1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، a.jafarpour@sanru.ac.ir
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
چکیده: (2130 مشاهده)
در این مطالعه اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر در ترکیب با کشت تلقیحی باکتری ها بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی و اثرات آن بر شاخص های شیمیایی و میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت.
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
نگهداری و ماندگاری غذاهای دریایی دریافت: 1397/11/1 | انتشار: 1399/2/24