بزرک بر رشد و بازماندگی لارو ماهی سورم Cichlasoma severum. علوم و فنون شیلات. 1392; 2 (3) :1-15

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-5991-fa.html


1- دانشیار، گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان
2- دانشجوی کارشناسی ارشد، تکثیر و پرورش آبزیان، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان
3- استادیار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان
4- استادیار، گروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی، چابهار
چکیده:   (10196 مشاهده)
اثر ناپلیوس آرتمیا ارومیانا غنی شده با روغن بزرک در قالب طرح کاملاً تصادفی با دوتیمار غذایی (1) ناپلیوس آرتمیا و (2) ناپلیوس آرتمیای غنی شده با روغن بزرک در 3 تکرار (هر تکرار 80 قطعه لارو با میانگین وزنی 3 میلی گرم) بر رشد، بازماندگی و ترکیب اسید های چرب لاشه لارو ماهی سورم (Cichlasoma severum) ارزیابی شد. نتایج اولین زیست سنجی (18 روز پس از شروع آزمایش) نشان دهنده تفاوت معنادار (05/0>p) در بازماندگی بچه ماهیان تغذیه شده با تیمار یک (29/0±87/81%) نسبت به تیمار دو (62/1±83/68%) بود،  ولی تفاوت معناداری در شاخصه های رشد مشاهده نشد (05/0p>). نتایج حاصل در پایان 18 روز دوم آزمایش تفاوت آماری معناداری را در شاخصه های رشد و میزان بازماندگی بین تیمار یک (09/1±82/97) و تیمار دو (34/1±16/91) نشان داد (05/0>p). نتایح همچنین نشان داد که این ماهی می تواند اسیدهای چرب خانواده 3n- را به EPA و DHA تبدیل کند.
واژه‌های کلیدی: رشد̜، بقا̜، ماهی سورم
متن کامل [PDF 219 kb]   (2791 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: تغذیه آبزیان|تکثیر و پرورش آبزیان
دریافت: 1391/12/8 | انتشار: 1392/10/9

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.