دوره 4، شماره 3 - ( 1394 )                   جلد 4 شماره 3 صفحات 15-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Amiri H, shabanpour B, Rahmani farah K. Effect of ice storage duration of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of its surimi powder. JFST 2015; 4 (3) :1-15
URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-913-fa.html
امیری حدیث، شعبان پور بهاره، رحمانی فرح کاوه. اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن. علوم و فنون شیلات. 1394; 4 (3) :1-15

URL: http://jfst.modares.ac.ir/article-6-913-fa.html


1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- پژوهشکده مطالعات دریاچه، دانشگاه ارومیه
چکیده:   (10359 مشاهده)
اثر نگه‌داری کپور نقره‌ای در یخ در فواصل زمانی 0، 3، 6، 9، 12، 15روز بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی با آنالیز ترکیبات تقریبی، تغییرات رنگ، چگالی، ظرفیت جذب روغن، حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، توانایی تشکیل ژل، و میزان تیوباربیتوریک اسید بررسی شد. افزایش زمان یخ‌گذاری ماهی سبب افزایش در میزان چگالی، شاخص تیوباربیتوریک اسید گردید.افزایش زمان یخ‌گذاری همچنین منجر به کاهش سایر خواص کیفی، همچون ترکیبات تقریبی، شاخص‌های رنگی، حلالیت پروتئین، ظرفیت جذب روغن و توانایی تشکیل ژل پودر سوریمی  گردید (05/0<p). روند تغییرات ظرفیت و پایداری امولسیونی تیمارها در روزهای مختلف منظم نبود ولی با گذشت زمان کم شد (05/0<p). بر اساس نتایج به‌دست آمده، نگه‌داری طولانی مدت کپور نقره‌ای در یخ باعث کاهش خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی گردید.
متن کامل [PDF 381 kb]   (3003 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | موضوع مقاله: فرآوری محصولات شیلاتی
دریافت: 1394/2/19 | انتشار: 1394/9/1

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.