حمزه علی، رضایی مسعود، خدابنده صابر، معتمدزادگان علی، نوروزی نیا مهرداد. بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از عضله ماهی مرکب (Sepia pharaonis) خلیجفارس به روش سطح پاسخ. علوم و فنون شیلات. 1395; 5 (1) :69-82
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-4008-fa.html
1- دانشگاه
2- دانشگاه تربیت مدرس
3- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده: (9551 مشاهده)
شرایط بهینه برای آنزیم آلکالاز جهت تولید پروتئین هیدرولیزشده ازعضله ماهی مرکب ببری خلیج فارس با استفاده از فاکتورهای دما، نسبت آنزیم به سوبسترا، زمان و pH در 5 سطح و در قالب طرح مرکب مرکزی با آلفا برابر 2 در روش پاسخ سطح، بررسی شد. مدل دو جملهای بهدست آمده درسطح 99/99 درصد معنیدار بود و ضریب تعیین برابر 95/0، نسبت سیگنال به اختلال برابر 16/14 وعدم معنیداری فقدان تناسب نشان از کارائی خوب مدل برای پیشبینی بود. در نهایت شرایط بهینه با استفاده از نرمافزار Design Expert بهصورت 19/8pH=، دمای 23/50، زمان 62/129 و درصد آنزیم 15/2 بهدست آمد.
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی |
موضوع مقاله:
فرآوری محصولات شیلاتی دریافت: 1393/12/11 | انتشار: 1395/3/1