دوره 8، شماره 3 - ( 1398 )                   جلد 8 شماره 3 صفحات 154-145 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafarpour S A, Alizadeh S, Yeganeh S, Safari R. A study on effects of Probiotic Coating of Pediococcus acidilactici and Lactobacillus plantarum on quality and Microbial Indices of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) Fillet. JFST 2019; 8 (3) :145-154
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-29652-fa.html
جعفرپور سید علی، علیزاده سحر، یگانه سکینه، صفری رضا. مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات. 1398; 8 (3) :145-154

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-29652-fa.html


1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، a.jafarpour@sanru.ac.ir
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
چکیده:   (2717 مشاهده)
در این مطالعه  اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر در ترکیب با کشت تلقیحی باکتری ها بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی و اثرات آن بر شاخص های شیمیایی و میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت.
متن کامل [PDF 969 kb]   (2056 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: نگهداری و ماندگاری غذاهای دریایی
دریافت: 1397/11/1 | انتشار: 1399/2/24

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.