تاثیر مخلوط پنج گونه باسیلوس پروبیوتیکی در چهار سطح صفر (شاهد)، CFU/ml 106×1 (1T)، CFU/ml 107×1 (2T) و CFU/ml 108×1 (3T) در هر 100 گرم غذا بر عملکرد رشد، مقاومت و بقای لارو ماهی قزلآلا (وزن ±463 میلیگرم) به مدت 60 روز بررسی شد. نتایج بیانگر افزایش معنادار (05/0p<) شاخصهای رشد در همه تیمارهای نسبت به شاهد بود. رشد، ضریب تبدیل غذایی (FCR) و کارایی پروتئین (PER) در تیمار 2T بهطورمعناداری بهتر از تیمار 1T بود. پروبیوتیک تأثیر مثبت معناداری (05/0p<) بر نرخ رشد ویژه (SGR)، نسبت وزن بهدست آمده (RGR)، میانگین رشد روزانه(ADG) و ضریب رشد حرارتی(TGC) داشت. همچنین، لاروها در تیمارهای پروبیوتیک مقاومت بیشتری را در برابر استرسpH قلیایی، آمونیاک و دما نسبت به شاهد نشان دادند (05/0p<). اختلاف معناداری در pH اسیدی بین تیمارها و شاهد مشاهده نشد (05/0p³). نتیجه کلی بیانگر افزایش شاخصهای رشد، کارایی تغذیه، مقاومت در برابر استرس و بقا لارو ماهی قزلآلا با افزودن باسیلوسهای پروبیوتیکی میباشد.
سرگزی,حکیمه , جعفریان,حجت الله , یلقی,سعید و فرهنگی,محمد . (1393). افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوسهای تجاری. علوم و فنون شیلات, 3(3), 1-11.
MLA
سرگزی,حکیمه , جعفریان,حجت الله , یلقی,سعید , و فرهنگی,محمد . "افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوسهای تجاری", علوم و فنون شیلات, 3, 3, 1393, 1-11.
HARVARD
سرگزی,حکیمه,جعفریان,حجت الله,یلقی,سعید,فرهنگی,محمد. (1393). 'افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوسهای تجاری', علوم و فنون شیلات, 3(3), pp. 1-11.
CHICAGO
حکیمه سرگزی, حجت الله جعفریان, سعید یلقی و محمد فرهنگی, "افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوسهای تجاری," علوم و فنون شیلات, 3 3 (1393): 1-11,
VANCOUVER
سرگزی,حکیمه,جعفریان,حجت الله,یلقی,سعید,فرهنگی,محمد. افزایش مقاومت، بقا و رشد لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) از طریق مکمل سازی جیره با مخلوط باسیلوسهای تجاری. علوم و فنون شیلات, 1393; 3(3): 1-11.