Nikoo M. ٍEffect of extraction temperature of gelatin from great sturgeon (Huso huso) on molecular weight distribution of peptides, amino acid composition and antioxidant activity of gelatin hydrolysates. JFST 2019; 8 (3) :155-163
URL:
http://jfst.modares.ac.ir/article-6-36429-fa.html
دانشگاه ارومیه ، m.nikoo@urmia.ac.ir
چکیده: (2757 مشاهده)
هدف مطالعه حاضر استخراج ژلاتین از پوست فیل ماهی پرورشی در درجه حرارتهای مختلف، سپس آبکافت توسط آنزیم پروتئازی آلکالاز و در نهایت سنجش دامنه وزن مولکولی پپتیدها، ترکیب اسیدآمینه و ارزیابی فعالیت ضداکسایشی آبکافت ها بوده است.
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
ترکیبات زیست فعال دریافت: 1398/6/23 | انتشار: 1399/2/24
ارسال پیام به نویسنده مسئول