تأثیر یک مکمل پروبیوآنزیمی شامل 6 نوع آنزیم هضمی و 4 نوع باکتری پروبیوتیکی در چهار سطح صفر (شاهد)، 25/0، 5/0، و 1گرم در کیلوگرم جیره میگوی جوان وانامی ودر سه تکرار، باهدف سنجش استفاده همزمان باکتریهای پروبیوتیکی و آنزیمهای هضمی جیره بر فعالیت آنزیمهای گوارشی (روده) بررسی شد. در هر آکواریوم 15 قطعه میگو با میانگین وزنی (39/0±04/5) گرم بهطور تصادفی توزیع و به مدت 30 روز تغذیه شدند. نتایج در پایان دوره بیانگر تفاوترشد معنیدار )05/0(p <میگوی تغذیهشده با 5/0گرم مکمل نسبت به سایر تیمارها بود. همچنین، فعالیت آمیلاز و لیپاز بیشتری در تیمار5/0گرم مکمل نسبت به سایر گروهها مشاهده شد. از لحاظ فعالیت ویژه پروتئاز، تفاوت معنیداری )05/0(p < در تیمار 1گرم مکمل نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد. نتایج نشان داد لزوماً با افزایش غلظت باکتریهای پروبیوتیکی و آنزیمهای هضمی مکمل، فعالیت همه آنزیمهای هضمی افزایش نمییابد. بنابر این، پروبیوتیک و آنزیم در غلظتهای معینی دارای تأثیر مثبت بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای هضمی میگو میباشد.
حسین پور,محمد , جعفری,ولی اله , حاجی مرادلو,عبدالمجید و زنده بودی,عباسعلی . (1394). تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). علوم و فنون شیلات, 4(1), 33-41.
MLA
حسین پور,محمد , , جعفری,ولی اله , , حاجی مرادلو,عبدالمجید , و زنده بودی,عباسعلی . "تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)", علوم و فنون شیلات, 4, 1, 1394, 33-41.
HARVARD
حسین پور محمد, جعفری ولی اله, حاجی مرادلو عبدالمجید, زنده بودی عباسعلی. (1394). 'تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)', علوم و فنون شیلات, 4(1), pp. 33-41.
CHICAGO
محمد حسین پور, ولی اله جعفری, عبدالمجید حاجی مرادلو و عباسعلی زنده بودی, "تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)," علوم و فنون شیلات, 4 1 (1394): 33-41,
VANCOUVER
حسین پور محمد, جعفری ولی اله, حاجی مرادلو عبدالمجید, زنده بودی عباسعلی. تأثیر پروبیوآنزیم جیره بر فعالیت آنزیمهای هضمی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). علوم و فنون شیلات, 1394; 4(1): 33-41.