Jafarpour S A, Alizadeh S, Yeganeh S, Safari R. A study on effects of Probiotic Coating of Pediococcus acidilactici and Lactobacillus plantarum on quality and Microbial Indices of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) Fillet. JFST 2019; 8 (3) :145-154
URL:
http://jfst.modares.ac.ir/article-6-29652-fa.html
جعفرپور سید علی، علیزاده سحر، یگانه سکینه، صفری رضا. مطالعه پوشش پروبیوتیکی حاوی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum بر ویژگی های کیفی و میکروبی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss). علوم و فنون شیلات. 1398; 8 (3) :145-154
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-29652-fa.html
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ، a.jafarpour@sanru.ac.ir
2- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3- پژوهشکده اکولوژی دریای خزر
چکیده: (2717 مشاهده)
در این مطالعه اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر در ترکیب با کشت تلقیحی باکتری ها بر کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان بررسی و اثرات آن بر شاخص های شیمیایی و میکروبی مورد مطالعه قرار گرفت.
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
نگهداری و ماندگاری غذاهای دریایی دریافت: 1397/11/1 | انتشار: 1399/2/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول