دوره 8، شماره 3 - ( 1398 )                   جلد 8 شماره 3 صفحات 154-145 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، a.jafarpour@sanru.ac.ir
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
چکیده:   (2130 مشاهده)
در این مطالعه  اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر در ترکیب با کشت تلقیحی باکتری ها بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی و اثرات آن بر شاخص های شیمیایی و میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت.
متن کامل [PDF 969 kb]   (1384 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: نگهداری و ماندگاری غذاهای دریایی
دریافت: 1397/11/1 | انتشار: 1399/2/24

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.