Bahram S, Javadian S, Abdollahi M. The Effect of Hypericum perforatum extract, Ferulago angulata Extract and Vitamin C on the Physical, and Mechanical Characteristics of Tragacanth Film. JFST 2019; 8 (1) :7-14
URL:
http://jfst.modares.ac.ir/article-6-14653-fa.html
1- گروه شیلات، واحد قائمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائمشهر، ایران ، bahramsomi@gmail.com
2- گروه شیلات، واحد قائمشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، قائمشهر، ایران
3- گروه زیستشناسی و مهندسی زیستی، دانشکده غذا و علوم غذایی، دانشگاه فنی چالمرس، گوتنبرگ، سوئد
چکیده: (6581 مشاهده)
در تحقیق حاضر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرا حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی مختلف شامل عصاره علف چای، عصاره چوبر و ویتامین C در غلظت ۲۵% (وزنی/حجمی) بررسی شد. افزودن عصاره علف چای، چوبر و ویتامین C میزان رطوبت و حلالیت فیلم کتیرا را کاهش داد (۰/۰۵>p). کمترین میزان حلالیت در تیمارهای کتیرا+ویتامین C (%۵۱/۵۹) و کتیرا+عصاره علف چای (%۵۲/۰۵) مشاهده شد (۰/۰۵>p). میزان نفوذپذیری به بخار آب در تیمار حاوی ویتامین C (۷-۱۰×۰/۰۶±۱/۶۸گرم بر ثانیه بر متر بر پاسکال) کاهش و در فیلمهای حاوی عصاره بهطور معنیداری افزایش یافت (۰/۰۵>p). افزودن هر دو عصاره و ویتامین C مقاومت مکانیکی فیلم کتیرا را کاهش داد. همچنین کمترین مقدار کدورت در فیلم خالص کتیرا (۱/۷۲) و فیلم حاوی ویتامین C (۰/۸۹) مشاهده شد (۰/۰۵>p). کمترین مقادیر عبور نور در فیلم کتیرای حاوی عصاره علف چای و عصاره چویر بود (۰/۰۵>p).
نوع مقاله:
مقاله پژوهشی |
موضوع مقاله:
فیزیولوژی آبزیان دریافت: 1396/10/22 | انتشار: 1397/12/28
ارسال پیام به نویسنده مسئول