1- دانشگاه شهرکرد دانشکده منابع طبیعی
چکیده: (8768 مشاهده)
اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی و کاسنی بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی ولاکتوکوکوس گارویه جداسازی شده ازقزلآلای رنگین کمان بررسی شد.. برای تعیین قدرت ضد باکتریایی عصارهها از روش چاهک گذاری (Well Diffiusion) استفاده گردید. حداقل غلظت مهارکنندگی (Minimum Inhibitory Concentration; MIC) و حداقل غلظت کشندگی (Minimum Bactericidal Concentration; MBC) نیز به روش رقت لولهای تعیین گردید. حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره اتانولی کرفس کوهی برای باکتریهای استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه به ترتیب 100و50 mg/ml و MIC عصاره اتانولی کاسنی برای استرپتوکوکوس اینیایی 100mg/ml اندازهگیری شد، بر اساس نتایج حاصل عصاره اتانولی کاسنی در هیچ یک از غلظت ها بر لاکتوکوکوس گارویه اثر بازدارندگی نداشت.
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی |
موضوع مقاله:
بهداشت و بیماریهای آبزیان دریافت: 1394/10/19 | انتشار: 1395/9/1