دوره 5، شماره 1 - ( 1395 )                   جلد 5 شماره 1 صفحات 82-69 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه
2- دانشگاه تربیت مدرس
3- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده:   (8953 مشاهده)
شرایط بهینه برای آنزیم آلکالاز جهت تولید پروتئین هیدرولیزشده ازعضله‌ ماهی مرکب ببری خلیج فارس با استفاده از فاکتورهای دما، نسبت آنزیم به سوبسترا، زمان و pH در 5 سطح و در قالب طرح مرکب مرکزی با آلفا برابر 2 در روش پاسخ سطح، بررسی شد. مدل دو جمله‌ای به‌دست آمده درسطح 99/99 درصد معنی‌دار بود و ضریب تعیین برابر 95/0، نسبت سیگنال به اختلال برابر 16/14 وعدم معنی‌داری فقدان تناسب نشان از کارائی خوب مدل برای پیشبینی بود. در نهایت شرایط بهینه با استفاده از نرم‌افزار Design Expert به‌صورت 19/8pH=، دمای 23/50، زمان 62/129 و درصد آنزیم 15/2 به‌دست آمد.
متن کامل [PDF 624 kb]   (4624 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فرآوری محصولات شیلاتی
دریافت: 1393/12/11 | انتشار: 1395/3/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.