دوره ۳، شماره ۴ - ( ۱۳۹۳ )                   جلد ۳ شماره ۴ صفحات ۹۲-۸۱ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of Pediococcus pentosaceus as a probiotic on growth and immune factors of Siberian sturgeon (Acipenser baerii). JFST 2015; 3 (4) :81-92
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-173-fa.html
مصلحی فاطمه، ستاری مسعود، خوش خلق مجیدرضا، شناور ماسوله علیرضا، عباسعلی زاده علیرضا. اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس پنتوساسئوس(Pediococcus pentosaceus) بر عوامل رشد و ایمنی تاس‌ماهی سیبری(Acipenser baerii). علوم و فنون شیلات. ۱۳۹۳; ۳ (۴) :۸۱-۹۲

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-۶-۱۷۳-fa.html


۱- دانشگاه گیلان
۲- موسسه بین المللی تاس ماهیان دکتر دادمان
۳- مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر شهید دکتر بهشتی
چکیده:   (۱۰۵۵۴ مشاهده)
تأثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس پنتوساسئوس(Pediococcus pentosaceus)  بر عوامل رشد و ایمنی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) با وزن متوسط 0/01±143 گرم بررسی شد. تعداد 180 ماهی به‌صورت کاملاً تصادفی در 12 وان فایبرگلاس ( 15 ماهی در هر وان) توزیع و با چهار تیمار غذایی حاوی 1010109 سلول پروبیوتیک در هر گرم جیره و تیمار شاهد فاقد پروبیوتیک در سه تکرار  به مدت 8 هفته تغذیه شدند. بهبود معناداری در شاخص‌های ضریب تبدیل غذایی (FCR)، نرخ کارایی پروتئین (PER)، رشد ویژه (SGR) و درصد افزایش وزن بدن (BWI) درگروه‌های تغذیه شده با تیمار پروبیوتیک نسبت به گروه شاهد مشاهده شد. نتایج بیانگر بهبود چشمگیر در شاخص‌های لایزوزیم، فعالیت آلترناتیوکمپلمان و ایمنوگلوبولینM ماهیان تغذیه شده با پروبیوتیک نسبت به گروه شاهد بود. بهترین نتایج از بررسی عوامل ایمنی در گروه تغذیه شده از جیره حاوی109 سلول باکتریایی مشاهده شد.
متن کامل [PDF 402 kb]   (۴۷۹۲ دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: تغذیه آبزیان
دریافت: 1393/2/9 | انتشار: 1393/12/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.